DS 3 CROSSBACK
E-TENSE

The new SUV - 100% elektrisch, 12% bijtelling*
Vanaf € 145,- bijtelling p.m.

Prijs v.a. 38.290 €

of Prijs v.a. € 459/maand*

 

ACTIERADIUS

Meer dan 300 km
(
WLTP)

OPLADEN

30 minuten om 80% te laden

VERMOGEN

100kW/136pk

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

PLEZIER & COMFORT  

Puur en intens: het rijden in ons elektrische model onderscheidt zich door onmiddellijke acceleratie en een rustgevende stilte voor een onvergelijkbaar gebruikscomfort.

E-TENSE technologie

Vermogen en flexibiliteit

Rijmodi

Regeneratief remmen

Voorverwarming op afstand

Selecteer de rijmodus die het beste bij uw rijstijl pastOntdek meer
Uw auto wordt tijdens het rijden opgeladenOntdek meer
Waar comfort en actieradius hand in hand gaanOntdek meer

E-TENSE 100% elektrische voordelen

Comfortabel rijden

Help de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren en profiteer van bepaalde verkeersluwe rijstroken en locaties die speciaal toegang bieden aan elektrische voertuigen. De stad gaat voor u open.

Voordelig onderhoud

Elektriciteit blijkt goedkoper dan fossiele brandstoffen: 100 km kost u gemiddeld 2 euro. Laad uw DS 3 CROSSBAK E-TENSE thuis, via een huishoudelijk stopcontact of een DS Wall Box op.

Speciale services voor uw E-TENSE

Maak uw dagelijks leven gemakkelijker dankzij de vele services van DS Automobiles: lokaliseer laadstations en plan het opladen of de installatie van een thuislaadstation rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw DS.

e-tense Een prestigieuze signatuur

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

VRIJHEID Actieradius & opladen

De tractiebatterij van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE maakt een grote actieradius mogelijk. Dankzij de regeneratie van energie tijdens het remmen beschikt u over een actieradius van meer dan 300 km (WLTP-cyclus). De krachtige en betrouwbare elektrische aandrijflijn maakt van elke rit een bijzondere belevenis.

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op de actieradius van uw elektrische auto. Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt het bereik van een 100% elektrisch voertuig gehalveerd ten opzichte van de door WLTP goedgekeurde actieradius.

Rijstijl en landschap

Rijgedrag en het landschap hebben een grote invloed op de actieradius van uw elektrische auto. Door met een constante snelheid te rijden blijft de actieradius behouden. Naast rijden in de Eco-modus, kan soepel accelereren en regeneratief remmen tot 20% van uw autonomie besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloedt de chemische reacties van de accu's, waardoor ze niet optimaal kunnen worden opgeladen. De verwarming die aan het begin van de reis wordt gebruikt, legt een grote druk op de batterijen. Het is daarom aan te raden om het passagierscompartiment reeds voor te verwarmen vanuit uw MyDS-app terwijl uw voertuig nog aan het laden is.

Bereken de actieradius van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

LAADTIJD

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Cliquez ci-dessous pour calculer le temps de recharge de DS 3 CROSSBACK E-TENSE en fonction de votre niveau d'autonomie.

Mentions légales

¹ Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO₂ mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d’utilisation et de différents facteurs tels que : la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations ici