DS 4 E-TENSE

Plug-in hybride 225 pk

Prijs v.a. 44540.00 €

of Prijs v.a. € 439/maand*

[cle1: HUB_SANS_RETOUCHEJPG Lang:NL]
 

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

Tot wel 55 km (WLTP*, gecombineerd)
en tot wel 65 km WLTP stad (EAER stad)
.

OPLADEN

Tot 100% opgeladen in 1 uur en 40 minuten

(via een openbaar snellaadpunt)

MOTORVERMOGEN

225 pk

(180 pk (verbrandingsmotor) + 110 pk (elektromotor))

Maak een proefrit in de DS 4 E-TENSE

Maak een proefrit in de DS 4 E-TENSE en ervaar de unieke rijsensaties van de plug-in hybride aandrijflijn van 225 pk. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn met een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau. Maak snel een afspraak voor een DS 4 E-TENSE proefrit en laat u verrassen.

DS BETAALPLAN

U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Betaalplan uw toekomstige DS financieren. U betaalt elke maand een deel van uw nieuwe DS af.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

E-TENSE-motoruitvoering Mobiliteit van de nieuwe generatie

Ervaar unieke rijsensaties met onze E-TENSE plug-in hybridetechnologie. Deze soepele en dynamische combinatie van een elektrische aandrijflijn en een benzinemotor garandeert u rijsensaties en een comfort van het hoogste niveau. De DS 4 E-TENSE heeft met zijn plug-in hybrideaandrijflijn van 225 pk een CO₂-uitstoot vanaf slechts 29 g/km (onder voorbehoud van homologatie).

E-TENSE: technologie uit de wereld van de Formule E

E-TENSE: technologie uit de wereld van de Formule E

In de DS4 hebben we verschillende innovatieve technologieën toegepast die voortkomen uit onze succesvolle deelname - met twee kampioenstitels - aan de Formule E, zoals het terugwinnen van energie tijdens het remmen en de E-SAVE-functie.

 

De E-TENSE-technologie

Rijd waarheen u maar wilt

Regeneratief remmen

E-SAVE-functie

Rijmodi

Laad het accupakket bij tijdens het remmenOntdek meer
Regeneratief remmen
Programmeer het gebruik van de elektrische modusOntdek meer
E-SAVE-functie
Selecteer uw rijmodusOntdek meer
DS 4 E-TENSE - Rijmodi

DE VOORDELEN VAN HET PLUG-IN HYBRIDESYSTEEM E-TENSE

CO2-uitstoot

De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g/km en 1,4 l/100km (onder voorbehoud van homologatie). Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

Geruisloosheid en rijcomfort

Wanneer u onze plug-in hybrideauto's rijdt, ervaart u geruisloos en soepel rijden in optima forma. Bij het overschakelen op de Electric-modus gaat achter de voorruit een cyaankleurige led branden om van buitenaf zichtbaar te maken dat de auto elektrisch rijdt.

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Met de smartphone-apps van DS Automobiles maakt u het gebruik van uw DS nog gemakkelijker, bijvoorbeeld om een laadpunt te vinden, het opladen te programmeren of een wallbox bij u thuis te laten installeren.

Bereken de actieradius van de DS 4 E-TENSE in de 100% elektrische modus

Pas de parameters hieronder aan en ontdek de actieradius

Technologie en raffinement

Onze E-TENSE plug-in hybride-modellen combineren het summum van technologische knowhow met spectaculaire prestaties.

Actieradius en opladen DS 4 E-TENSE

Schakel over op Zero Emission!

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden om elektrisch te rijden met uw plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Voor een optimaal gebruik adviseren wij u om uw DS 4 E-TENSE dagelijks op te laden. De actieradius van uw plug-in hybrideauto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden, uw snelheid en uw rijstijl.

Snelheid

De snelheid is een van de factoren die het meest van invloed is op de actieradius van uw plug-in hybrideauto. Door zoveel mogelijk met een constante, niet te hoge snelheid te rijden maximaliseert u de actieradius van uw auto.

Thermisch comfort en verwarming

De mate waarin het accupakket van uw auto wordt belast voor de temperatuurregeling in het interieur, is afhankelijk van de weersomstandigheden. 's Winters kan er voor het verwarmen van het interieur wel 35% meer energie nodig zijn dan in het voorjaar. Het is dan raadzaam het interieur van uw plug-in hybrideauto alvast te laten voorverwarmen terwijl de auto wordt opgeladen.

Rijstijl en hoogteverschillen op de route

Ook uw rijstijl en de hoogteverschillen op de route zijn van invloed op de actieradius van uw plug-in hybrideauto. Door zoveel mogelijk te rijden in de Hybrid-modus (een van de vier beschikbare rijmodi), een milieubewuste rijstijl aan te houden en gebruik te maken van regeneratief remmen kunt u tot wel 15% aan energie besparen.

LAADTIJD

MOTOREN Ontdek de andere beschikbare motoren van de DS 4

BENZINE

Puretech 130 pk Automaat

Puretech 180 pk Automaat

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

Reviews DS 4 E-TENSE

Algemeen Dagblad

“Comfort, eigenzinnig design en een chique uitstraling: de DS 4 laat alle mooie tradities van de Franse auto-industrie terugkeren.”

Autoweek

“Al heel snel kan je doorslaan met dit soort design, maar wat mij betreft is dit piekfijn gelukt. Dit geldt ook voor de binnenkant.”

Autoreview

“Het is juist het comfort waarmee hij indruk maakt: uitkijkend over het mooie dashboard, hoor je bij 130 km/h vrijwel geen motorgeluiden.”

Autovisie

“Hij maakt zeker een overtuigende indruk, met hoogwaardige materialen, een goede afwerking en veel comfort”.

Services op maat

Disclaimer ¹ 
De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie.

 

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON