DS 7 CROSSBACK
E-TENSE 4x4

PLUG-IN HYBRID

Prijs v.a. 58.960 €

of Prijs v.a. € 849/maand*

 

Efficiency en vernuft

Rijd volledig geruisloos in DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 dankzij de elektrische modus met een actieradius van 58 km (WLTP), meestal voldoende voor woon-werkverkeer.

 

Vermogen:

300 pk en vierwielaandrijving

0 - 100 km/h in 6,5 s

 

Verbruik/Uitstoot (WLTP):

1,4 l/100 km

31 g CO2/km

 

Nu te bestellen!

 

Meer informatie over elektrisch rijden met DS? Bekijk onze elektrisch rijden pagina’s of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bestel nu uw nieuwe DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 bestellen

DE VOORDELEN VAN HET PLUG-IN HYBRIDESYSTEEM E-TENSE

Vergroot de actieradius met de BRAKE-functie

Programmeer met E-SAVE het gebruik van de elektrische modus

Laad de tractiebatterij in 1 uur en 3 kwartier op bij een laadpunt of bij u thuis

De BRAKE-functie is ontwikkeld met de knowhow die in de Formule E is opgedaan. Met deze functie kan de actieradius van DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 worden vergroot doordat tijdens het snelheid minderen en remmen energie wordt teruggewonnen.

Met de E-SAVE-functie kunt u voldoende elektrische energie achter de hand houden om de laatste 10 of 20 kilometers van uw rit in de 100% elektrische modus te rijden, dus zonder CO2 of andere schadelijke stoffen uit te stoten. Zo kunt u ook in steden rijden als er beperkende maatregelen gelden voor auto's met een verbrandingsmotor.

De tractiebatterij kan met 1 van de 2 standaard bijgeleverde laadkabels (mode 2 en mode 3) worden opgeladen in 1 uur en 3 kwartier (mode 3) via een 11kW 16A wallbox of in 8 uur (mode 2) via een een normaal 1,8kW 8A stopcontact.

  • TECHNOLOGIE EN RAFFINEMENT

    Een onderscheidend interieur waarin uw comfort centraal staat.

Profiteer van verschillende rijmodi

- De "Zero Emission-modus" is standaard geactiveerd. Na elke start rijdt de auto in de elektrische modus om het rijcomfort te optimaliseren, zo min mogelijk geluid te produceren en geen CO2 en andere schadelijke stoffen uit te stoten;

- In de "Sportmodus" ligt de nadruk op prestaties en rijplezier;

- In de "Hybridemodus" worden de prestaties van de auto en het brandstofverbruik automatisch geoptimaliseerd. De CO2-uitstoot is gemiddeld 31 g/km;

- In de "4WD-modus" heeft de auto meer tractie en grip op nat, zanderig of besneeuwd wegdek.

Profiteer van verschillende rijmodi

REACTIESNELHEID EN FINESSE

Dankzij de camera en sensoren kan de DS Active Scan Suspension op alle oneffenheden in het wegdek anticiperen zodat deze moeiteloos kunnen worden gladgestreken.

Het systeem stuurt de gegevens in real time door naar een elektronische eenheid die de stugheid of souplesse van de vering van elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Dit garandeert een ongekend comfort.

DS Active Scan Suspension

ZELF RIJDEN OF GEREDEN WORDEN?

DS Connected Pilot is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Een volgende stap in de richting van autonoom rijden! Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt DS 7 CROSSBACK binnen de rijstrook, op de door u gewenste positie, door in te grijpen op de besturing. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

Lane Keeping Assist is ontworpen om het beste te werken op rijbanen die duidelijk gemarkeerd zijn aan beide zijden (snelwegen en autowegen).

Het DS Connected Pilot systeem

CHARISMATISCH EN GERAFFINEERD

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK onderscheidt de plug-in hybride E-TENSE 4x4 zich op elegante wijze door een groot aantal exclusieve designelementen die moderniteit en prestaties uitstralen.

DS ACTIVE LED VISION: zien en gezien worden!

DS Active LED Vision-koplampen, die voor het eerst zijn getoond op de concept car DS E-TENSE, zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook uiterst efficiënt. Deze koplampen bestaan uit een led-hoofdverlichtingsunit en drie draaiende led-modules. Afhankelijk van de stuurhoek, de rijsnelheid en de weersomstandigheden draaien deze led-modules in horizontale of verticale richting om u een optimaal zicht te bieden.

DS ACTIVE LED VISION: zien en gezien worden
DS NIGHT VISION: beter zicht in het donker

DS NIGHT VISION: BETER ZICHT IN HET DONKER

DS Night Vision hebben wij ontwikkeld om u een optimaal zicht te bieden in het donker. Het systeem werkt met een in de grille geplaatste infraroodcamera die voetgangers en dieren op de weg detecteert binnen een afstand van 100 m. Daardoor kunt u mogelijke gevaren eerder opmerken en er sneller op reageren.

E-Tense 4X4-aandrijflijn: de hybride volgens DS

Onder de motorkap bevindt zich een benzinemotor met een vermogen van 200 pk (147 kW). Deze is gekoppeld aan twee elektromotoren van 109 pk (80 kW) en een geëlektrificeerde 8-traps automatische transmissie EAT8. Het gecombineerde vermogen komt uit op 300 pk, met een koppel van 450 Nm, wat in de Sportmodus voor intens rijplezier zorgt.

E-Tense 4X4-aandrijflijn

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 kan 58 km volledig elektrisch afleggen (WLTP-cyclus) dankzij een tractiebatterij van 13,2 kW/h. Deze actieradius is meestal voldoende voor woon-werkverkeer. Op de snelweg kan tot maximaal 135 km/h (waar toegestaan) elektrisch worden gereden. Als de tractiebatterij leeg is of als extra vermogen wordt gevraagd, wordt de verbrandingsmotor ingeschakeld.

DS PARK PILOT**: MOEITELOOS PARKEREN

Dankzij deze nieuwe rijhulptechnologie kan de auto volledig automatisch, dus zonder bediening van het stuurwiel of de pedalen, fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren. Als met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's wordt gereden, scant DS Park Pilot de tussenruimtes tot een geschikte parkeerplaats voor DS 7 CROSSBACK wordt gedetecteerd.

DS PARK PILOT: moeiteloos parkeren

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

SERVICES OP MAAT