DOORGAAN

DS 4 HYBRID

EIGENSCHAPPEN VAN DE DS 4 HYBRID

136 PK VERMOGEN & MAXIMAAL

116 G/KM CO2-UITSTOOT

LEG 50% VAN HET STADSVERKEER

100% ELEKTRISCH op lage snelheid(i) De elektrische actieradius varieert afhankelijk van de resterende lading, uw rijstijl en de weersomstandigheden.  

LAAD OP MET BEHULP VAN HET REGENERATIEVE REMSYSTEEM EN ZONDER LAADINSTALLATIE

 

De nieuwste generatie motortechnologie

Aangedreven door een combinatie van een brandstof- en een lichte elektromotor biedt de DS 4 HYBRID meer vrijheid, zonder dat u zelf een oplaadpunt nodig heeft.

De DS 4 HYBRID profiteert van:

 • een Puretech-benzinemotor
 • en elektromotor
 • een 48V Li-Ion-batterijpakket
 • een distributieriem en een versnellingsbak met dubbele koppeling

 

De verbrandingsmotor en elektromotor werken naadloos samen om het brandstof- en energieverbruik te optimaliseren:

 

 • wanneer u krachtig acceleert, biedt de elektromotor extra vermogen,
 • wanneer u afremt, laadt het regeneratieve remsysteem het batterijpakket bij,
 • op lage snelheid en tijdens korte ritten schakelt de DS 4 HYBRID automatisch over op de 100% elektrische modus, zodat u rijdt zonder CO2-uitstoot. Hiermee legt u tot 50% van het stadsverkeer volledig elektrisch af(i) De elektrische actieradius varieert afhankelijk van de resterende lading, uw rijstijl en de weersomstandigheden.  .

STIJLVOL EN DYNAMISCH

Verfijnd en meeslepend design

De DS 4 valt op door zijn uitzonderlijke proporties en opmerkelijke aanwezigheid. Hierdoor werd hij in 2022 verkozen tot Mooiste Auto van het Jaar, uitgereikt door de jury van de 37ste International Automobile Festival. De lijnen van de DS 4 zijn stijlvol en dynamisch, wat extra nadruk krijgt door de grote velgen, zijn atletische silhouet en het aerodynamische profiel dankzij onder meer de verzonken deurgrepen.

Een intense blik

De scherpe blik van de in totaal 150 leds van de fascinerende DS Matrix LED Vision-koplampen en de dagrijverlichting geven de DS een even opvallende als innovatieve uitstraling.

Majestueuze velgen

De lichtmetalen velgen voor de DS 4 hebben stuk-voor-stuk een bijzonder ontwerp en stralen een opvallende creativiteit uit. Met de optie om te upgraden naar 19-inch versterkt ieder design bovendien het imposante voorkomen van de auto.

Gedurfde lijnen

Aan de achterzijde maakt de stijlvolle verlichting het spectactulaire, opvallende voorkomen van de DS 4 compleet.

Interieurdesign

Het interieur van de DS 4 heeft bijzonder hoogwaardige uitstraling dankzij de integratie van de displays in het dashboard, de e-Toggle-selectiehendel, de gestileerde ruitbedieningschakelaars en de onzichtbare centrale DS Air-ventilatieroosters.

Om het interieur nog verder te verfraaien, kozen onze vakkundige ontwerpers voor unieke materialen zoals Alcantara® met 3D-textuur, bruin essenhout, en nappaleder in het voor een DS zo kenmerkende horlogebandmotief.

Interieur bekleed met Tungstene Diamond-stof & DS Canvas

De combinatie van Tungstene Diamond-stof en DS Canva geeft het interieur een minimalistische en elegante uitstraling. De ambiance in Basalt Black en de comfortabele High Density stoelen tillen uw comfort aan boord naar een hoger niveau.

Interieur bekleed met zwart Alcantara®

Het interieur is afgewerkt met hoogwaardige bekleding in Belem Black en Bronze Alcantara®. De elektrisch verstelbare High Density  stoelen en het lederen Fleur-stuurwiel biedt de perfecte balans tussen comfort en verfijning.

Interieur bekleed met Criollo Brown nappaleder in horlogebandmotief

Het interieur in Criollo Brown belichaamt het vakmanschap van DS Automobiles en onderscheidt zich door de elektrisch verstelbare High Density stoelen met stoelverwarimg en de nappalederen bekleding met het kenmerkende horlogebandmotief. Dit interieur weet u te verleiden met zijn prestigieuze uitstraling, compleet gemaakt door het verwarmde stuurwiel bekleed met nappaleder en de decoraties in bruin essenhout.(i) Alleen verkrijgbaar als optie voor de Étoile-uitvoering.  

UITVOERINGEN

Ontdek de verschillende uitvoeringen van de DS 4

DS 4 PALLAS

MINIMALISTISCH & ELEGANT

Inclusief :
 • High Density stoelen, bekleed met een combinatie van Tungstene Diamond-stof en DS Canvas
 • Dashboard bekleed met DS Cloth, afgewerkt met schaaleffect
 • Details in Belem Bronze
 • 19-inch lichtmetalen velgen
 • Safety Pack
 • Climate Control met twee klimaatzones
 • Ambianceverlichting in het interieur met 7 kleuren

DS 4 ÉTOILE

PRESTIGIEUS & INNOVATIEF

Inclusief :
 • Stoelen bekleed met een combinatie van hoogwaardige zwarte stof & Alcantara® of Premium Criollo Brown-nappaleder
 • Details in Zwart en Belem Bronze Alcantara®
 • Elektrisch verstelbare voorstoelen (optioneel)
 • DS IRIS SYSTEM
 • DS SMART TOUCH
 • Rear Traffic Detection Pack

Technologie

Beleef intense en formidabele rijsensaties

De DS 4 beschikt over Augmented Technology, een unieke combinatie van hoogwaardige technologieën en augmented reality. Dit draagt bij aan de efficiëntie, connectiviteit, innovaties en verschillende functies die bijdragen aan uw rijplezier en veiligheid.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Het DS Extended Head-Up Display biedt een indrukwekkende visuele ervaring die vergelijkbaar is met augmented reality. Het op de voorruit geprojecteerde beeld met een diamter van 21 inch lijkt alle essentiële rij-informatie tot 4 meter voor de voorruit op de weg te projecteren. Hierdoor hoeft u uw ogen noet van de weg af te wenden. 
DS IRIS SYSTEM
Het DS IRIS SYSTEM is ons nieuwe, intuïtieve, ergenomische en volledig te personaliseren infotainmentsysteem. Met het systeem beschikt u over een digitale persoonlijke asssistent die u bedient via de touch-interface of met behulp van natuurlijke spraakherkenning. 

DS SMART TOUCH

Met DS Smart Touch bedient u met één handbeweging één van de zes door u ingestelde snelkoppelingen (bijvoorbeeld een bestemming, contactpersoon, radiozender of voorinstelling van de airconditioning) zonder uw ogen van de weg af te wenden. Het touchscreen bevindt zich binnen handbereik en reageert op beweging en gebaren, bijvoorbeeld voor in- en uitzoomen of het schrijven van letters. 

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS DRIVE ASSIST 2.0 draagt bij een een autonome rijbeleving dankzij de optie om semi-automatisch van rijstrook te wisselen en het herkennen van de maximumsnelheid dankzij verkeersbordherkenning. 

DS CONNECTED SERVICES

DS IRIS SYSTEM & CHATGPT

DS IRIS SYSTEM BIEDT TOEGANG TOT CHATGPT(i)Deze nieuwe functie voor uw DS maakt gebruik van de kracht van Generatieve Kunstmatige Intelligentie op basis van het Chat AI-platform van SoundHound. SoundHound integreert verschillende kennisdomeinen met een van de meest geavanceerde taalmodellen: de API van ChatGPT. Dankzij deze combinatie kan het DS IRIS SYSTEM sneller en uitgebreider antwoord geven op vragen dan de vorige generatie van het DS IRIS-spraakherkenningssysteem. De ChatGPT-functionaliteit is geïntegreerd in het DS IRIS-systeem dankzij het audio- en spraakherkenningssysteem van SoundHound. Omdat het een Artificial Intelligence (AI)-taalmodel is, is het klaar om op menselijke wijze antwoorden te genereren op basis van deeplearning. Aangezien AI-technologie nog  volop in ontwikkeling is, zijn de antwoorden of informatie mogelijk niet volledig accuraat, correct of objectief. Net als bij elke andere virtuele assistent raadt DS Automobiles aan om niet alleen te vertrouwen op de verstrekte informatie en beperkt privégegevens te delen. Raadpleeg voor gebruik de algemene voorwaarden. 

DS IRIS SYSTEM biedt toegang tot ChatGPT.(i)Het spraakherkenningssysteem van het DS IRIS SYSTEM was al bijzonder intuïtief en responsief en is nu verder uitgebreid met de kunstmatige intelligentie van SoundHound, op basis van de ChatGPT API. Hierdoor is uw DS voortaan verrijkt met een innovatieve functie waarmee u niet alleen een geheel nieuwe relatie met uw voertuig krijgt, maar tegelijkertijd ook de voordelen ervaart van een reisgenoot die iedere rit veiliger en comfortabeler maakt.

CONNECTED ALARM(i) De aankoop en installatie van een fysiek alarmsysteem in uw DS zijn niet standaard inbegrpen bij het Connect PLUS Pack. 

Geniet van iedere reis zonder u zorgen te maken over uw auto. Het connected alarm waarschuwt u via SMS als het alarmsysteem wordt geactiveerd. 

REMOTE ACCESS

Bedien uw auto vanaf uw smartphone. Met Remote Access opent u op afstand de deuren en kan u deze vergrendelen. Of schakel de claxon en verlichting in om uw DS snel terug te vinden in een parkeergarage. 

SEND2NAV

Bepaal uw volgende bestemming en stuur met behulp van de Send2Nav-functionaliteit in de MyDS-app de route naar het infotainmentsysteem van uw auto. 

OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN DE DS 4 HYBRID

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

SERVICES OP MAAT

ONLY YOU

Ontdek ons programma van services op maat

Servicecontracten

Rijd zorgeloos dankzij onze onderhouds- en pechhulpverleningsservices
* Prijzen incl. BTW op basis van Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. kijk voor alle voorwaarden op privatelease.dsautomobiles.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden..

** De SEPP/subsidie wordt in 48 termijnen van € 61,45 uitgekeerd. Na 48 maanden is geen subsidie meer van toepassing. DS Automobiles Nederland | Stellantis kan niet aansprakelijk worden gehouden in verband met de eventuele toekenning van deze overheidssubsidie of eventuele wijzigingen in de regeling. Bij gebruikmaking van de SEPP en indien het contract wordt beëindigd, is de contractnemer zelf verantwoordelijk voor het stopzetten van de maandelijkse betaling.