Configurator DS 7 E-TENSE

Bent u geïnteresseerd in de aanschaf van een DS 7 E-TENSE, onze stijlvolle en dynamische SUV?

Stel met behulp van de configurator van DS uw nieuwe plug-in hybride DS 7 E-TENSE naar uw wensen en behoeften samen. Uitvoering, motor, uitrusting, design: creëer de DS 7 E-TENSE die bij u past!

Alle uitvoeringen van de DS 7 E-TENSE

Onze comfortabele en technologisch perfecte SUV is leverbaar in verschillende uitvoeringen: Bastille +, Performance Line, Performance Line +, Rivoli, Opéra en La Première. Om aan al uw verwachtingen te voldoen beschikken al deze uitvoeringen over een royale standaarduitrusting.

Keuze uit meerdere motoruitvoeringen

Afhankelijk van de geselecteerde uitvoering kunt u voor uw DS 7 E-TENSE kiezen voor een de plug-in hybride-aandrijflijn E-TENSE 225, E-TENSE 4x4 300 of E-TENSE 4x4 360. Voor een maximaal comfort is elke DS 7 E-TENSE voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

Interieur- en exterieurdesign dat bij u past

U kunt uw DS 7 E-TENSE dankzij de vele opties tot in detail personaliseren: de interieurambiance, de kleur van de carrosserie en het dak, de velgen van de auto, enzovoort. Creëer zo de ultieme DS 7 E-TENSE die als geen ander bij u past.

Afmetingen van de DS 7 E-TENSE

De comfortabele DS 7 E-TENSE is 4593 mm lang, 1891 mm breed (met de buitenspiegels ingeklapt) en 1649 mm hoog (met antenne en met achterklep geopend). Met een bagageruimte van 555 liter en vele opbergmogelijkheden is de DS 7 E-TENSE een praktische en veelzijdige auto.

Uitrusting van de DS 7 E-TENSE

Voor nog meer comfort en veiligheid beschikt de DS 7 E-TENSE over een royale standaarduitrusting, afhankelijk van de uitvoering die u kiest: Keyless access, Advanced Safety pack, Active Safety Brake, het nieuwe infotainment systeem DS IRIS SYSTEM, de intelligente DS Pixel LED Vision 3.0-koplampen en de nieuwe 360 pk High-Performance E-TENSE aandrijflijnlijn met vierwielaandrijving.