Update Covid-19: Onze werkplaatsen zijn open op afspraak, helaas is een bezoek aan onze showrooms tot en met 19 januari 2021 niet mogelijk. Lees meer over onze beschikbare diensten en de maatregelen die wij hebben genomen.

 

 

Meer informatie

Contact

Update Covid-19: de gezondheid en het welzijn van u en onze medewerkers staan voorop. Daarom hebben wij samen met onze dealers de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen, daarbij hanteren wij alle richtlijnen van het RIVM. De werkplaatsen van alle dealerbedrijven blijven open en wij staan ook nu voor u klaar. Voor een onderhoudsbeurt of APK, maar ook voor een reparatie of bandenwissel. Interesse in een nieuwe of gebruikte DS? Neem telefonisch contact op met uw DS dealer voor de mogelijkheden van een afspraak of kijk rond in onze online showrooms. Bovendien kunt u ook volledig online de nieuwste DS modellen samenstellen én bestellen via DS Private Lease.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, hebt u uw keuze al gemaakt of bent u al eigenaar van een DS? Wij nemen de tijd om naar u te luisteren ! 


We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 – 1955 (van maandag tot vrijdag tussen 8.30u en 17.00u) of u kunt schrijven naar: 

DS Automobiles Nederland

T.a.v. afdeling Klantenservice

Postbus 12420
1100 AK Amsterdam


Daarnaast kunt u op onze Klantenservice-pagina contact met ons opnemen via Chat, contactformulier en per telefoon.

Meer informatie over een van onze modellen?

   

Benieuwd naar DS Automobiles?

Schrijf u dan nu in en ontvang de komende weken enkele mails waarin wij u meenemen in onze wereld! Ontdek wie wij zijn en wat onze visie is op mobiliteit.