DOORGAAN

Welkom bij het DS Privilege Event

Hét Evenement voor Liefhebbers van Elegantie en Verfijning!

Bent u op zoek naar een ervaring die met uw voorkeur voor luxe en exclusiviteit zal matchen?
Zoek niet verder. Het DS Privilege Event is de plek waar dromen werkelijkheid worden, waar de wereld van DS Automobiles tot leven komt, waar verfijning en prestige samenkomen.

 
Een Privilege om te Omarmen
Bij DS Automobiles geloven we in het vieren van de exclusieve ervaring van het autorijden. Onze voertuigen, doordrenkt met Franse savoir-faire en een onberispelijke stijl, belichamen een levensstijl die slechts weinigen kunnen weerstaan. En nu nodigen we u uit om deel uit te maken van dit privilege.
 

Een Onvergetelijk Event

Het DS Privilege Event is geen gewoon auto-Vip evenement. Het is een unieke gelegenheid om onze prachtige collectie DS-modellen van dichtbij te ervaren. Van de 100% elektrische DS 3 tot de meest verfijnde DS 9 Plug-In Hybrid, elk voertuig belichaamt de essentie van luxe op wielen.

 

Exclusieve Incentives

Maar dat is niet alles. Als u zich aanmeldt voor dit evenement en de moeite neemt om ons te bezoeken, ontvangt u een uniek Gentlemens Watch Jaarboek. Dit prachtige jaarboek is een eerbetoon aan tijdloze elegantie en vakmanschap.

Als u tijdens het DS Privilege Event besluit over te gaan tot aankoop / lease / financieren van een van onze DS-modellen, ontvangt u een ongelooflijke incentive. Een horloge dat u zelf heeft samengesteld. Dit is een teken van onze oprechte waardering voor uw keuze en vertrouwen in ons merk.
 
Wanneer en Waar
Kijk voor data en vestigingen hieronder en meld u aan!

 

RESERVEER

Mis deze kans niet om uzelf onder te dompelen in de wereld van DS Automobiles en te genieten van de privileges die alleen voorbehouden zijn aan u, als meest verfijnde autoliefhebbers. Aanmelden is eenvoudig. Neem contact op met een van onze DS-stores en reserveer uw plek op het DS Privilege Event. U bent van harte welkom om uw vrienden en medeliefhebbers mee te nemen.

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op ons evenement!

DS Store Amsterdam

10 nov. t/m 12 nov.

DS Store Rotterdam

23 nov. t/m 25 nov.

DS Store Eindhoven

23 nov. t/m 25 nov.

DS Store Utrecht

30 nov. t/m 2 dec.

DS Store Groningen

9 dec.

DS Store Amsterdam

10 nov. t/m 12 nov.

DS Store Rotterdam

23 nov. t/m 25 nov.

DS Store Eindhoven

23 nov. t/m 25 nov.

DS Store Utrecht

30 nov. t/m 2 dec.

DS Store Groningen

9 dec.

DS Store Velp

8 dec. t/m 19 dec.

DS Store Enschede

8 dec. t/m 10 dec.

DS Store Sittard

15 dec. t/m 17 dec.