DOORGAAN

E-TENSE

Gamma elektrische en plug-in hybride auto's

Beleef de unieke rijervaring van de Zero Emission-modus met onze elektrische en plug-in hybride auto's. Alle nieuwe modellen van DS Automobiles zijn beschikbaar met de E-TENSE-technologie: als 100% elektrische aandrijflijn op de Nieuwe DS 3 en als Plug-in Hybrid-aandrijflijn op de DS 4, de DS 9 en de Nieuwe DS 7. Om te anticiperen op de grote veranderingen die de auto-industrie staat te wachten, neemt DS Automobiles het voortouw door vanaf 2024 uitsluitend geëlektrificeerde modellen aan te bieden.
In onze elektrische en plug-in hybride auto's hebben we verschillende technologieën toegepast die voortkomen uit onze succesvolle deelname - met twee dubbele kampioenstitels - aan de Formule E, zoals het terugwinnen van energie tijdens het remmen. Onze geëlektrificeerde modellen leveren topprestaties en laten u op een stijlvolle manier nieuwe sensaties beleven.

ENERGIE

De voordelen van een plug-in hybride of een elektrische auto

Prestaties en rijplezier

Onze elektrische auto's en plug-in hybride auto's bieden een unieke rijervaring:

  • Geluidloos en trillingsvrij elektrisch rijden met nul uitstoot.
  • Een veel lagere uitstoot van schadelijke stoffen gecombineerd met de kracht van een plug-in hybride-aandrijflijn

Toegang tot elk stadscentrum

Rijd in alle vrijheid in uw elektrische auto of plug-in hybride:

  • In sommige steden: gratis parkeren voor elektrische auto's
  • Toegang tot milieuzones en geen restricties op dagen waarop door luchtvervuiling beperkende maatregelen gelden

Aankoopsubsidie en lagere bijtelling

Profiteer van de overheidssubsidies voor elektrische auto's of plug-in hybrides (Frankrijk):

  • Een milieubonus van € 6000,- voor een elektrische auto en € 1000,- voor een plug-in hybride auto
  • Een slooppremie van tot wel € 5000,- bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto

Lagere onderhouds- en verbruikskosten

Met een elektrische auto of een plug-in hybride auto bent u in meerdere opzichten voordeliger uit:

  • Lagere onderhoudskosten, mede doordat bepaalde onderdelen zoals remschijven minder snel slijten
  • Lagere verbruikskosten omdat het opladen van het accupakket goedkoper is dan een tank benzine of diesel

IS EEN ELEKTRISCHE AUTO VOOR U EEN GOEDE KEUZE?

100% elektrisch raffinement

AL UW VRAGEN OVER ELEKTRISCHE EN PLUG-IN HYBRIDE AUTO'S

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

Disclaimer

 

¹ Elektrisch: de aangegeven waarden van de actieradius en het elektrische verbruik zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. De waarden kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de rijsnelheid, de gewenste temperatuur in het interieur, de rijstijl en de buitentemperatuur. De laadtijd is met name afhankelijk van het vermogen van de in de auto gemonteerde lader, de laadkabel en het type en het vermogen van het gebruikte laadpunt. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie Hybride: de aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2-emissies.