DOORGAAN

MyDS App

Uw persoonlijke pagina, altijd en overal te bekijken

VERBINDEN EN STARTEN MAAR

Met de MyDS App bent u verbonden met uw DS en zijn omgeving. Profiteer met één klik van de Only You-services en geniet nog meer van uw auto, zowel voor, tijdens als na elke rit. Alle modellen van DS zijn compatibel met de app MyDS.

De wereld van DS op uw smartphone

MyDS App

Services die dagelijks van pas komen

Voordat u vertrekt: vind uw auto snel en gemakkelijk terug.*

 

Tijdens uw rit: Volg uw ritten en uw brandstofverbruik. MyDS geeft u een waarschuwing wanneer het tijd wordt voor een onderhoudsbeurt.

 

Na aankomst: nadat u uw DS hebt geparkeerd, wordt u te voet naar uw eindbestemming geleid.*

 

De MyDS App biedt u een scala aan gepersonaliseerde services: de actieradius, de kilometerstand en het onderhoudsinterval na elke rit, zodat u uw DS optimaal kunt onderhouden.

 

* Via uw smartphone met een internetverbinding en een navigatie-app.

Handleidingen

Alle informatie over uw DS

 

Met de MyDS App hebt u direct toegang tot alle documentatie over uw auto. Of u nu informatie zoekt over de werking van een voorziening of over het onderhoud van uw DS: u hebt alles binnen handbereik.

Instructievideo's DS

Geniet volop van wat uw DS u te bieden heeft

 

Bent u sinds kort eigenaar van een DS en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting? Bekijk de instructievideo's en ontdek hoe de technologieën van uw auto werken. In de video's vindt u alles wat u wilt weten over de auto en de werking van zijn uitrusting.

STUUR UW ELEKTRISCHE AUTO OP AFSTAND AAN

INFORMATIE OVER DE ACTIERADIUS

U kunt op elk gewenst moment de actuele laadtoestand van het accupakket of de geschatte resterende actieradius checken. Ook kunt u in een oogopslag informatie over het opladen en de instellingen van de voorverwarming/-koeling bekijken.

PROGRAMMEREN VAN HET OPLADEN

Als uw auto op een laadpunt is aangesloten, kunt u de laadsnelheid en de verwachte duur van het opladen bekijken. U kunt ook het tijdstip waarop het opladen start programmeren, om bijvoorbeeld te profiteren van het dalurentarief.

VOORVERWARMING/-KOELING

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze functie, die uw comfort verder verbetert, kan worden gebruikt ongeacht of uw auto op een laadpunt is aangesloten.

Instructievideo's Remote Control-functies voor elektrische en plug-in hybrideauto's


 

Activering van Remote Control

In deze instructievideo leggen we u uit hoe u zich kunt aanmelden voor E-TENSE Remote Control via de MyDS App en hoe u deze functie kunt activeren. Ontdek stap voor stap hoe u zich kunt aanmelden voor deze functie waarmee u permanent op de hoogte kunt blijven van de status van uw auto met E-TENSE-aandrijflijn.

Remote Control

In deze instructievideo komt u te weten hoe u de functies van E-TENSE Remote Control kunt gebruiken via de MyDS App. Ontdek stap voor stap hoe u uw app kunt configureren om permanent op de hoogte te blijven van de status van uw auto met E-TENSE-aandrijflijn: u kunt de actieradius en de laadtoestand van het accupakket checken en het laden van uw auto of het inschakelen van de voorverwarming/-koeling van het interieur programmeren op het tijdstip en de dag(en) van uw keuze.
Ontdek alle MyDS-services
Bekijk onze serie instructievideo's die u helpen optimaal te profiteren van uw auto en de bijbehorende services.
PECHHULPVERLENING
Meld een pechgeval en volg in real time de komst van de hulpverlener. Gebruik de MyDS App om hulp in te roepen, uw situatie te beschrijven, uw locatie te bevestigen en contact op te nemen met de pechhulpverlening. 
SCAN MY CAR
Bekijk de interactieve documentatie om vertrouwd te raken met uw DS. Via de MyDS App kunt u het instructieboekje en andere documentatie van uw auto raadplegen. Gebruik de foto-index om meer informatie over een onderwerp te vinden of scan het desbetreffende onderdeel van uw DS met uw smartphone. 
SEND2NAV
Plan uw route en verstuur deze met één klik naar het navigatiesysteem van uw DS. U kunt ook op de MyDS App uw bestemming invoeren om deze vervolgens naar uw auto te sturen. Bovendien kunt u Google Maps, Apple Kaarten of Waze gebruiken om uw route te delen. 

Mobiliteit

Via de MyDS App hebt u toegang tot de services van onze mobiliteitspartner Free2Move. Services die u het autorijden nog verder vergemakkelijken: Mobility Pass en Free2Move Services.

Service op maat

ONLY YOU, DE LUXE VAN SPECIALE AANDACHT

DS CLUB PRIVILEGE: word lid van onze exclusieve club en beleef onvergetelijke momenten.

 

DS ASSISTANCE: 24/7 gratis hulp, binnen en buiten Nederland.

 

DS VALET: een persoonlijke chauffeur die op de gewenste locatie uw nieuwe DS aan u aflevert of uw auto ophaalt en terugbrengt als u een afspraak hebt gemaakt voor onderhoud.

 

Huur via Free2Move Rent de DS van uw keuze. Reserveer uw auto gemakkelijk via uw smartphone.

 
ALLE INFORMATIE DIE U WENST MET DE SCANFUNCTIE
Vous avez la possibilité de consulter en ligne la documentation de bord de votre DS via votre smartphone.

1/ Vous téléchargez la documentation digitale depuis l'application MyDS.
2/ Grâce à l'appareil photo de votre mobile, vous pouvez désormais scanner la partie de votre DS afin d'afficher les informations détaillées de l'élément.

Simple, rapide et efficace, la fonction Scan vous donne toutes les informations nécessaires.