OPLADEN Laad uw auto dagelijks op en rij 100% elektrisch

Om optimaal te profiteren van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Wanneer u uw auto even niet gebruikt, kunt u hem in enkele seconden op een laadpunt aansluiten. Wij raden u aan om uw plug-in hybrideauto elke dag op te laden om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheid om elektrisch te rijden.

 

DS 9 aan de laadpaal

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan, blijf op de hoogte en maak kans op een DS Goodiebag

 

OPLAADMOGELIJKHEDEN Thuis of op uw werk opladen

Er zijn meerdere methoden waarop u uw DS met E-TENSE-technologie kunt opladen. De laadtijd is afhankelijk van de gebruikte methode. Wij adviseren de DS Wall Box vanwege zijn vele voordelen, zoals de laadsnelheid en de veiligheid bij het opladen.De DS Wall Box is geschikt voor het opladen van al onze elektrische auto's en plug-in hybrideauto's.

Stopcontact aan huis
Stopcontact aan huis

DS Wall Box

Met onze DS Wall Boxen kunt u uw DS veilig en optimaal opladen. Onze partner ENGIE, biedt u een volledige inventarisatie aan om te bepalen welke DS Wall Box het meest geschikt is voor uw elektrische installatie en uw gebruik. Wanneer u kiest voor een 3-fase installatie kan uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE in 5 uur en 15 minuten voor 100% worden opgeladen.

Stopcontact aan huis

Onze E-TENSE-modellen kunnen ook eenvoudig worden opgeladen via een standaard 230Vstopcontact in huis met behulp van de standaard meegeleverde Mode 2-kabel. Voor DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt als noodoplossing dan in minder dan 10 uur 100 km opladen.

Ook onze plug-in hybride voertuigen zijn geschikt voor deze oplaadmogelijkheden. Aangezien de capaciteit van de tractiebatterij van deze voertuigen minder is dan die van een 100% elektrisch voertuig, worden de oplaadtijden verkort. Reken op 1 uur en 45 minuten voor het volledig opladen van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 met een 7,4kW DS Wall Box installatie.

Profiteer van een installatie op maat

Met een oplossing op maat voor particuliere of zakelijke klanten begeleidt DS Automobiles u samen ons partnerbedrijf ENGIE bij de installatie van uw laadpunt:

Laadkabels

Er bestaan meerdere soorten kabels waarmee u uw elektrische auto of plug-in hybrideauto kunt opladen. De te selecteren kabel is afhankelijk van het gebruikte type laadpunt en het vermogen van de geïntegreerde lader van uw auto. Al deze laadkabels zijn bij ons als accessoire leverbaar. Neem contact op met de voor u dichtstbijzijnde DS Store voor meer informatie.

Mode 2-kabel

Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 1,8 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een normaal stopcontact.

Mode 3-monofasekabel

Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 7,4 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een DS Wall Box van 7,4 kW of een openbaar laadpunt.

Mode 3-driefasenkabel

Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 22 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een DS Wall Box van 11 kW of 22 kW of een openbaar laadpunt.

Opladen bij openbare laadstations Toegang tot het grootste netwerk van laadpunten

1 jaar gratis Charge My Car van Free2Move

Zo wordt rijden pas echt ontspannen: bij de aanschaf van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE krijgt u een gratis abonnement van 1 jaar op Charge My Car aangeboden. Toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpunten: u kunt uw auto opladen bij meer dan 220.000 laadpunten in heel Europa.

Meer informatie over de laadtijden

Uw elektrische auto kan met twee soorten stroom worden opgeladen: wisselstroom (AC) of gelijkstroom (DC). Met wisselstroom, dat door de meeste openbare netwerken wordt gedistribueerd, kunt u het accupakket van uw elektrische auto thuis of via een openbaar laadpunt opladen. De laadtijd is dan afhankelijk van de capaciteit (in kW) van de laadkabel in combinatie met de capaciteit van de geïntegreerde lader van uw DS.

 

De snellaadpunten die vaak op parkeerplaatsen langs de snelweg zijn te vinden, zijn voorzien van een omvormer die wisselstroom omzet in gelijkstroom. Deze laadpunten zijn ideaal om tijdens een lange rit het accupakket van uw auto snel bij te laden. Maar let op: snellaadpunten zijn alleen geschikt voor 100% elektrische auto's.

Laadtijd voor de DS 3 CROSSBACK E-TENSE*

Laadstation 22 kW (AC)

In slechts 2 uur tijd laadt u 40% van uw accu.

Laadstation 50 kW (DC)

Geniet van een (lunch)pauze terwijl uw DS wordt opgeladen. 1 uur is genoeg om 85% van uw batterij op te laden.

Laadstation 100 kW (DC)

Snellaadstation 100 kW (DC) Tijdens uw pauze laadt u uw DS snel weer op. Laad in maximaal 30 minuten uw batterij tot 80% vol.

Laad uw E-TENSE op, waar u ook bent

Vind hier de voor onze elektrische auto's en plug-in hybrideauto's geschikte laadpunten

* Met uitzondering van het laadstation van 50kW en 100 kW dat is alleen geschikt voor DS 3 CROSSBACK E-TENSE, de laadstations van 22 kW zijn ook geschikt voor DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

Bereken de actieradius van uw elektrische voertuig

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

Ontdek onze E-TENSE modellen

 • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs v.a. 38.290.00€

  of € 459/maand*

 • DS 4 E-TENSE DS 4 E-TENSE

  Prijs v.a. 41.150.00€

  of € 555/maand*

 • DS 7 CROSSBACK E-TENSE DS 7 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs v.a. 47.190.00€

  of € 689/maand*

 • DS 9 E-TENSE DS 9 E-TENSE

  Prijs v.a. 60.890.00€

  of € 779/maand*