WINTERCHECK
Maak uw DS winterklaar

Gratis check en meer voordeel!


Geldig t/m 31 dec. 2021

GRATIS DS WINTERCHECK

Zorg dat uw auto goed is voorbereid op winterse omstandigheden, de winter vraagt namelijk meer van uw auto. DS Service vindt veiligheid geen luxe, maar een noodzaak. Daarom nodigen we u uit voor de DS Wintercheck. Deze service wordt u gratis aangeboden zodat u veilig de weg op kunt blijven gaan deze winter. Vertrouwd bij uw DS Erkend Reparateur.

Waarom wintercheck?

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de openbare wegen. Het is belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen in uw auto goed blijven werken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens de DS Wintercheck wordt uw auto uitgebreid gecontroleerd op 29 punten die cruciaal zijn voor uw veiligheid.

Veilig op weg

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt samen met u besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een heldere prijsopgave vooraf. Zo kunt u weer veilig op weg en houdt u grip op de kosten.

Veilig op weg

 
Bandencheck

Bandencheck

Tijdens de Wintercheck wordt uw bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm. Echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. De profieldiepte is belangrijk voor voldoende grip op de weg en voor het afvoeren van water. Indien uw banden toe zijn aan vervanging, biedt uw DS Erkend Reparateur een ruim aanbod banden. Uiteenlopend van premium A-merken tot kwalitatieve budgetmerken. Er is altijd een band die aan uw wensen voldoet!

Winter –of Allseason banden

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter-of all seasonbanden. Winterbanden bieden meer grip bij een lage temperatuuren kunnen beter water verwerken. Wij kunnen uw zomerbanden opslaan. Uw banden worden gereinigd en gecontroleerd op slijtage om vervolgens goed opgeslagen te worden. Ook ontvangt u van ons een bericht zodra het weer tijd wordt om uw banden te wisselen.

 

All-season banden zijn een combinatie tussen zomerbanden en winterbanden. All seasonbanden zijn geen winterbanden, maar een hoogwaardig alternatief voor de zomerbanden waarmee u in alle seizoenen veilig kunt rijden.

Winter –of Allseason banden
Veilig rijden begint met goed zicht

Veilig rijden begint met goed zicht

Een ander cruciaal onderdeel van de Wintercheck is de staat van uw ruitenwisserbladen. Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk wordt. Mochten de ruitenwisserbladen toe zijn aan vervanging, dan krijgt u nu 10% korting op een set nieuwe ruitenwisserbladen. Daarbij ontvangt u een DS anti-vorstscherm cadeau. Maar wacht niet te lang, want OP=OP!

Wintersport geboekt?

Kunt u ook niet wachten totdat u weer mag genieten van mooie afdalingen, vergezichten en de gezelligheid van knusse skidorpjes. Zorg dat u goed voorbereid op weg gaat naar uw favoriete wintersport bestemming, wij helpen u daar graag bij!

 

Maak een afspraak voor de gratis DS Wintercheck

♦ Activeer DS Connected Services en blijf onderweg op de hoogte van actuele verkeersinformatie en radarcontroles.

♦ Zorg voor grip, extra ruimte en een schoon interieur met ons aanbod winter accessoires.

Wintersport geboekt?

15% Korting op winter accessoires

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze winter accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wilt trekken. Nu met 15% korting op:

 

Kofferbakmatten

Ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.

Dakdragers en dakkoffers

Neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.

Sneeuwkettingen

U gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heeft u ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht!

*Dit aanbod is geldig t/m 31 december 2021