DS & Révélations 2022

DS AUTOMOBILES TOONT ZIJN VAKMANSCHAP OP RÉVÉLATIONS

Parijs, 9 juni 2022
De om de twee jaar gehouden tentoonstelling Révélations is een evenement dat liefhebbers van Frans en internationaal vakmanschap niet mogen missen. Révélations brengt professionals en amateurs uit de creatieve ambachtswereld samen in een tentoonstelling die in het teken staat van unieke creaties en uitzonderlijk vakmanschap.
DS Automobiles, in 2019 het eerste automerk dat deelnam aan het evenement, toont er de conceptcar DS Aero Sport Lounge. De DS Aero Sport Lounge, op het Festival Automobile International bekroond met de award voor de mooiste conceptcar, geeft geïnspireerd door Frans vakmanschap een innovatieve kijk op de auto. De door zijn grote wielen en ranke lijnen van buiten al indrukwekkende DS Aero Sport Lounge valt op door zijn haute-couture interieur met hoogwaardige en duurzame materialen zoals katoenfluweel, inlegwerk van stro en zijde.
DS Automobiles toont er ook de creaties van de deelnemers aan het crowdsourcing-concours DS x MÉTIERS D’ART. Aan dit vorig jaar gestarte project hebben enkele tientallen professionele ambachtslieden deelgenomen met één gemeenschappelijk doel: presenteren van nieuwe technieken, nieuwe materialen en nieuwe oplossingen in één unieke DS 9 en een bijdrage leveren aan de creativiteit van DS Automobiles.
Het merk DS Automobiles, dat al sinds de oprichting de ambitie heeft om Frans vakmanschap en Franse luxe te weerspiegelen, blijft bruggen slaan tussen de beste Franse kunstenaars en ambachtslieden en zijn eigen creaties. De toepassing van uniek vakmanschap in de conceptcars en productiemodellen van het merk, zoals de bewerking van leder en het gebruik van sierstiksels en bijzondere materialen zoals veren en inlegwerk van stro, is inmiddels een specialiteit van DS Automobiles.