DOORGAAN
DOORGAAN
THE ART OF TRAVEL, A FRENCH REINVENTION
THE ART OF TRAVEL, A FRENCH REINVENTION
Parijs, 11 mei 2023

DS Automobiles presenteert een documentaire op Amazon Prime Video waarin de French Art of Travel wordt gevierd.
Met een reis die alle zintuigen prikkelt is "The Art of Travel - A French Reinvention" een viering van alle levensgenieters en de Franse levenskunst in het bijzonder.  

 

Als één van de populairste toeristenbestemmingen wereldwijd biedt Frankrijk toeristen en reizigers onvergetelijke ervaringen in steden, landschappen en regio's vol kunst, verhalen en opvallende persoonlijkheden.

Journalist Seamus Kearney reist al meer dan 30 jaar de wereld rond en in deze 46-minuten durende documentaire reist hij Frankrijk rond per luchtballon, aan boord van de Orient Express en met de nieuwe DS 7 E-TENSE. Hij ontmoet tijdens deze rondreis personen die net als hem de Franse reiskunst tot in perfectie beheersen.

Zijn reis, die loopt van Parijs tot Corsica en via Normandië naar de chateaus in de Loirevallei, wordt van commentaar voorzien door DS Automobiles-ceo Béatrice Foucher en de vooruitstrevende designer Ramy Fischler.

De documentaire, geregisseerd door Cédric Leprettre, is een idee van MOGUL en tot stand gekomen in samenwerking met DS Automobiles. 
Bekijk de trailer
Bekijk op Amazon Prime Video de volledige versie van deze exclusieve documentaire.
The French Art of Travel door DS Automobiles
Ervaar met DS Automobiles de "French Art of Travel" en dompel jezelf onder in een tijdloos intermezzo waarin je verfijning van over de hele wereld ontdekt.

DS Automobiles is dankzij haar legendarische erfgoed een unieke ambassadeur van de Franse levenskunst en maakt van iedere reis een intrigerende uitnodiging om een nieuw avontuur te beginnen.