E-TENSE  

Ons gamma elektrische auto's en plug-in hybrides en onze bijbehorende services

Alle DS-modellen zijn leverbaar met een conventionele verbrandingsmotor (benzine of diesel) of een geëlektrificeerde E-TENSE-aandrijflijn (100% elektrisch bij DS 3 CROSSBACK E-TENSE, plug-in hybride bij DS 4 E-TENSE, Nieuwe DS 7 E-TENSE en DS 9 E-TENSE). Combineer vermogen met souplesse dankzij onze E-TENSE-uitvoeringen die dezelfde binnenruimte bieden als de uitvoeringen met benzine- of dieselmotor.

 • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs v.a. 39.490.00€

  of € 369/maand*

 • DS 4 E-TENSE DS 4 E-TENSE

  Prijs v.a. 44.540.00€

  of € 429/maand*

 • Nieuwe DS 7 E-TENSE Nieuwe DS 7 E-TENSE

  Prijs v.a. 54.040.00€

  of € 569/maand*

 • DS 9 E-TENSE DS 9 E-TENSE

  Prijs v.a. 68.590.00€

  of € 979/maand*

ELEKTRISCH RIJDEN De voordelen van een schone auto

Performance & comfort

Geen schadelijke uitstoot in de 100% elektrische rijmodus en minder uitstoot in plug-in hybride. Zowel dynamisch als geluidloos en trillingsvrij rijden. Geniet van een nieuwe rijervaring.

Toegang tot elk stadscentrum

Stadscentra hebben geen belemmeringen voor uw auto en u kunt profiteren van het alsmaar toenemende aantal openbare laadpunten en voor geëlektrificeerde auto's gereserveerde parkeerplaatsen.

Fiscale voordelen

Profiteer van fiscale voordelen: BPM-vrijstelling of lagere BPM, lagere bijtelling, geen of lagere motorrijtuigenbelasting, MIA- en Vamil-regeling, lokale subsidies.

Lage autokosten

Het rijden in een elektrische auto of plug-in hybride is voordeliger (lagere kosten voor onderhoud en energie/brandstof).

Lagere bijtelling

Lage autokosten

Wanneer u een elektrische auto van de zaak rijdt, profiteert u van een lagere bijtelling. Door de lagere aanschafprijs (vanwege de lagere BPM) geldt dit ook voor plug-in hybrides.

Lage autokosten

Services ontwikkeld voor zakelijke klanten

Thuis of op het werk sneller opladen

Profiteer maximaal van uw auto

Er zijn meerdere methoden waarop u uw DS met E-TENSE-technologie kunt opladen. De laadtijd is afhankelijk van de gebruikte methode. Wij adviseren de DS Wall Box vanwege zijn vele voordelen, zoals de laadsnelheid en de veiligheid. Met een DS Wall Box kan uw DS optimaal en in alle veiligheid worden opgeladen. De met internet verbonden versies van onze wallboxen bieden u bovendien de mogelijkheid te profiteren van nog meer services, zoals onderhoud en updates op afstand, het aanpassen van instellingen en beheren van de toegangsrechten, het beheer van het opladen en gedetailleerde rapportages.

 

DS Automobiles helpt u ook bij de installatie van laadpunten op uw werk of thuis en werkt daarbij samen met twee bedrijven:

- ENGIE voor de installatie van een laadpunt bij u thuis of op uw werk

- ZEplug voor de installatie van een laadpunt bij een appartementencomplex

Toegang tot het grootste Europese netwerk van laadpunten

Lokaliseer het dichtstbijzijnde, het voordeligste of het snelste laadstation dankzij Free2Move.

 

Met de in de Free2Move-app opgenomen service Charge My Car kunt u beschikbare en voor uw auto geschikte openbare laadstations lokaliseren, uw route plannen en eenvoudig betalen voor het opladen, waar in Europa u ook bent.

DS Mobility Pass

Altijd mobiel

De DS Mobility Pass is bedoeld voor bestuurders van DS 3 CROSSBACK E-TENSE die lange ritten willen maken zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen. Met deze pas profiteren ze van speciale voordeeltarieven voor de huur van een DS met benzine- of dieselmotor of een DS plug-in hybride bij de vestigingen van Free2Move Rent.

Voorverwarming/-koeling en geprogrammeerd laden

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze comfortverhogende functie kan worden gebruikt ongeacht of uw auto op een laadpunt is aangesloten en kan worden bediend via het touchscreen of, op afstand, via de MyDS App.

 

Als uw auto op een laadpunt is aangesloten, kunt u de laadsnelheid en de verwachte duur van het opladen bekijken. U kunt ook het tijdstip waarop het opladen start programmeren, om bijvoorbeeld te profiteren van het dalurentarief.

E-MOBILITY ADVISOR

Een persoonlijke begeleiding

Krijg ondersteuning op maat bij het realiseren van de energietransitie van uw wagenpark. Met onze nieuwe tool voor beheerders van grote wagenparken kunt u bepalen of uw wagenpark geschikt is om geëlektrificeerd te worden. De tool geeft aan welke voertuigen door een geëlektrificeerde uitvoering vervangen zouden kunnen worden en hoeveel laadpunten uw bedrijf nodig zal hebben. U krijgt adviezen gebaseerd op het werkelijke gebruik van het wagenpark en profiteert van een persoonlijke begeleiding.

PHEV CONNECT

Relevante gegevens over het gebruik van de elektrische rijmodus

PHEV Connect, dat door onze partner Free2Move is ontwikkeld, is een dashboard voor wagenparkbeheerders dat relevante informatie geeft over het gebruik dat uw medewerkers van uw auto's maken, hun laadgedrag en het verbruik van uw auto's. Met deze service, die het eerste jaar gratis is, kunt u in real time volgen hoe de berijders van een DS 7 CROSSBACK E-TENSE uit uw wagenpark gebruikmaken van de elektrische rijmodus dankzij informatie over de afgelegde afstand en het opladen. Door uw medewerkers te wijzen op het belang van opladen en de voordelen van de elektrische rijmodus, kunt u de TCO van uw auto's verlagen.

Profiteer van een installatie op maat

Met een speciaal voor zakelijke klanten bestemde oplossing begeleidt DS Automobiles u bij de installatie van uw laadpunt. Dankzij de knowhow van onze partner ENGIE krijgt u de beste service en begeleiding op maat voor uw laadoplossing.

Innovatieve technologieën

FUNCTIE e-SAVE

Programmeer het gebruik van de elektrische modus

Met de op de DS 7 CROSSBACK E-TENSE en DS 9 E-TENSE beschikbare eSave-functie kunt u voldoende elektrische energie achter de hand houden om de laatste 10 of 20 kilometers van uw rit in de 100% elektrische modus te rijden, dus zonder CO2 of andere schadelijke stoffen uit te stoten. Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

Rijmodi

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

 

- Sport : nadruk op prestaties en sensaties, maximaal vermogen en koppel (0 - 50 km/h in 3,5 s en 0 - 100 km/h in 9 s)

 

- Normal : geschikt voor dagelijks gebruik, met een maximaal comfort

 

- Eco : optimalisering van de actieradius

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 

 

- Zéro Emission : ideaal voor het rijden in de stad

 

- Hybride : uw auto wordt afhankelijk van de omstandigheden elektrisch of door de benzinemotor aangedreven

 

- Sport : de verbrandingsmotor levert zijn volle vermogen

 

- 4WD : (uitsluitend bij de E-TENSE 4x4 300): zorgt voor extra tractie bij bijvoorbeeld slechte weersomstandigheden of op moeilijk begaanbaar terrein

 

- Comfort : in deze modus wordt de DS Active Scan Suspension gebruikt, een technologie die als optie leverbaar is en die in real time de staat van het wegdek analyseert

DS 9 E-TENSE

DS 9 E-TENSE 

 

- Zéro Emission : in de Zero Emission-modus, die standaard is geselecteerd, kunt u de meeste dagelijkse ritten rijden zonder brandstof te gebruiken.

 

- Hybride : in deze bijzonder efficiënte modus wordt afhankelijk van de omstandigheden 100% elektrisch, 100% op benzine of met een combinatie van beide gereden.

 

- E-TENSE Sport : in deze modus profiteert u maximaal van het prestatiepotentieel van uw DS 9, met een snellere gasrespons, een aangepast schakelprogramma en een sportievere afstemming van de besturing en de elektronisch gestuurde vering.

 

- Comfort : in deze modus wordt de DS Active Scan Suspension gebruikt. De schokdemping wordt dan in een continu proces verstevigd of versoepeld zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.

Regeneratief remmen

Tijdens het vaart minderen kan met regeneratief remmen de bewegingsenergie van de auto worden omgezet in elektriciteit waarmee het accupakket van uw auto kan worden bijgeladen. Dankzij dit innovatieve systeem kunt u de actieradius van uw elektrische auto of plug-in hybride in de stad met tot wel 20% vergroten.

OPLADEN

Maak zorgeloos uw zakelijke ritten

Om bij uw zakelijke ritten optimaal te profiteren van de mogelijkheden van uw elektrische auto of plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Bereken hoeveel tijd er nodig is voor het opladen van de auto afhankelijk van de gewenste actieradius en bekijk waar u onderweg uw auto kunt opladen.

Laadtijd

Bereken hoeveel tijd er nodig is voor het opladen van de auto afhankelijk van de gewenste actieradius

Bereken de actieradius van uw elektrische voertuig

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

Vind een laadpunt

Vind de laadpunten op uw route

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om een proefrit te boeken, een offerte te ontvangen of een gesprek te plannen met een van onze adviseurs die gespecialiseerd zijn in zakelijke klanten.

 

Klik op onderstaande link of neem telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0800-1955.