DOORGAAN

HAUTE COUTURE

Een afwerking van topkwaliteit

Onze productieauto's komen voort uit de innovativiteit en inspiratie van onze vakmensen. Ze kenmerken zich door expertise en uitzonderlijk vakmanschap, hoogwaardige materialen en een haute couture afwerking. Het karakter van elke DS kenmerkt zich door een onvergelijkbaar design, ongekend rijplezier en uniek comfort.

Point Perle-sierstiksels

De uit de haute couture afkomstige en door onze vaklieden geperfectioneerde Point Perle-sierstiksels vormen een bijzonder elegant detail. De realisering ervan was technisch gezien een echte uitdaging. Meer dan vier jaar noeste arbeid en de bouw van een speciale machine waren nodig om de sierstiksels dit bijzondere ritme te kunnen geven waarbij de draad dan weer op en dan weer onder het leder ligt. Een in de autowereld unieke methode die snel kenmerkend is geworden voor DS Automobiles.

Een woord van dank aan Invenio Flory, ontwerper van hedendaagse decoratieve werken, die ons toestemming gaf in haar studio te filmen: https://invenioflory.fr

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Golvende en rechte lijnen, ultieme elegantie en een uiterst verfijnde techniek. Het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief, dat zijn inspiratie vond in de wereld van de premium-horloges en de Pyramide van het Louvre, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar in een geraffineerd spel van licht en schaduw kruisen. Dit geciseleerde motief, een eerbetoon aan de lichtstad Parijs, verfraait metalen oppervlakken en heeft de perfectie en complexiteit van een echt ambachtsproduct.

Horlogebandmotief

Het horlogebandmotief, de kenmerkende wijze waarop de lederen bekleding van onze stoelen is geplooid, is het resultaat van vakmensen die onvermoeibaar het leder hebben bewerkt tot de perfecte vorm en het fraaiste ontwerp waren verkregen. Door te knippen, op te vullen en te plooien creëren onze meesterbekleders met slechts één stuk leder een uniek stuk dat symbool staat voor avant-garde. Oorspronkelijk was dit motief bestemd voor onze conceptcars, maar tegenwoordig is elk model van DS Automobiles leverbaar met een dergelijke lederen bekleding.

INSPIRATIE

Op bezoek bij de ambachtslieden die de inspiratiebron zijn van ons vakmanschap

Oog voor detail

Neem een kijkje achter de schermen en ontdek het uitzonderlijke vakmanschap van de ambachtslieden van DS Automobiles.

PERFECTIE CULTIVEREN

Onze conceptcars vormen als het ware een proeftuin voor onze technieken en knowhow. Ze bieden onze teams de gelegenheid om nieuwe materialen en technologieën te testen, partnerschappen aan te gaan met gerenommeerde ambachtslieden en al hun handelingen te perfectioneren om een innovatieve en hoogwaardige rijervaring te creëren.

Een voorproefje van de toekomst

Om deze conceptcars vorm te geven laten onze ingenieurs en ambachtslieden zich inspireren door de wereld van de Parijse luxe en bedenken ze de technologieën van de toekomst, zonder daarbij het mooie, zintuiglijke en unieke uit het oog te verliezen. Onze nieuwste creatie, de conceptcar DS Aero Sport Lounge, geeft een voorproefje van de toekomst van DS Automobiles. Een toekomst waarin de auto zijn eigen intelligente, configureerbare, connectieve en verfijnde omgeving wordt.

VIRTUOZE VAARDIGHEDEN

Onze ambachtslieden, bekleders, designers, experts en ingenieurs beheersen de techniek om hun creaties tot in de kleinste details te perfectioneren, met de perfecte mix van verfijning en prestaties. Bepaalde volledig met de hand vervaardigde decoraties zijn inmiddels uitgegroeid tot iconische stijlkenmerken van ons merk en dompelen u onder in onze innovatieve wereld van ultiem comfort.

ALS U MEER WILT WETEN

Erfgoed

Het in 2014 opgerichte merk DS Automobiles, dat zijn inspiratie put uit de oorspronkelijke DS die in 1955 werd gepresenteerd, staat symbool voor durf en innovatie.

PARTNERSHIPS

Maak kennis met onze zorgvuldig op hun kwaliteiten geselecteerde partnermerken