Contact

Update Covid-19: onze showrooms zijn weer open, ook zonder afspraak. Ook zijn de werkplaatsen van alle dealerbedrijven geopend en daar staan wij voor u klaar. Voor een onderhoudsbeurt of APK, maar ook voor een reparatie of bandenwissel. Interesse in een nieuwe of gebruikte DS? Kom langs in de showroom, neem telefonisch contact op met uw DS dealer voor een afspraak of kijk rond in onze online showrooms. Bovendien kunt u ook volledig online de nieuwste DS modellen samenstellen én bestellen via DS Private Lease. De gezondheid en het welzijn van u en onze medewerkers staan voorop. Daarom hebben wij samen met onze dealers de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, daarbij hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, hebt u uw keuze al gemaakt of bent u al eigenaar van een DS? Wij nemen de tijd om naar u te luisteren ! 

 

We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 – 1955 (van maandag tot vrijdag tussen 8.30u en 17.00u) of u kunt schrijven naar: DS Automobiles Nederland

T.a.v. afdeling Klantenservice

Postbus 12420 1100 AK Amsterdam

Wenst u een DS dealerschap of een DS erkend reparateurschap te beginnen in Nederland en wilt u daar de benodigde informatie over ontvangen? Neemt u dan s.v.p. contact op met: psanl-no@mpsa.com

 

Daarnaast kunt u op onze Klantenservice-pagina contact met ons opnemen via Chat, contactformulier en per telefoon.

Meer informatie over een van onze modellen?

   

Benieuwd naar DS Automobiles?

Schrijf u dan nu in en ontvang de komende weken enkele mails waarin wij u meenemen in onze wereld! Ontdek wie wij zijn en wat onze visie is op mobiliteit.