Elektrische auto's en plug-in hybride auto's

E-TENSE

De elektrische en hybride-aandrijving volgens DS Automobiles

Ontdek de mobiliteit van een nieuwe generatie met de 100% elektrische en hybride modellen van DS Automobiles.
Ons zakelijke aanbod voldoet aan al uw behoeften dankzij een combinatie van innovatief design, milieuvriendelijke efficiëntie en de nieuwste technologie.

 

DE VOORDELEN VAN EEN SCHONE AUTO 

Ontdek de vele voordelen van elektrische en hybride auto's:

  • Prestaties en comfort: een dynamische, stille rijervaring 
  • Toegang tot exclusieve DS-services
  • Snel en gebruiksvriendelijk opladen
  • Nul CO2-uitstoot(i) Nul uitstoot bij de uitlaat (in de gebruiksfase) en meer vrijheid in 100% elektrische modus

Een zakelijke elektrische of hybride auto biedt de volgende voordelen:
 

  • Belastingvrijstellingen
  • Overheidssubsidies
  • Lagere gebruikskosten
  • Minder CO2-uitstoot van het wagenpark
  • Lager brandstofverbruik
  • Toegang tot milieuzones
Voordelen bij de aanschaf
Motorrijtuigenbelasting en BPM

In Nederland wordt op auto’s jonger dan 40 jaar motorrijtuigenbelasting (MRB) – ofwel wegenbelasting – geheven. De hoogte van de motorrijtuigenbelasting is afhankelijk van het gewicht van de auto, de gebruikte brandstof, CO­­2-uitstoot en provincie waarin de eigenaar woont. 100% Elektrische auto’s stoten geen CO2 uit en zijn daarom 100% vrijgesteld van MRB. Dit geldt tot en met 2024. Daarna wordt deze korting afgebouwd. In 2025 krijgt u nog 75% korting en vanaf 2026 betaalt u het volledige MRB-tarief voor een elektrisch voertuig.

 

Elektrische auto’s zijn tot en met 2024 vrijgesteld van BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijtuigen). Dit levert een aanzienlijk lagere catalogusprijs op en bovendien betaalt u hierdoor een lagere verzekeringspremie. Vanaf 2025 wordt € 360 BPM op een nieuwe elektrische auto geheven. Dat bedrag stijgt na 2025 elk jaar mee met de inflatie.

Een gunstige TCO voor bedrijven

Om in te spelen op uw wensen om de gebruikskosten zo laag mogelijk te houden, heeft DS Automobiles ervoor gezorgd dat de TCO (Total Cost of Ownership) van de ICE-modellen en die van de vergelijkbare elektrische modellen van het merk op ongeveer hetzelfde niveau ligt. 

 

Bij de berekening van de TCO wordt rekening gehouden met verschillende factoren waarmee geëlektrificeerde auto's in het voordeel zijn, zoals specifieke fiscale voordelen voor bedrijfsmatig gebruikte auto's, brandstofbesparingen en onderhouds- en gebruikskosten. Vanaf een bepaalde gebruiksduur kunnen elektrische auto's en plug-in hybride auto's zelfs voordeliger bedrijfsmatig worden ingezet dan de vergelijkbare ICE-auto's.

 

Neem contact op met uw DS Expert Adviseur voor meer informatie over de TCO van uw auto of uw wagenpark.

ONZE SERVICES VOOR ZAKELIJKE KLANTEN
OP HET WERK OF THUIS SNELLER OPLADEN PROFITEER VAN EEN INSTALLATIE OP MAAT
Er zijn verschillende opties om uw zakelijke 100% elektrische of plug-in hybrid auto op te laden. De gekozen methode heeft uiteraard invloed op de oplaadtijd. Om die reden raden wij de DS eProWallbox aan als u wil profiteren van een veilige laadoplossing met een hoog vermogen.

Met de DS eProWallBox laadt u uw DS veilig op, terwijl een connected eProWallBox toegang geeft tot verschillende diensten, zoals onderhoud en updates op afstand, toegangsbeheer, laadbeheer en gedetailleerde rapportages.

DS Automobiles biedt graag ondersteuning bij de installatie van een oplaadpunt op uw werkadres of thuis in samenwerking met onze partner Free2Move eSolutions. 
Vraag een wallbox offerte aan
E-MOBILITY ADVISOR EEN ADVIES OP MAAT VOOR UW WAGENPARK 

Krijg ondersteuning op maat bij het realiseren van de energietransitie van uw wagenpark. 

Met onze nieuwe tool voor beheerders van grote wagenparken kunt u bepalen of uw wagenpark geschikt is om geëlektrificeerd te worden. De tool geeft aan welke voertuigen door een geëlektrificeerde uitvoering vervangen zouden kunnen worden en hoeveel laadpunten uw bedrijf nodig zal hebben. 

U krijgt adviezen gebaseerd op het werkelijke gebruik van het wagenpark en profiteert van een persoonlijke begeleiding.

 
PHEV CONNECT RELEVANTE GEGEVENS OVER HET GEBRUIK VAN DE ELEKTRISCHE RIJMODUS 

PHEV Connect is een dashboard voor wagenparkbeheerders dat relevante informatie geeft over het gebruik dat uw medewerkers van uw auto's maken, hun laadgedrag en het verbruik van uw auto's. 

 

Met deze service van Free2Move, die het eerste jaar gratis is, kunt u in real time volgen hoe de berijders van de auto's uit uw wagenpark gebruikmaken van de elektrische rijmodus van onze plug-in hybridemodellen dankzij informatie over de afgelegde afstand en het opladen. 

Door uw medewerkers te wijzen op het belang van opladen en de voordelen van de elektrische rijmodus, kunt u de TCO van uw auto's verlagen.

 
ONTDEK ONZE DS-MODELLEN VOOR ZAKELIJKE KLANTEN
DESKUNDIGE BEGELEIDING
Neem contact met ons op
Neem contact op met uw DS Expert Adviseur voor hulp bij het concretiseren van uw plannen.
Veelgestelde vragen over elektrische en hybride auto's
Ontdek het antwoord op al uw vragen over elektrische en hybride auto's