Only You

Uitzonderlijke services De wereld van DS ligt voor u open

Het dankzij u en voor u gecreëerde programma Only You biedt u een pakket van exclusieve services op maat. Als het om uw mobiliteit gaat, staat DS altijd voor u paraat om u een onvergetelijke ervaring te bieden. Ons exclusieve programma staat voor u open. Wij verwelkomen u graag in de wereld van DS om u de echte DS-ervaring te laten beleven.

Ontdek onze exclusieve services

DS Assistance

Voor zorgeloos rijden

20 JAAR 24/7 KOSTENLOOS(3) VOOR U BESCHIKBAAR BIJ PECH OF EEN ONGEVAL. DS rijden staat synoniem voor zorgeloos rijden. Daarom stelt DS alles in het werk om u het leven te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat u altijd mobiel blijft.

 

In Nederland en in het buitenland beschikbaar via rechtstreeks via de DS Connect toets in uw auto, via de MyDS-app of telefonisch via 00800 24 24 07 07(4).

DS Assistance - Voor zorgeloos rijden

DS ASSISTANCE HELPT U BIJ:

Storingen aan mechanische, elektrische of elektronische componenten van de auto, ongevallen, lekke banden, verlies van sleutels, in de auto ingesloten sleutels, het tanken van verkeerde brandstof en storingen aan de accu.

 

 

SERVICE:

 

Reparatie ter plaatse, indien mogelijk. Berging van de auto naar de werkplaats van de dichtstbijzijnde DS Erkend Reparateur of de door u gekozen DS Erkend Reparateur, mits deze binnen een straal van 50 km is gevestigd.

 

Wanneer u met de auto bent gestrand, zorgt DS daarnaast voor een mobiliteitsoplossing zodat u naar huis kunt rijden of uw reis kunt vervolgen. U kunt daarnaast ook voor kiezen om te wachten op de reparatie en overnachten wanneer deze reparatie langer duurt dan 3 uur.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden DS Assistance

 

DS Valet

DS Valet

Uw tijd is kostbaar

Bij DS Automobiles helpen we u graag tijd te besparen. Daarom staat een persoonlijke chauffeur tot uw beschikking om op een gewenste locatie uw auto op te halen of terug te brengen als u een afspraak heeft gemaakt voor onderhoud, of om uw nieuwe DS af te leveren.* 

DS DELIVERY VALET

Aflevering van uw nieuwe DS of DS-occasion op het adres van uw keuze. Als u uw oude auto hebt ingeruild, neemt DS deze dan meteen mee.

 

DS SERVICE VALET :

Ophalen en terugbrengen van uw DS voor onderhoud.*

 

-Pick Up

Een chauffeur haalt uw DS op de door u gewenste locatie op en stelt u desgewenst ter plekke een vervangende auto ter beschikking.

 

-Delivery

Als de onderhoudsbeurt van uw DS klaar is, draagt een chauffeur uw auto weer aan u over op het adres van uw keuze.

 

-Pick Up & Delivery

Een chauffeur haalt uw DS op de door u gewenste locatie op, stelt u desgewenst ter plekke een leenauto ter beschikking en brengt uw auto weer terug nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

 

Klik hier voor de algemene voorwaarden DS Valet

 

*Neem voor de kosten en voorwaarden van DS Valet contact op met uw DS Store of Salon

DS Rent

Een unieke autoverhuurservice van DS

Wilt u uitgebreid kennismaken met een van de modellen uit het DS-gamma? Reserveer deze auto dan rechtstreeks bij uw DS Store of DS Salon. Blijf genieten van het rijden met een DS als u een auto huurt. Kies DS RENT en u rijdt gegarandeerd in het door u gekozen model in plaats van dat u een ander merk krijgt aangeboden.

 

ONBEGRENSDE MOBILITEIT

Als eigenaar van DS 3 CROSSBACK E-TENSE profiteert u van speciale tarieven voor de huur van een DS met verbrandingsmotor of oplaadbare hybride in het DS Rent-netwerk met de DS Mobility Pass.

Voordelen

1. Altijd het model van uw keuze.

2. Vaste tarieven (per dag, per weekend, per week enz.) en flexibele kilometerlimieten.

3. DS Assistance (24/7).

DS at your service

DS at your service

Altijd tot uw dienst

Of u nu geïnteresseerd bent in een nieuw leasecontract of bijvoorbeeld winterbanden wilt laten monteren, u kunt voor uw vragen altijd per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Tussen 08.00 uur en 22.00 uur kunnen wij u direct te woord staan.

 

Telefoonnummer: 0800-1955

MyDS App

MyDS App

De MyDS App is uw sleutel tot de wereld van DS Automobiles. U blijft ermee verbonden met uw DS, zowel voor, tijdens als na elke rit.

 

Plan uw rit: bekijk de conditie en het brandstofverbruik van uw DS op afstand. Vind snel en gemakkelijk de parkeerplaats van uw DS terug en laat de MyDS App u de weg wijzen.

Vereenvoudig uw rit: onthoud uw favoriete ritten, volg uw verbruik, zoek uw dichtstbijzijnde DS Store.

U heeft toegang tot alle services van Only You: DS VALET, DS AT YOU SERVICE, DS ASSISTANCE.

 

Beheer en plan het laadproces en koel of verwarm het interieur van uw elektrische of hybride DS E-TENSE op afstand.

DS AT YOUR SERVICE

Wij staan altijd tot uw dienst om al uw vragen te beantwoorden. U bent tenslotte onze gewaardeerde klant.

U heeft rechtstreeks toegang tot de Only You-services via de MyDS app of neem contact op met uw Only You-contactpersoon via 0800-1955. Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 8.30 en 17.00 bij ons terecht voor al uw vragen met betrekking tot uw DS.

 

Gratis vanaf een vaste aansluiting. Mobiel tarief afhankelijk van de provider.

DS at your service

(1) Modellen met Bluetooth die compatibel zijn met de doorgifte van trajectgegevens, zodat u kunt profiteren van alle functionaliteiten (trajecten, verbruik, kilometerstand, actieradius). (2) Via uw smartphone met een internetverbinding en een navigatie-app. (3) Beschikbaar voor alle auto's van het merk DS Automobiles met een maximale leeftijd van 20 jaar, afgeleverd in Nederland en waarvan het periodieke onderhoud uiterlijk 12 maanden* vóór de datum waarop het incident zich voordoet door het Nederlandse netwerk van DS Erkend Reparateurs is uitgevoerd. (4) Gratis vanaf een vaste aansluiting.

 
Only You