DS 3 CROSSBACK
E-TENSE

The new SUV - 100% elektrisch, 16% bijtelling

Prijs v.a. 38990.00 €

of Prijs v.a. € 529/maand*

 

ACTIERADIUS

Tot wel 341 km (WLTP)

OPLADEN

30 minuten om 80% te laden

VERMOGEN

100kW/136pk

100% online aanbod: nu inclusief kosteloze upgrade naar Private Lease Flex!

DS biedt u in deze tijd graag extra zekerheid. Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een DS 3 CROSSBACK E-TENSE, krijgt u gratis Private Lease Flex!*

*Reguliere prijs: € 20,- per maand.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

PLEZIER & COMFORT  

Puur en intens: het rijden in ons elektrische model onderscheidt zich door onmiddellijke acceleratie en een rustgevende stilte voor een onvergelijkbaar gebruikscomfort.

E-TENSE technologie

Vermogen en flexibiliteit

Rijmodi

Regeneratief remmen

Voorverwarming op afstand

Selecteer de rijmodus die het beste bij uw rijstijl pastOntdek meer
Rijmodi
Uw auto wordt tijdens het rijden opgeladenOntdek meer
Regeneratief remmen
Waar comfort en actieradius hand in hand gaanOntdek meer
Voorverwarming op afstand

E-TENSE 100% elektrische voordelen

Comfortabel rijden

Help de luchtkwaliteit in de stad te verbeteren en profiteer van bepaalde verkeersluwe rijstroken en locaties die speciaal toegang bieden aan elektrische voertuigen. De stad gaat voor u open.

Voordelig onderhoud

Elektriciteit blijkt goedkoper dan fossiele brandstoffen: 100 km kost u gemiddeld 2 euro. Laad uw DS 3 CROSSBAK E-TENSE thuis, via een huishoudelijk stopcontact of een DS Wall Box op.

Speciale services voor uw E-TENSE

Maak uw dagelijks leven gemakkelijker dankzij de vele services van DS Automobiles: lokaliseer laadstations en plan het opladen of de installatie van een thuislaadstation rechtstreeks vanaf uw smartphone of uw DS.

e-tense Een prestigieuze signatuur

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 3 CROSSBACK onderscheidt de 100% elektrische E-TENSE zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

VRIJHEID Actieradius & opladen

De tractiebatterij van uw DS3 CROSSBACK E-TENSE maakt een grote actieradius mogelijk. Dankzij de regeneratie van energie tijdens het remmen beschikt u over een actieradius tot wel 341km (WLTP-cyclus). De krachtige en betrouwbare elektrische aandrijflijn maakt van elke rit een bijzondere belevenis.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE - op een buitenweg

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op de actieradius van uw elektrische auto. Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt het bereik van een 100% elektrisch voertuig gehalveerd ten opzichte van de door WLTP goedgekeurde actieradius.

Rijstijl en landschap

Rijgedrag en het landschap hebben een grote invloed op de actieradius van uw elektrische auto. Door met een constante snelheid te rijden blijft de actieradius behouden. Naast rijden in de Eco-modus, kan soepel accelereren en regeneratief remmen tot 20% van uw autonomie besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloedt de chemische reacties van de accu's, waardoor ze niet optimaal kunnen worden opgeladen. De verwarming die aan het begin van de reis wordt gebruikt, legt een grote druk op de batterijen. Het is daarom aan te raden om het passagierscompartiment reeds voor te verwarmen vanuit uw MyDS-app terwijl uw voertuig nog aan het laden is.

Bereken de actieradius van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

LAADTIJD

Motoren Ontdek de andere beschikbare motoren van de DS 3 CROSSBACK

PURETECH: DE BENZINE MOTOREN

PureTech 130 Automaat

PureTech 100 Handgeschakeld

DIESEL

BlueHdi 130 Automaat

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

Services op maat

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON