VOLWAARDIG RESERVEWIEL

Voor uw veiligheid

Met een reservewiel kunt u bij een lekke band veilig uw weg vervolgen. Bij bepaalde modellen moet u bij de aanschaf van uw auto kiezen voor de optie "voorbereiding reservewiel" om het als accessoire leverbare reservewiel te kunnen plaatsen.
  • La roue de secours
  • Le kit outillage pour le remplacement de roue en cas de crevaison

ONZE ADVIEZEN OVER HET RESERVEWIEL

Om met een reservewiel te kunnen worden uitgerust moet uw auto beschikken over een voorziening die het reservewiel veilig op zijn plaats houdt in uw auto. Bij bepaalde modellen Neem voor meer informatie contact op met uw DS Expert Adviseur  is dit een optie die u bij de aanschaf van uw auto moet kiezen om het reservewiel te kunnen plaatsen.

Als uw auto niet met deze optie is uitgerust, kunt u altijd nog gebruikmaken van de bandenreparatieset van uw auto. U kunt ook rekenen op de diensten van DS Assistance om u weer mobiel te maken. Pech door een lekke band wordt immers gedekt door onze onderhouds- en garantieverlengingscontracten Raadpleeg de voorwaarden van DS Assistance .

Elektrische en plug-in hybride modellen kunnen, vanwege de plaats die het accupakket inneemt, niet worden voorzien van een reservewiel. De bandenreparatieset of de service van DS Assistance Raadpleeg de voorwaarden van DS Assistance  biedt dan uitkomst bij een lekke band.

DS AUTOMOBILES EN HET MILIEU

DS Automobiles zet zich actief in om schadelijke stoffen zo milieubewust mogelijk te verwerkenMeer informatie: www.stellantis.com.. Van het ontwerp van de auto's tot aan het vervangen van onderdelen streeft DS Automobiles er samen met zijn netwerk naar om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperkenMeer informatie: www.stellantis.com..

Services op maat

De expertise van DS Service
DS Service biedt u het gemak van een perfect onderhouden auto
Service acties
DS Service staat voor u klaar met exclusieve services en speciale acties.
DS AUTOMOBILES EN HET MILIEU

DS Automobiles zet zich actief in om schadelijke stoffen zo milieuwbewust mogelijk te verwerken Meer informatie: www.stellantis.com .

Van het ontwerp van de auto's tot aan het vervangen van onderdelen streeft DS Automobiles er samen met zijn netwerk naar om de impact op het milieu zo veel mogelijk te beperken Meer informatie: www.stellantis.com .