E-TENSE  

Ons gamma elektrische auto's en plug-in hybrides en onze bijbehorende services

Alle DS-modellen zijn leverbaar met een conventionele verbrandingsmotor (benzine of diesel) of een geëlektrificeerde E-TENSE-aandrijflijn (100% elektrisch bij DS 3 CROSSBACK E-TENSE, plug-in hybride bij DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 9 E-TENSE). Combineer vermogen met souplesse dankzij onze E-TENSE-uitvoeringen die dezelfde binnenruimte bieden als de uitvoeringen met benzine- of dieselmotor.

Services ontwikkeld voor zakelijke klanten

Versneld opladen op het werk

Profiteer maximaal van uw auto

Er zijn meerdere methoden waarop u uw DS 3 E-TENSE of DS 7 E-TENSE kunt opladen. De laadtijd is afhankelijk van de gebruikte methode. Wij adviseren de DS Wall Box vanwege zijn vele voordelen, zoals de laadsnelheid en de veiligheid. Met een DS Wall Box kan uw DS optimaal en in alle veiligheid worden opgeladen. Onze partner ENGIE komt de montagemogelijkheden bekijken om te kunnen bepalen welke DS Wall Box het meest geschikt is voor uw elektrische installatie en uw gebruik.

Free2Move Services

Uw ideale reisgezel

Krijg toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpunten en maak het afleggen van lange ritten in uw elektrische auto of plug-in hybride nog gemakkelijker dankzij de Free2Move Services-app. Met de in de app opgenomen service Charge My Car kunt u beschikbare en voor uw auto geschikte openbare laadstations lokaliseren, uw route plannen en eenvoudig betalen voor het opladen, waar in Europa u ook bent.

DS Mobility Pass

Altijd mobiel

De DS Mobility Pass is bedoeld voor bestuurders van DS 3 CROSSBACK E-TENSE die lange ritten willen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. Met deze pas profiteren ze van speciale voordeeltarieven voor de huur van een DS met benzine- of dieselmotor of een DS plug-in hybride bij de vestigingen van Free2Move Rent.

Profiteer van een installatie op maat

Met een speciaal voor zakelijke klanten bestemde oplossing begeleidt DS Automobiles u bij de installatie van uw laadpunt. Dankzij de knowhow van onze partner ENGIE krijgt u de beste service en begeleiding op maat voor uw laadoplossing.

Innovatieve technologieën

VOORVERWARMING/-KOELING

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze functie, die uw comfort verder verbetert, kan worden gebruikt ongeacht of uw auto op een laadpunt is aangesloten, en kan worden bediend via het touchscreen of, op afstand, via de MyDS App.

Rijmodi

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

 

- Sport : nadruk op prestaties en sensaties, maximaal vermogen en koppel (0 - 50 km/h in 3,5 s en 0 - 100 km/h in 9 s)

 

- Normal : geschikt voor dagelijks gebruik, met een maximaal comfort

 

- Eco : optimalisering van de actieradius

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 

 

- Zéro Emission : ideaal voor het rijden in de stad

 

- Hybride : uw auto wordt afhankelijk van de omstandigheden elektrisch of door de benzinemotor aangedreven

 

- Sport : de verbrandingsmotor levert zijn volle vermogen

 

- 4WD : (uitsluitend bij de E-TENSE 4x4 300): zorgt voor extra tractie bij bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of op moeilijk begaanbaar terrein

 

- Confort : in deze modus wordt de DS Active Scan Suspension gebruikt, een technologie die als optie leverbaar is en die in real time de staat van het wegdek analyseert

Regeneratief remmen

Tijdens het vaart minderen kan met regeneratief remmen de bewegingsenergie van de auto worden omgezet in elektriciteit waarmee het accupakket van uw auto kan worden bijgeladen. Dankzij dit innovatieve systeem kunt u de actieradius van uw elektrische auto of plug-in hybride in de stad met tot wel 20% vergroten.

Bereken de actieradius van uw elektrische voertuig

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een proefrit te boeken, een offerte te ontvangen of een gesprek te plannen met een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in zakelijke klanten.

 

Klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0800-1955.