Nieuwe DS 7 E-TENSE op Paris Fashion Week Haute Couture
Parijs, 26 januari 2023

Als partner van de Paris Fashion Week sinds 2019, stelt DS Automobiles een reeks van Nieuwe DS 7 modellen ter beschikking, allemaal aangeboden in de E-TENSE plug-in hybride versie, om de gasten van de Fédération de la Haute Couture et de la Mode van show naar show te rijden.

 

Als officiële partner van de Paris Fashion Week sinds 2019, zal DS Automobiles  aanwezig zijn met een reeks nieuwe DS 7 E-TENSE-modellen met het Paris Fashion Week® logo om journalisten, influencers en talent te begeleiden in de hoofdstad van de mode voor de Men's Fashion en Haute Couture Autumn-Winter 2023/2024 shows.

Tijdens deze twee hoogtepunten van het jaar nodigt la Fédération de la Haute Couture et de la Mode talrijke internationale influencers uit die meerdere miljoenen volgers tellen op hun belangrijkste platforms. Zij zullen door Parijs reizen van show naar show in zero emissie modus, genietend van het unieke comfort en de expertise van de nieuwe DS 7 uitgerust met een aandrijving met E-TENSE plug-in hybride technologie.

Sinds zijn lancering heeft DS Automobiles elektrificatie centraal gesteld in zijn strategie. Met de 100% elektrische Niewe DS 3 E-TENSE, DS 4 E-TENSE, Nieuwe DS 7 E-TENSE en DS 9 E-TENSE plug-in hybrides met 225 tot 360 pk kan elke DS worden gekocht met een geëlektrificeerde aandrijflijn. Vanaf 2024 zal elk nieuw model van het merk uitsluitend 100% elektrisch zijn.