DOORGAAN

WINTERCHECK

Maak uw DS winterklaar

VEILIG EN COMFORTABEL OP WEG,

MET DE DS WINTERCHECK €19,95

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto, de openbare wegen en het verkeer. Het is dan extra belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen goed werken in uw auto.

Met de DS Wintercheck wordt uw auto op maar liefst 29 veiligheidspunten gecontroleerd en dat voor slechts €19,95!

DS experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of aandacht nodig hebben. U kunt rekenen op deskundig advies, afgestemd op uw DS.

Bandencheck & advies

Tijdens de Wintercheck wordt ook uw bandenprofiel gecontroleerd. De wettelijke minimale profieldiepte is 1,6 mm, echter is het advies om banden bij uiterlijk 2 mm te vervangen. Zo houdt u voldoende grip op de weg en kan water goed worden afgevoerd.
 

Winter –of Allseason banden

Zodra de temperatuur onder de 7° graden daalt, is het verstandig om zomerbanden in te ruilen voor winter- of all seasonbanden. De DS STORE biedt een ruim aanbod winterbanden, all seasonbanden en winterwielsets.

 

Er is altijd een band die bij uw wensen en budget past! Laat u adviseren en informeer direct naar de mogelijkheden voor het opslaan van de zomerbanden.

 

Zorg voor goed zicht

Verouderde en uitgedroogde ruitenwissers verminderen het zicht bij slecht weer waardoor uw autorit vermoeiend en gevaarlijk kan worden. Daarom wordt de staat van uw ruitenwisserbladen ook altijd gecontroleerd tijden de Wintercheck.
 

Ontdek onze winteraccessoires

Originele DS Accessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wil trekken.
 

Nu met 20% korting* op de volgende DS accessoires.

 • Beschermbak-/schaal bagageruimte
 • Dakkoffers
 • Steenmarter preventie
*Aanbieding geldig t/m 28 februari 2023.

 15% Korting op winteraccessoires

Wij bieden een ruim assortiment accessoires, waarvan een aantal perfect is afgestemd op winterse omstandigheden. Deze winteraccessoires bieden comfort, bescherming en/of extra gemak als u er (sportief) op uit wilt trekken. Nu met 15% korting op:

 • Kofferbakmatten
  Ideaal voor de wintermaanden. Deze sterke matten zijn slijtvast en goed bestand tegen vuil en vocht.
 • Dakdragers en dakkoffers
  Neem gemakkelijk extra bagage, skidragers of de fietsen mee.
 • Sneeuwkettingen
  U gebruikt ze waarschijnlijk liever niet maar in sommige gevallen heeft u ze toch echt hard nodig of zijn ze zelfs verplicht!

 Waarom wintercheck?

Winterse weersomstandigheden zijn van invloed op uw auto en de openbare wegen. Het is belangrijk dat vitale veiligheidsonderdelen in uw auto goed blijven werken zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens de DS Wintercheck wordt uw auto uitgebreid gecontroleerd op 29 punten die cruciaal zijn voor uw veiligheid.

Veilig op weg

Onze experts houden op een checklist bij of de gecontroleerde onderdelen in orde zijn of extra aandacht nodig hebben. Deze checklist wordt samen met u besproken. Indien onderdelen toe zijn aan vervanging, dan kunnen deze snel en vakkundig worden vervangen. Uiteraard in overleg en met een scherpe prijsopgave vooraf. Tijdelijk met 15% korting op een nieuwe accu. Zo kunt u weer goed op weg en houdt u grip op de kosten.