ERFGOED

De auto van morgen uitvinden
DS Automobiles, opgericht in 2014, is een merk dat symbool staat voor durf en innovatie. Geïnspireerd door de originele DS die in 1955 op de Autosalon van Parijs aan het publiek werd voorgesteld, bundelt het merk zijn beste knowhow om te breken met heersende tradities en de auto's van de toekomst te creëren.

De geboorte van DS: een inspirerend icoon

In 1955 beleeft de eerste DS zijn sensationele debuut op de Autosalon van Parijs. Een model dat voor altijd zijn stempel op de geschiedenis van de auto zal blijven drukken. Innovatief, gracieus en prestigieus: de DS belichaamt de Franse knowhow en de "spirit of avant-garde" die heden ten dage nog altijd centraal staan in onze filosofie en de inspiratie vormen voor al onze creaties.

Tijdloze technologische signatuur

Van de DS van vroeger tot de modellen van vandaag en morgen werken onze teams met hetzelfde streven naar avant-garde, onderscheid en elegantie. Ze weten innovatieve technologieën van weleer zoals meedraaiende koplampen en hydropneumatische vering opnieuw uit te vinden in de kenmerkende stijl van het merk, maar aangepast aan de nieuwe mobiliteitsverwachtingen.

UNIEK

DS PIXEL LED VISION 3.0

De eerste DS wist zich te onderscheiden met zijn meedraaiende koplampen. De intelligente DS Pixel LED Vision 3.0-koplampen van de nieuwe DS 7 passen voor extra veiligheid de verlichting aan de omgevingsomstandigheden (straatverlichting, rijsnelheid, weer) aan. Bovendien draaien de lichtbundels met de draairichting van het stuurwiel mee voor een beter zicht in bochten.

De Pixel-functie zorgt ervoor dat u het grootlicht ingeschakeld kunt laten zonder dat uw DS tegenliggers of voorliggers verblindt.

 
DS ACTIVE SCAN SUSPENSION
De beroemde hydropneumatische vering heeft bij DS Automobiles plaatsgemaakt voor de DS Active Scan Suspension. Dit veersysteem analyseert in real time de gegevens met betrekking tot het wegdek en past op basis daarvan de stugheid of souplesse van de vering van elk wiel afzonderlijk aan. Dat garandeert een ongekend comfort. 
DS CORNETS
De DS Cornets, een knipoog naar de eerste iconische DS, zijn aan beide zijden van de DS 9 aangebracht en fungeren als zijmarkeringslichten. De verfijnde en gedistingeerde Cornets maken deel uit van de kenmerkende lichtsignatuur van dit elegante model. 

Nieuwe pagina's blijven toevoegen aan het DS-boek

Geïnspireerd door het rijke verleden van het merk en onze avant-gardistische waarden zetten onze ingenieurs en designers hun unieke knowhow van typisch Franse luxe in om onze geschiedenis te blijven schrijven en de auto's van de toekomst te ontwerpen. Met hun expertise scheppen zij hightech modellen met een onderscheidend design en karakter.

Een eigen identiteit

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

1. VUL JE GEGEVENS IN
2. Toestemming

Gelieve alle velden te controleren.

Bedankt voor uw interesse in DS Automobiles!

We hebben uw verzoek in overweging genomen.

ALS U MEER WILT WETEN

Nieuws over DS

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over DS Automobiles en van de evenementen van het merk

Partnerships

Maak kennis met onze zorgvuldig op hun kwaliteiten geselecteerde partnermerken