OPLADEN Laad uw auto dagelijks op en rij 100% elektrisch

Om optimaal te profiteren van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Wanneer u uw auto even niet gebruikt, kunt u hem in enkele seconden op een laadpunt aansluiten. Wij raden u aan om uw plug-in hybrideauto elke dag op te laden om optimaal te kunnen profiteren van de mogelijkheid om elektrisch te rijden.

 

DS 9 aan de laadpaal

OPLAADMOGELIJKHEDEN Thuis of op uw werk opladen

Er zijn meerdere methoden waarop u uw DS met E-TENSE-technologie kunt opladen. De laadtijd is afhankelijk van de gebruikte methode. Wij adviseren de DS Wall Box vanwege zijn vele voordelen, zoals de laadsnelheid en de veiligheid bij het opladen.De DS Wall Box is geschikt voor het opladen van al onze elektrische auto's en plug-in hybrideauto's.

Normaal stopcontact

Onze E-TENSE-modellen kunnen eenvoudig worden opgeladen via een standaard stopcontact in huis met behulp van de standaard meegeleverde Mode 2-kabel. Een DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt dan in minder dan 10 uur voor 100 km opladen.

EasyWallbox

De easyWallbox is een “Plug&Play”-oplossing die werkt via bluetooth. Het enige wat u nodig hebt is een stopcontact.

DS Wall Box

De Connected Wallbox heeft een laadvermogen van 11kW. Hierdoor kan uw auto doorgaans tot 80% opladen in minder dan 3 uur. De Connected Wallbox maakt het u eveneens mogelijk om uw laadkosten met uw werkgever of fiscus te verrekenen.

Ook onze plug-in hybride voertuigen zijn geschikt voor deze oplaadmogelijkheden. Aangezien de capaciteit van de tractiebatterij van deze voertuigen minder is dan die van een 100% elektrisch voertuig, worden de oplaadtijden verkort. Reken op 1 uur en 45 minuten voor het volledig opladen van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 met een 11kW DS Wall Box installatie.

Profiteer van een installatie op maat

Samen met partnerbedrijf ENGIE zorgt DS Automobiles voor een laadpuntinstallatie op maat voor particuliere of zakelijke klanten.

Opladen via een normaal stopcontact

Bekijk in deze video hoe u uw elektrische of plug-in hybride DS kunt opladen via een normaal stopcontact (Mode 2).

Bereken de oplaadtijd

Laadkabels

Er bestaan meerdere soorten kabels waarmee u uw elektrische auto of plug-in hybrideauto kunt opladen. De te selecteren kabel is afhankelijk van het gebruikte type laadpunt en het vermogen van de geïntegreerde lader van uw auto. Al deze laadkabels zijn bij ons als accessoire leverbaar. Neem contact op met de voor u dichtstbijzijnde DS Store voor meer informatie.

Mode 2-kabel

Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 1,8 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een normaal stopcontact.

Mode 3-monofasekabel

Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 7,4 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een DS Wall Box van 7,4 kW of een openbaar laadpunt.

Mode 3-driefasenkabel

Deze kabel is geschikt voor een vermogen van maximaal 22 kW. Dit is de ideale kabel voor opladen via een DS Wall Box van 11 kW of 22 kW of een openbaar laadpunt.

informatie over de laadtijden

Meer informatie over de laadtijden

Uw elektrische auto kan met twee soorten stroom worden opgeladen: wisselstroom (AC) of gelijkstroom (DC). Met wisselstroom, dat door de meeste openbare netwerken wordt gedistribueerd, kunt u het accupakket van uw elektrische auto thuis of via een openbaar laadpunt opladen. De laadtijd is dan afhankelijk van de capaciteit (in kW) van de laadkabel in combinatie met de capaciteit van de geïntegreerde lader van uw DS.

 

De snellaadpunten die vaak op parkeerplaatsen langs de snelweg zijn te vinden, zijn voorzien van een omvormer die wisselstroom omzet in gelijkstroom. Deze laadpunten zijn ideaal om tijdens een lange rit het accupakket van uw auto snel bij te laden. Maar let op: snellaadpunten zijn alleen geschikt voor 100% elektrische auto's.

Laadtijd voor de DS 3 CROSSBACK E-TENSE*

Laadstation 11kW of 22kW (AC)

In minder dan 5 uur laadt u uw accu volledig vol.

Laadstation 50 kW (DC)

Geniet van een (lunch)pauze terwijl uw DS wordt opgeladen. 1 uur is genoeg om 85% van uw batterij op te laden.

Laadstation 100 kW (DC)

Snellaadstation 100 kW (DC) Tijdens uw pauze laadt u uw DS snel weer op. Laad in maximaal 30 minuten uw batterij tot 80% vol.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

* Met uitzondering van het laadstation van 50kW en 100 kW dat is alleen geschikt voor DS 3 CROSSBACK E-TENSE, de laadstations van 22 kW zijn ook geschikt voor DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4.

Bereken de actieradius van uw elektrische voertuig

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

Ontdek onze E-TENSE modellen

 • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs v.a. 39.490.00€

  of € 369/maand*

 • DS 4 E-TENSE DS 4 E-TENSE

  Prijs v.a. 44.540.00€

  of € 429/maand*

 • NIEUWE DS 7 E-TENSE NIEUWE DS 7 E-TENSE

  Prijs v.a. 54.040.00€

  of € 569/maand*

 • DS 9 E-TENSE DS 9 E-TENSE

  Prijs v.a. 68.590.00€

  of € 979/maand*