MIRROR SCREEN

Uw smartphone en het touchscreen van uw DS vormen één geheel.

Met Mirror Screen (1) kunt u onderweg via het touchscreen van uw DS 3 CROSSBACK,  DS 3, DS 4, DS 7 E-TENSE of DS 9 E-TENSE profiteren van de compatibele apps van uw smartphone.

 

Op deze manier kunt u onderweg veilig uw favoriete apps gebruiken.

COMPATIBILITEIT MET MIRROR SCREEN

Apple CarPlay™

Gebruik de functies van uw iPhone 5 of hoger via het touchscreen van uw DS, dankzij de Apple CarPlay™-technologie (2). Via het stuurwiel kunt u ook de Siri-spraakherkenning activeren om uw contactenlijst te openen of om muziek te selecteren op Spotify.

Klik hier voor meer informatie over Apple CarPlay™ en om te controleren of uw telefoon compatibel is.

Android Auto

Download Android Auto (2) via de Google Play Store en profiteer van uw favoriete apps via het touchscreen van uw auto. Maak om Android Auto te kunnen gebruiken verbinding met uw smartphone met Android 5.0 (Lollipop) of hoger en start de Android Auto-app.

 

Klik hieronder voor meer informatie over Android Auto en om te controleren of uw telefoon compatibel is.

BESCHIKBAAR VOOR

Services op maat

MYDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

Updaten van het multimediaysteem

Het wegennet is continu in ontwikkeling. Om bij de navigatie rekening te houden met deze veranderingen kunnen de kaartgegevens van het DS Connect Nav-systeem van uw DS maximaal tweemaal per jaar worden bijgewerkt (indien beschikbaar). Deze updates worden bij een onderhoudsbeurt gratis uitgevoerd door uw DS-dealer. Bij onze nieuwste modellen gebeurt dit automatisch. Raadpleeg uw DS-dealer of de klantenservice (0800-1955) voor de beschikbare updates.

MYDS App

Profiteer van alle Only You-services via uw smartphone

VOERTUIGINFORMATIE

De MyDS app biedt ook inzicht in belangrijke voertuiginformatie en handleidingen voor uw DS.