HYBRIDE AUTO'S

Het rijplezier van een plug-in hybrideauto
Met de hybride modellen van DS Automobiles kunt u met een gerust gevoel 100% elektrisch rijden én lange afstanden afleggen. De auto combineert een elektromotor, ideaal voor het stadsverkeer, met een benzinemotor, ideaal voor langere afstanden.

Onze hybride E-TENSE-modellen profiteren van onze technologische expertise voor buitengewone prestaties.

Geniet van de prestaties en veelzijdigheid van de elektromotor in combinatie met een benzinemotor.

Om het rijplezier van de elektrische modus zo lang mogelijk te laten duren, beschikt uw plug-in hybrid auto over een regeneratief remsysteem, geïnspireerd door de Formula E, waarmee het batterijpakket tijdens het rijden wordt opgeladen.
DS 3 HYBRID
De DS 3 HYBRID is voorzien van een 136 pk sterke aandrijflijn die een benzinemotor combineert met een zelfopladende elektromotor en de vrijheid biedt van 100% elektrisch rijden zonder laadstekker. Hij stoot hierdoor minder CO2 uit en verbruikt tot 20% minder brandstof. In het stadsverkeer kan de besparing, vergeleken met een brandstofmotor, zelfs oplopen tot wel 40%(i) Gemiddeld, vergeleken met een brandstofmotor. De brandstofbesparing varieert afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden. .

Op lage snelheid schakelt de DS 3 HYBRID over op de 100% elektrische modus waarmee u tot 50% van uw ritten in het stadsverkeer rijdt zonder CO2-uitstoot(i) De elektrische actieradius varieert afhankelijk van het laadniveau, rijstijl en de weersomstandigheden .
DS 4 HYBRID & DS 4 E-TENSE
De DS 4 is leverbaar in twee verschillende hybride uitvoeringen:

De DS 4 HYBRID is voorzien van een 136 pk sterke aandrijflijn die een benzinemotor combineert met een zelfopladende elektromotor en de vrijheid biedt van 100% elektrisch rijden zonder laadstekker. Hij stoot hierdoor minder CO2 uit en verbruikt tot 15% minder brandstof. In het stadsverkeer kan de besparing, vergeleken met een brandstofmotor, zelfs oplopen tot wel 30%(i) Gemiddeld, vergeleken met een brandstofmotor. De brandstofbesparing varieert afhankelijk van de rijstijl en de weersomstandigheden. .

De plug-in hybridemotor met 225 pk combineert een lage uitstoot met een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g CO2/km en 1,4 liter/100 km. Hierdoor behoudt u toegang tot binnensteden met een milieuzone.

Beide uitvoeringen wisselen automatisch af tussen 100% elektrisch rijden en rijden op benzine, waardoor het verbruik wordt afgestemd op de verkeerssituatie en geoptimaliseerd voor een maximale actieradius.
DS 7 E-TENSE
De DS 7 E-TENSE biedt een maximaal vermogen tot 360 pk met vierwielaandrijving en een 100% elektrische actieradius tot 65 km. Onze plug-in hybrid biedt daarnaast uitstekende prestaties wanneer u uit stilstand wegrijdt.
DS 4 E-TENSE

De DS 4 E-TENSE combineert een vermogen van 225 pk met een lage CO2-uitstoot en een laag brandstofverbruik: vanaf 30 g CO2/km en 1,4 l/100km. Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

 

 In de Hybrid-modus wordt voor een optimaal gebruik van de elektrische energie automatisch afgewisseld tussen volledig elektrisch rijden, volledig op benzine rijden of indien nodig een combinatie van beide.

DS 9 E-TENSE
De DS 9 E-TENSE is leverbaar met twee motoropties (250 pk 2WD en 360 pk 4WD) met een uitstoot tussen de 22g en 35g CO2/km.

Met twee elektromotoren, één voorin en één achterin, staat de krachtbron van de E-TENSE 4x4 360 garant voor opmerkelijke prestaties.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.


U zult vanaf nu op de hoogte gehouden worden van nieuws met betrekking tot de DS van uw interesse.