DS AUTOMOBILES BENOEMD TOT 'MAJOR PATRON' VAN HET LOUVRE

Parijs, 8 december 2023
Sinds haar oprichting, heeft DS Automobiles verschillende modellen gelanceerd in en rondom het Louvre, onder meer onder de Pyramid en in de  Jardin des Tuileries. Exclusieve presentaties en tentoonstellingen die een gezamenlijke filosofie weerspiegelden: aan de toekomst bouwen door historie en modern design met elkaar te combineren.

DS Automobiles maakt zich sterk voor cultuur en is al sinds 2015 sponsor van het Louvre en van talrijke tentoonstellingen in het museum door de jaren heen.

Het Louvre en de kenmerkende piramide spelen een belangrijke rol in de wereld van DS Automobiles, onder meer als bron van inspiratie. Om die reden werkte DS Automobiles in 2019 en 2020 nauw samen met het Louvre rondom de organisatie van dertig speciale evenementen rondom de 30ste verjaardag van de Pyramid.
In 2020 en 2021 kreeg de samenwerking nog meer glans met de lancering van de gelimiteerde DS 7 CROSSBACK LOUVRE en de DS 3 CROSSBACK LOUVRE, een belichaming van de kunst van comfortabel reizen. Naast exclusieve details geïnspireerd op het ontwerp van de Pyramid, boden deze twee modellen de mogelijkheid om 182 werken uit de collectie van het museum te bekijken op de grote infotainmentdisplays in het interieur. Daarnaast konden bestuurders onderweg luisteren naar bijbehorende podcasts over de werken voor een exclusieve en meeslepende kunstervaring in hun auto.

Verder biedt ONLY YOU PRIVILEGE, het loyaliteitsprogramma van DS Automobiles, klanten regelmatig de mogelijkheid om de collectie van het Louvre beter te leren kennen. Onder meer met een bijzondere blikken achter de schermen, zoals in het restauratieatalier.

Dankzij deze passie en toewijding is DS Automobiles door het Louvre benoemd tot 'Major Patron' en is eind 2023 de naam 'DS Automobiles' vereeuwigd met een gravure op de muren in de Napoleonzaal, recht onder de piramide die ons zo inspireert.

« Een symbool van elegantie, savoir-faire en innovatie: het Louvre Museum belichaamt het beste van Frankrijk. De culturele, artistieke en architectonische rijkdom van deze iconische locatie dient als een constante bron van inspiratie voor ons merk en staat wereldwijd symbool als toonbeeld van Frankrijk.

Door haar ambitie om de luxe van Frans vakmanschap te belichamen in autoindustrie, zijn DS Automobiles en het Louvre Museum een perfecte combinatie. Dat we zijn opgenomen in de lijst van 'Major Patrons' is een bron van trots voor alle mannen en vrouwen van DS die dagelijks gezamenlijk streven naar excellentie. »

 

Olivier François, CEO DS Automobiles