DOORGAAN

PALLAS & ÉTOILE: DE NIEUWE UITRUSTINGSNIVEAUS VAN DS AUTOMOBILES

Parijs, 16 april 2024

In de loop van 2024 introduceert DS Automobiles een nieuwe, vereenvoudigde structuur voor haar uitrustingsniveaus, bestaande uit twee niveaus met de namen PALLAS en ÉTOILE. Het doel is om meer duidelijkheid te bieden in de belangrijkste eigenschappen van deze modellen met benamingen die diepgeworteld zijn in de geschiedenis van ons merk.

 

"Met twee nieuwe uitrustingsniveaus krijgen DS-klanten toegang tot het beste vakmanschap van het merk in twee expressieve uitvoeringen die aan al hun verwachtingen voldoen.

DS Automobiles blaast de fameuze naam PALLAS nieuw leven in, een naam geïnspireerd door de Palace-onderscheiding die alleen wordt toegekend aan de meest luxueuze vijfsterrenhotels.

De naam Pallas werd in 1964 geïntroduceerd en kent een rijke historie. Nu, zestig jaar later, keert de benaming terug met hetzelfde doel als destijds: het weerspiegelen van Frans vakmanschap.

Hij werd destijds als nieuwe versie geïntroduceerd en was bedoeld “om te voldoen aan de aspiraties van de meest veeleisende klanten”.  Door uitdrukkelijke aandacht voor detail en vakmanschap wist dit model zich te onderscheiden en groeide het uit tot een symbool in de historie van DS.

Achter de terugkeer van Pallas schuilt dezelfde ambitie, dankzij een rijke uitrusting die perfect is afgestemd op elk van de segmenten van de verschillende modellen.

De meest luxe uitvoeringen gaan de naam ÉTOILE dragen, een begrip in Parijs. Het is een verwijzing naar Place Charles-de-Gaulle, dat eerder bekend stond als Place de l’Étoile. De Étoile is zichtbaar in het midden van de Arc de Triomphe, bovenaan Avenue des Champs-Élysées, waar de kasseien vanuit de lucht gezien een ster vormen. Dit plein is één van de bekendste Parijse trekpleisters, ontworpen door Baron Haussmanm.

De naam ÉTOILE wordt sinds de 19e eeuw bovendien toegekend aan de dansers van het ballet van de Opéra National de Paris.

Kunst, gecombineerd met architectonische creativiteit, expertise en hoogwaardig vakmanschap komen bij elkaar samen in de interieurs van de PALLAS en ÉTOILE, die opvallen dankzij de afwerking met zacht Alcantara® of nappaleder.

Beide uitrustingsniveaus krijgen hun eigen embleem, met ontwerpen geïnspireerd door de decoratieve kunsten. Het embleem van de Pallas combineert op subtiele wijze de deur van een groot Parijs paleis en de Historische As van Parijs (Arc de Triomphe du Carrousel, de obelisk op Place de la Concorde, Arc de Triomphe en Arche de la Défense). Het embleem van de ÉTOILE belichaamt de twaalf lanen die bij elkaar samenkomen op Place Charles-de-Gaulle, dat tot 1970 het Place de l’Étoile werd genoemd.

De nieuwe uitrustingsniveaus worden in april 2024 gelanceerd voor de DS 4.
Ontdek de nieuwe uitvoeringen van de DS 4
DS 4 PALLAS
SOBERHEID & ELEGANTIE

DS 4 ÉTOILE

TOPKLASSE & TECHNOLOGIE