Private lease of zakelijke financiering

Private lease of zakelijke financiering

Een DS financieren of leasen

Met onze financieringsoplossingen op maat kunt u zorgeloos uw DS leasen of financieren.

Financieringsoplossingen voor particulieren

DS PRIVATE LEASE

DS Private Lease is speciaal ontwikkeld voor particulieren. In slechts 5 stappen kunt u voor een vast bedrag per maand en zonder verrassingen achteraf de komende jaren zorgeloos rijden in een gloednieuwe DS.

Bestel uw auto online

Private lease of zakelijke financiering

DS BETAALPLAN

U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één keer bekostigen. Dan kunt u met het Betaalplan uw toekomstige DS financieren. U betaalt elke maand een deel van uw nieuwe DS af.

Financieringsoplossingen voor zakelijke klanten

Uw bedrijf is uw leven, het groeit met u mee. En met die groei staan er steeds meer auto’s voor de deur. Of misschien tijdelijk wat minder als de markt even niet meezit. Wat er ook gebeurt: wij bieden u altijd de perfecte leasevorm. Een die bij uw bedrijf past én met u meegroeit. Lees in de brochure over Operational Lease en Financial Lease van DS.

DS FINANCIAL LEASE

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

De voordelen van Financial Lease

Private lease of zakelijke financiering

OPERATIONAL LEASE van FREE2MOVE

Operational lease is ideaal om de kosten van een wagenpark in de hand te houden. U hebt geen last van afschrijvingskosten en u hoeft zich niet te bekommeren om de verkoop als de auto's aan vervanging toe zijn.

 

Met uw leasecontract bent u verzekerd van een zo laag mogelijk leasebedrag, dat is gebaseerd op het werkelijke gebruik van uw DS.