DOORGAAN
DOORGAAN

VAKANTIE CHECK & GO!

Zorgeloos op vakantie in heel Europa

Met de Vakantie Check & Go is uw DS helemaal klaar voor een zorgeloze rit naar uw favoriete vakantiebestemming in binnen-of buitenland. Naast een uitgebreide controle, kunt u namelijk rekenen op de mobiliteitsservice van DS Assistance in Europa*. Niet alleen tijdens uw vakantie, maar 12 maanden lang!

Tijdens de Vakantie Check & Go wordt uw auto op de meeste vitale punten gecontroleerd, waaronder de accu, remmen, verlichting, airconditioning en meer. DS experts houden op een checklist bij of onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben voor vertrek. Eventuele mankementen kunnen snel en vakkundig worden verholpen, uiteraard alleen met uw toestemming. U kunt daarbij rekenen op een heldere en scherpe prijsopgave.

Blijkt uit de check dat uw auto aan alle veiligheidseisen voldoet, dan wordt DS Assistance met Europa-dekking voor u geactiveerd. Zo bent u 24/7 verzekerd van de beste hulp onderweg. Maak snel een afspraak bij een DS Servicepunt in de buurt en ga goed voorbereid op vakantie.

KLEINE PRIJS, GROTE GEMOEDSRUST

U betaalt slechts €79,95 voor de uitgebreide Vakantie Check & Go met Pechhulp in Europa. Heeft u geen behoefte aan Pechhulp, maar wilt u wel uw auto laten controleren voor vertrek? Geen probleem, voor alleen de check betaalt u €29,95.

U kunt DS Assistance 24/7 bellen vanuit Nederland en het buitenland. Ook kunt u gemakkelijk contact opnemen via de MyDS app. U kunt deze app gratis downloaden in de App Store of Google Play Store.

wk1523_google_play.pngwk1523_app_store.png

SCHONE LUCHT

In de zomer zorgt de airco voor verkoeling. Maar wist u dat de airco ook zorgt voor schone lucht in de auto? Zeker met een anti-allergeen interieurfilter. Deze filter biedt optimale bescherming tegen bacteriën, pollen en fijnstofdeeltjes.

De DS Store voorziet u graag van advies. Vraag ook direct naar de mogelijkheden voor een airco reiniging.

KORTING DS ACCESSOIRES

Wij bieden een ruim assortiment originele DS accessoires, perfect afgestemd op uw auto en wensen. Creëer deze zomer bijvoorbeeld gemakkelijk extra bagageruimte met een stijlvolle dakkoffer. Profiteer tijdelijk van maar liefst 25% korting* op de volgende accessoires.
 

  1. Zonneschermen
  2. Dakkoffers
  3. Koelbox 21 liter met 12V aansluiting
*Aanbieding geldig t/m 30 juni 2023. Klik hier voor de voorwaarden