Nieuwe DS 3 Performance Line

PURE ELEGANTIE

Een imposant en onderscheidend uiterlijk​​

Een gedurfde uitstraling met geraffineerde details: de Performance Line-uitvoering van de Nieuwe DS 3 combineert de elegantie van een diepzwarte afwerking met opvallende details.

Exterieur

Nieuwe 18 inch-velg "Boston"​

De Nieuwe DS 3 Performance Line is uitgerust met exclusieve velgen met een karmijnrode naafdop, waaronder de 18 inch-velgen "Boston" die speciaal voor deze uitvoering zijn ontworpen.

Speciale zwarte Performance Line-afwerking

Met zijn glanzend zwarte DS Wings, glinsterend zwarte DS-logo en Performance Line-badges beschikt de Nieuwe DS 3 Performance Line over een tot in detail verzorgde afwerking die kenmerkend is voor dit exclusieve model.

Performance Line-badge​

De Performance Line-uitvoering weerspiegelt in alle opzichten het DNA van DS Automobiles, wat tot uiting komt in het voor deze uitvoering specifieke embleem in de kleuren van het merk: karmijnrood voor prestaties, wit voor puurheid en champagnekleur voor de overwinning.

Interieur

Puur en eigentijds​

Het alcantara, waarmee de stoelen, het dashboard en de portierpanelen zijn bekleed, geeft het interieur een chique en karaktervolle uitstraling. De karmijnrode en champagnekleurige Performance Line-sierstiksels en de hemelbekleding in de kleur Gris Lama dragen op hun beurt bij aan de gedistingeerde en rustige ambiance. ​​

Optioneel kunnen de stoelen worden bekleed met een nieuwe soort nerfleder Claudia black. Samen met het met geperforeerd leder Mistral beklede stuurwiel zorgt dit voor een dynamische en elegante sfeer die sportiviteit ademt.

 

SERVICES OP MAAT

Only You

Ontdek ons programma van services op maat

Servicecontracten

Rijd zorgeloos dankzij onze onderhouds- en pechhulpverleningsservices
Disclaimer

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.