Ervaar DS 4 en DS 9 in augmented reality

16 december 2021

De DS 4 en de DS 9 zijn nu ook digitaal te ervaren via augmented reality. Met de vooruitstrevende, in eigen huis ontwikkelde DS WEB AR-technologie zijn deze modellen in real-time weer te geven met een achtergrond naar keuze, bijvoorbeeld in een straat, op de weg, in de garage of voor een neutrale achtergrond.

DS 4 en DS 9 augmented reality

De 3D-beelden worden direct weergegeven in een omgeving die een smartphone vastlegt. Voor een optimale ervaring kunnen de DS 4 en de DS 9 ook op ware grootte worden getoond. De techniek past het formaat van het weergegeven model automatisch aan op de achtergrond. Aanvullend kan de gebruiker de auto naar wens samenstellen en meteen een proefrit aanvragen op www.dsautomobiles.nl.

Matthieu Zerafa, DS Retail Experience Manager en DS WEB AR Project Manager: “De pandemie heeft gezorgd voor sociale veranderingen en een sterk veranderd consumentengedrag. Het tijdelijk sluiten van onze DS Stores in 2020 bracht ons op het idee om nieuwe ervaringen voor onze klanten te ontwikkelen. Augmented reality maakt het mogelijk om onze designs volledig tot hun recht te laten komen, of dat nu op afstand is of in onze DS Stores. De combinatie van deze innovatie en het toepassen van een QR-code brengt de waarden van DS Automobiles en technologie samen. Vanaf nu kunnen onze klanten de DS 4 en DS 9 ontdekken en we werken aan nog meer toekomstige ervaringen.”

 

DS WEB AR is al beschikbaar voor de DS 4 en de DS 9. Scan hieronder de QR-codes en ontdek de modellen zelf.

DS 4 augmented reality - QR code
DS 9 augmented reality - QR code