DS & EDIDA

DS AUTOMOBILES BELOONT VAKMANSCHAP MET EDIDA OP DE SALONE DEL MOBILE.MILANO 2022

Milaan, 9 juni 2022
Van 7 t/m 12 juni vindt de zestigste editie van de Salone del Mobile.Milano plaats. Op deze beurs komen al decennia lang uiteenlopende stijlen van meubeldesign samen en ontstaan nieuwe initiatieven in de wereld van design.
De Elle Deco International Design Awards (EDIDA), sinds 2003 onderdeel van deze beurs, is een uniek evenement waarvoor de 25 hoofdredacteuren van het internationale magazine Elle Décoration samenkomen om bijzondere designcreaties te belonen.


DS Automobiles is voor het eerst partner van het evenement en zal er dit jaar voor het eerst de Savoir-Faire Award by DS uitreiken. Deze onderscheiding heeft als doel de status van uitzonderlijke expertise op het gebied van design te verhogen en mee te werken aan de internationale verspreiding ervan.
"DS Automobiles belichaamt de Franse lifestyle. Wij brengen gepassioneerde mensen samen. Mensen die gedreven worden door verfijning, cultuur en creativiteit en die het unieke vakmanschap van de Franse luxe-industrie hoog in het vaandel hebben staan. Met de Savoir-Faire Award by DS als onderdeel van de Elle Deco International Design Awards willen we inspireren en praktische ideeën aanreiken, zodat dromen werkelijkheid kunnen worden."
Béatrice Foucher, CEO van DS Automobiles

De Savoir-Faire Award by DS is uitgereikt aan de meubelmaker ARCA, als erkenning voor de uitzonderlijke expertise van dit bedrijf op het snijvlak van uniek vakmanschap en innovatie. ARCA ontwikkelt, experimenteert en innoveert met hout en werkt met een perfecte beheersing van traditionele gereedschappen aan de uitvinding van nieuwe technieken en materialen.