Welkom bij DS Automobiles

DS garandeert op bijna alle modellen een korte levertijd.
Dit is momenteel uniek in de autobranche.

Wij blijven voor u klaarstaan!

Update COVID-19:

 

♦ Voor service en reparatie bent u op afspraak van harte welkom in de werkplaats.

♦ Proefrit aan huis: de rijbeleving van DS ervaren? Ook dat is nog steeds mogelijk. U kunt ervoor kiezen om de proefrit bij u thuis of vanaf het terrein van uw dealer te starten. Neem hiervoor contact op met uw DS Store of Salon om een afspraak te maken of klik hier.

♦ Wilt u direct wegrijden in een nieuwe DS uit voorraad? Bezoek onze DS online store.

♦ Alle DS modellen volledig online samen te stellen én te bestellen via DS Private Lease.

Klantenservice

Bent u op zoek naar een nieuwe auto, hebt u uw keuze al gemaakt of bent u al eigenaar van een DS? Wij nemen de tijd om naar u te luisteren ! 

 

We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 – 1955 (van maandag tot vrijdag tussen 8.30u en 17.30u) of u kunt schrijven naar: 

DS Automobiles Nederland

T.a.v. afdeling Klantenservice

Postbus 12420 1100 AK Amsterdam

Wenst u een DS dealerschap of een DS erkend reparateurschap te beginnen in Nederland en wilt u daar de benodigde informatie over ontvangen? Neemt u dan s.v.p. contact op met: psanl-no@mpsa.com

 

Daarnaast kunt u op onze Klantenservice-pagina contact met ons opnemen via Chat, contactformulier en per telefoon.

Meer informatie over een van onze modellen?

Vraag een proefrit aan

Zakelijke klanten

Of u nu wagenparkbeheerder bent of op zoek bent naar een auto voor uw bedrijf, onze adviseurs staan voor u klaar. We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 – 1955 (van maandag tot vrijdag tussen 8.30u en 17.30u).

 

Of vraag naar de Account Manager Zakelijke Markt bij uw DS Store of Salon. Ook kunt u onderstaand Bel mij Terug formulier invullen, zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Benieuwd naar DS Automobiles?

Schrijf u dan nu in en ontvang de komende weken enkele mails waarin wij u meenemen in onze wereld! Ontdek wie wij zijn en wat onze visie is op mobiliteit.