Private Lease

Wat is Private Lease?

Zonder investeren zorgeloos genieten. Wilt u ook onbezorgd rijden in een nieuwe DS, voor een vast en voordelig maandbedrag? Kies dan voor DS Private Lease. Heldere afspraken, zonder aanbetaling en geen verrassingen achteraf. Het maandbedrag is o.a. inclusief reparatie en onderhoud, allrisk verzekering, wegenbelasting en pechhulp. U betaalt alleen nog uw brandstofkosten. Gewoon bij de DS-dealer. DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. U kunt het zien als een bijzondere vorm van huren. U wordt geen eigenaar van de auto, maar sluit een contract af tegen een vooraf bepaalde looptijd en een verwacht aantal kilometers per jaar. En doordat de auto eigendom blijft van DS, loopt u geen enkel risico op restwaardeverlies. Alle informatie, voorwaarden, tarieven, bijkomende kosten en veel gestelde vragen vindt u terug bij DS  Private Lease.
De voordelen van DS Private Lease
Altijd de juiste keuze
 • U kunt zelf alles heel gemakkelijk online regelen
 • U betaalt een vast en scherp maandbedrag, zodat u weet waar u aan toe bent
 • Inclusief reparatie en onderhoud door de DS-werkplaats
 • Geen onverwachte kosten
 • Flexibele contracten (Flex lease)
 • Stel uw DS volledig naar wens samen

Online bestellen Hoe gaat dat?


 
DS samenstellen
Stel uw nieuwe DS eenvoudig samen. Ook kiest u voor hoeveel maanden en kilometers u het contract afsluit.
Offerte & Aanvraag
Als u de auto heeft samengesteld, kiest u voor een directe aanvraag of offerte per mail. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig.
Beoordeling aanvraag
Een kredietcheck houdt in of het aangaan van een Private Lease contract een financieel verstandige keuze is.
Jouw contract
Is uw aanvraag (onder voorbehoud) geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren.
Aflevering inplannen
Tot slot ontvangt u een definitieve bevestiging. Hiermee bestelt ook het geselecteerde verkooppunt de auto, of levert deze uit voorraad. Wij wensen u veel veilige kilometers toe!
Subsidie voor elektrische auto’s

In 2024 profiteert u ook bij Private Lease van de overheidssubsidie voor elektrische auto’s. Voorwaarde is dat de Private Lease overeenkomst is afgesloten op of na 1 januari 2024. Om er snel bij te zijn is het verstandig om nu actie te ondernemen en uw Private Lease aanvraag alvast te starten. Als consument dient u de subsidie zelf aan te vragen via de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). De subsidie bedraagt €2.950, oftewel €61,45 per maand over de eerste 48 maanden van het Private Lease contract. De regeling is bedoeld om elektrisch rijden betaalbaarder én aantrekkelijker te maken.

Aanvullende voorwaarden voor de subsidie:

 • Alleen van toepassing voor particulier op 100% elektrische auto's.
 • Cataloguswaarde tussen de €12.000 en €45.000.
 • De actieradius van het model moet minimaal 120 kilometer zijn.
 • Bij beëindiging van een leasecontract binnen de vier jaar, stopt ook de subsidie.

Kan ik makkelijk en betrouwbaar online een nieuwe DS Private Leasen?

Een nieuwe auto koop je niet zomaar. Zeker niet in deze tijd. Toch zijn er een aantal redenen om juist nu wel in te stappen in een gloednieuwe DS. Bijvoorbeeld via DS Private Lease, waarbij u voor een vast bedrag per maand de komende jaren zorgeloos kan rijden. En desgewenst volledig online te bestellen, snel en gemakkelijk vanuit huis.

Hoe werkt online bestellen?

 1. Configureer uw nieuwe DS hier of kies voor een model uit voorraad. U stelt uw favoriete DS eenvoudig samen in onze configurator. U kiest uw uitvoering, motor, kleur en bijvoorbeeld extra opties. Ook kunt u zelf zoeken in de actuele voorraad en/of extra services zoals winterbanden selecteren.
 2. Vervolgens kiest u voor een offerte per mail of u kunt direct uw aanvraag indienen. Dit is geheel vrijblijvend! Voor beide keuzes hebben we uw persoonlijke gegevens nodig.  We zijn voorzichtig met de gegevens die we van u krijgen. Het gaat tenslotte om uw privacy. Daarom geven we uw gegevens alleen aan andere partijen als dat nodig én toegestaan is.  
 3. Voeg voor aanvraag ook uw financiële gegevens toe en vervolgens wordt online de kredietcheck uitgevoerd. U ontvangt direct de uitslag.  DS Private Lease beoordeelt samen met een onafhankelijke instantie of de aanschaf van een nieuwe auto een financieel verstandige keuze is. Dit gebeurt middels een kredietanalyse om uw kredietwaardigheid te beoordelen.
 4. Alles oké? Dan vragen we u om een aantal documenten.  Als uw aanvraag (onder voorbehoud) is geaccepteerd, dan ontvangt u een mail waarin u uw veilige persoonlijke omgeving kunt activeren. In deze omgeving vragen wij u om alle benodigde documenten te uploaden. Denk daarbij aan een kopie van uw legitimatiebewijs, actueel bankafschrift en inkomensgegevens. Vervolgens kunt u hier ook uw contract digitaal ondertekenen. Hierna heeft u nog 14 dagen bedenktijd.
 5. Tot slot ontvangt u en de dealer een definitieve bevestiging. Hiermee kan de dealer de auto bestellen of de voorraadauto aflevering klaar maken. De dealer zal contact met u opnemen om de levering (aan huis) in te plannen.


Heeft u vragen over uw nieuwe DS of de Online Bestelmodule? Neem contact op via de DS Private Lease chat op onze website of mail ons via het contact formulier.

KEURMERK

voor nog meer zekerheid

U heeft de zekerheid van het Keurmerk waarbij DS Private Lease is aangesloten. Sinds 2016 zorgt dit Keurmerk ervoor dat consumenten beschermd zijn tegen onredelijke en onverwachte extra kosten. Zo mogen bij het keurmerk aangesloten leasemaatschappijen tijdens de looptijd van het contract de maandlasten niet verhogen, tenzij de overheid de belastingregels verandert. Zie voor meer informatie: keurmerkprivatelease.nl

 Mobiliteitsbudget

Stelt uw bedrijf een mobiliteitsbudget beschikbaar? Dan is DS Private Lease mogelijk een passend alternatief voor u. Mobiliteitsbudget betreft een toelage voor een werknemer die zelf het woon- en werkverkeer dient te financieren. Het zijn dus kosten die u maakt om van uw woonadres naar uw werkadres te reizen maar ook de reizen die u maakt naar eventuele klanten en relaties vallen hieronder. In veel gevallen ontvangt de werknemer een maandelijks bedrag om deze mobiliteitskosten te dekken.

 DS Private Lease elektrisch

De elektrische auto is inmiddels een serieus alternatief voor de brandstofauto. Steeds meer mensen overwegen om over te stappen op een elektrische auto. De hoge aanschafprijs en de onzekere restwaarde zijn veelgehoorde argumenten om nog geen elektrische auto te kopen. Met Private Lease heeft u deze zorgen niet.

Vraagt u zich af of elektrisch rijden bij u past of wilt u meer informatie over het leasen van een elektrische DS? Private Lease DS heeft een tool ontwikkeld uw favoriete elektrische auto te vergelijken met benzine.

 Heeft u al een DS Private Lease contract?

Krijg snel en eenvoudig inzicht in uw facturen, contract en overige private lease gegevens.

Voordelen

 • Reparatie en onderhoud door DS-erkend reparateur
 • Allrisk verzekering
 • 24-uurs, 7 dagen per week, pechhulp, ook in het buitenland
 • Overlijdensrisicodekking
 • Wegenbelasting
 • Afschrijving en rente
 • Afleveringskosten
 • Banden (winterbanden optioneel)

DS PRIVATE LEASE

Schrijf vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.
* Prijzen incl. BTW op basis van DS Private Lease via Stellantis Financial Services met een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. De uitvoering van de auto kan afwijken van de gebruikte afbeelding. kijk voor alle voorwaarden op privatelease.dsautomobiles.nl. Fouten en (prijs)wijzigingen voorbehouden..

Keurmerk Private Lease: Veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leasen. Kijk voor meer informatie op https://www.keurmerkprivatelease.nl.