DS 9 Configurator

Bent u geïnteresseerd in de DS 9 E-TENSE, onze nieuwe topklasse sedan?

 

Personaliseer uw toekomstige auto met de configurator van DS. Stel uw nieuwe Plug-in Hybrid sedan naar uw wensen en behoeften samen: uitvoering, motor, uitrusting, design, enzovoort.

Alle uitvoeringen van de DS 9 E-TENSE

Deze sedan met plug-in hybride-aandrijflijn is leverbaar in de volgende uitvoeringen: Performance Line + en Rivoli +. Om aan al uw eisen te voldoen beschikken beide uitvoeringen over een royale hoogwaardige uitrusting.

Beschikbare motoruitvoeringen

Beide uitvoeringen van de DS 9 E-TENSE beschikken over de plug-in hybride-aandrijflijn E-TENSE. Voor een maximaal comfort is deze voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

Interieur- en exterieurdesign dat bij u past

U kunt uw DS 9 E-TENSE met een scala aan opties personaliseren: de interieurambiance, de kleur van de carrosserie en het dak, de velgen van de auto, enzovoort.

Afmetingen van de DS 9 E-TENSE

De DS 9 E-TENSE is 4934 mm lang, 1932 mm breed (met de buitenspiegels ingeklapt) en 1460 mm hoog. Zoals het een reisauto betaamt, beschikt deze Plug-in Hybrid sedan over een royale bagageruimte van 510 liter.

Uitrusting van de DS 9 E-TENSE

De DS 9 E-TENSE beschikt over een royale standaarduitrusting die per uitvoering verschilt: draaibaar B.R.M R180-klokje dat bij het starten van de auto tevoorschijn komt, elektrisch inklapbare buitenspiegels die gekoppeld zijn aan de achteruitversnelling en beschikken over een geheugenstand, elektrisch verstelbare premium stoelen, PolyAmbient-verlichting waarmee u de sfeerverlichting aan uw eigen smaak kunt aanpassen, enzovoort.