DOORGAAN

THE ART OF DS

Neem een kijkje achter de schermen bij DS Automobiles
Wanneer geavanceerde technologie verfijnd design ontmoet, competitie leidt tot innovatie en hoogwaardige materialen worden bewerkt met de unieke expertise van ervaren ambachtslieden, ontstaat de haute couture van de auto-industrie.

In 2014 stelt DS Automobiles zichzelf een doel: het vakmanschap van de Franse automobiele luxe laten herleven.

Maar hoe lanceer je een merk op een markt die daar niet op is voorbereid?

De documentaire "The Art of DS" onthult dit epische verhaal.
AFLEVERING 1: ERFGOED
Ontdek de enorme uitdaging die DS Automobiles succesvol heeft volbracht, van de oorsprong tot de wedergeboorte. 1955: het ontstaan van DS en het beginpunt van Franse automobiele perfectie. Durf, hoogwaardige technologie en comfort zijn de succesvolle ingrediënten van de "Spirit of Avant-Garde" die nog altijd de filosofie van het merk bepaalt. De engineers en designers van het merk blijven hun uitzonderlijke knowhow inzetten om nieuwe bladzijden toe te voegen aan deze geschiedenis en de auto van morgen vorm te geven. 
AFLEVERING 2: DESIGN
Hoe definieer je DS Automobiles? Hoe vertaal je dit erfgoed in nieuwe creaties? Hoe verleg je de grenzen van design en verhef je het tot kunst?

Stijl is ontstaan uit design. En waar geavanceerde technologie geïnspireerd design ontmoet, ontstaat de typisch Franse automobiele perfectie die wordt belichaamd in de auto's van het merk DS.

De fundamentele designelementen van het merk: The Spirit of Avant-Garde, evenwichtige proporties, een opvallend silhouet en een verfijnd interieur. 
AFLEVERING 3: VAKMANSCHAP
Uniek design vergt uniek vakmanschap: vakmanschap dat is geïnspireerd op tradities en dat nu bij DS Automobiles door de gepassioneerde mensen van het merk op een moderne wijze tot uitdrukking wordt gebracht. Voor de hoogwaardige afwerking tot in de kleinste details maken ze gebruik van unieke materialen en bijzondere technologieën zoals het inlegwerk van stro, de Point Perle-sierstiksels en de stoelbekleding in horlogebandmotief. Verfijning, compromisloze kwaliteit en een fenomenale Franse expertise die kenmerkend zijn voor elke DS. 
AFLEVERING 4: GERUISLOOSHEID
Compromisloze kwaliteit. Een van de doelstellingen en vaste waarden van DS Automobiles. Met een DS moet u in alle rust en met een ongekend comfort vele kilometers kunnen afleggen.

Geluid speelt daarbij een belangrijke rol: de geruisloosheid waarmee bij het design rekening is gehouden draagt bij tot dat comfort.

Dit maakt deel uit van de "DS Experience": een innovatieve en hoogwaardige rijervaring. Ontdek de ingenieuze technologieën en precisie waarmee deze perfecte wordt bewerkstelligd. 
AFLEVERING 5: PRESTATIES
Competitie inspireert ons tot innovatie. De durf en de wens om de auto van de toekomst te bouwen hebben bij DS Automobiles als vanzelf geleid tot de energietransitie.

Onder meer door deelname aan de Formula E, eerst met DS Virgin Racing, gevolgd door het DS Techeetah-team en tegenwoordig het DS Penske-team dat de lat steeds hoger legt.

DS is trots op de knowhow die het merk opdoet in de elektrische autosport en zet deze kennis in voor de ontwikkeling van hoogwaardige technologie voor de uitzonderlijke modellen van ons merk.

De succesvolle doorvertaling van de kennis uit de Formula E naar onze productiemodellen geeft eens te meer blijk van The Spirit of Avant-Garde! 
AFLEVERING 6: INNOVATIE
Wat zou een moderne auto zijn zonder hoogwaardige technologie?

Innovatie is een van de pijlers waar het merk DS Automobiles op rust. Het doel: een unieke en authentieke ervaring voor de bestuurder. Met een design waarin natuurlijkheid, eenvoud en rust tot uitdrukking komen.

Unieke materialen die een voorproefje geven van de toekomst. Intuïtief contact tussen mens en machine.

En waarom zouden we geen ultrasone technologie toepassen op onze toekomstige auto's?

Bij DS Automobiles staat innovatie symbool voor de unieke perfectie van Frans vakmanschap. 

Verder lezen

Erfgoed

Geïnspireerd door de originele DS die in 1955 werd gepresenteerd, staat DS Automobiles, opgericht in 2014, symbool voor durf en innovatie.

Expertise

Bij DS Automobiles werken vakmensen die garant staan ​​voor een unieke Franse knowhow.