Kies voor de perfectie van DS

Met Only You

Het dankzij u en voor u gecreëerde programma Only You biedt u uitgebreid pakket van exclusieve services op maat.

Daarmee profiteert u van een unieke DS-ervaring.

 

U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS-app, of door contact op te nemen met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955.

 

Van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur kunt u bij DS terecht met al uw vragen en verzoeken met betrekking tot uw DS.

Gratis vanaf een vaste aansluiting. Mobiel tarief afhankelijk van de provider.

Ontdek onze exclusieve services

DS Assistance

8 JAAR GRATIS (3) EN 24/7 BESCHIKBAAR BIJ PECH OF EEN ONGEVAL.

DS rijden staat synoniem voor zorgeloos rijden. Daarom stelt DS alles in het werk om u het leven te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat u altijd mobiel blijft.

 

In Nederland en in het buitenland beschikbaar via de toets van de DS Connect Box van uw auto, telefonisch via 00800 24 24 07 07 (4) of via de MyDS-app.

DS ASSISTANCE HELPT U BIJ:

- Pech

- Ongeval
- Lekke band
- Kwijt geraakte sleutels
- Tanken van de verkeerde brandstof

 


SERVICE:

 

Reparatie ter plaatse, indien mogelijk.

Berging van de auto naar de werkplaats van de dichtstbijzijnde DS Erkend Reparateur of de door u gekozen DS Erkend Reparateur, mits deze binnen een straal van 30 km is gevestigd.

 

Wanneer u met de auto bent gestrand, zorgt DS voor een mobiliteitsoplossing zodat u naar huis kunt rijden of uw reis kunt vervolgen.

DS Valet

Tijd is kostbaar. Daarom heeft DS voor u de service DS Valet gecreëerd.

 

Met DS Valet beschikt u over een persoonlijke chauffeur die op de gewenste locatie uw auto ophaalt en terugbrengt als u een afspraak hebt gemaakt voor onderhoud, of daar uw nieuwe DS aan u aflevert.

DS DELIVERY VALET

Aflevering van uw nieuwe DS of DS-occasion op het adres van uw keuze. Als u uw oude auto hebt ingeruild, neemt DS deze dan meteen mee.

DS SERVICE VALET :

Ophalen en terugbrengen van uw DS voor onderhoud.*

-Pick Up

Een chauffeur haalt uw DS op de door u gewenste locatie op en stelt u desgewenst ter plekke een vervangende auto ter beschikking.

-Delivery

Als de onderhoudsbeurt van uw DS klaar is, draagt een chauffeur uw auto weer aan u over op het adres van uw keuze.

-Pick Up & Delivery

Een chauffeur haalt uw DS op de door u gewenste locatie op, stelt u desgewenst ter plekke een leenauto ter beschikking en brengt uw auto weer terug nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden DS Valet


DS Rent

Een unieke autoverhuurservice van DS

Wilt u uitgebreid kennismaken met een van de modellen uit het DS-gamma? Reserveer deze auto dan rechtstreeks bij uw DS Store of DS Salon of via dsautomobiles.nl.*

 

Blijf genieten van het rijden met een DS als u een auto huurt. Kies DS RENT en u rijdt gegarandeerd in het door u gekozen model in plaats van dat u een ander merk krijgt aangeboden.

 

ONBEGRENSDE MOBILITEIT

Als eigenaar van DS 3 CROSSBACK E-TENSE profiteert u van speciale tarieven voor de huur van een DS met verbrandingsmotor of oplaadbare hybride in het DS Rent-netwerk met de DS Mobility Pass.

 

Bekijk de prijzen in onze DS Rent folder.

Voordelen

1. Altijd het model van uw keuze.

2. Vaste tarieven (per dag, per weekend, per week enz.) en flexibele kilometerlimieten.

3. DS Assistance (24/7).

DS AT YOUR SERVICE

DS at your service

Altijd tot uw dienst

Maak een afspraak voor onderhoud van uw DS, het vernieuwen van uw leasecontract, een afspraak maken voor het plaatsen van winterbanden, etc. Wij zijn bereikbaar via email of telefoon. Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 08:30 en 17:00 bij DS terecht voor al uw vragen en verzoeken.

Telefoonnummer: 0800-1955


MyDS App

MyDS App

MyDS App is uw sleutel tot de wereld van DS Automobiles. Blijf in contact met uw DS voor, tijds en na uw reis.

 

Plan uw rit: bekijk de conditie en het brandstofverbruik van uw DS op afstand. Vind snel en gemakkelijk de parkeerplaats van uw DS terug en laat de MyDS App u de weg wijzen.

Vereenvoudig uw rit: onthoud uw favoriete ritten, volg uw verbruik, zoek uw dichtstbijzijnde DS Store.

U heeft toegang tot alle services van Only You: DS VALET, DS AT YOU SERVICE, DS ASSISTANCE.

 

Beheer en plan het laadproces en koel of verwarm het interieur van uw elektrische of hybride DS E-TENSE op afstand.

(1) Modellen met Bluetooth die compatibel zijn met de doorgifte van trajectgegevens, zodat u kunt profiteren van alle functionaliteiten (trajecten, verbruik, kilometerstand, actieradius). (2) Via uw smartphone met een internetverbinding en een navigatie-app.(3) Gratis tot de auto 8 jaar oud is.(4) Gratis vanaf een vaste aansluiting.