DS 7 CROSSBACK INTERIEUR DESIGN

Het toonbeeld van Frans vakmanschap

Prijs v.a. 47.290 €

of Prijs v.a. € 679/maand*

 

DS Certified – De premium occasion

Uw DS 7 CROSSBACK, direct beschikbaar

Ontdek alle beschikbare occasions bij uw DS dealer.

 

Raffinement en elegantie

Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture.

Uw mooiste inspiratie

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Selecteer hieronder een DS Inspiration en klik op "Weergave interieur" voor een 360°-weergave van het interieur.

Bekijk het interieur in 360°
Inspiration Opéra Leder Nappa Art Basalte
Inspiration Bastille
Inspiration Rivoli
Inspiration Performance Line
Inspiration Opéra Leder Nappa Brun Alezan Basalte*
Inspiration Rivoli Pearl Grey

Passie voor detail

Laat u betoveren door de schoonheid van de materialen, en met name van onze ledersoorten, die in het interieur van DS 7 CROSSBACK zijn verwerkt.

Unieke creaties, zoals het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de Point Perle-sierstiksels, brengen het design van het interieur op een ongekend hoog niveau.

Een haute-couture interieur

Horlogebandmotief

Onze bekleders hebben voor nappaleder, een kostbaar nerfleder, gekozen om het interieur optimaal tot zijn recht te laten komen. Bij DS Inspiration Opéra getuigt het horlogebandmotief op elegante wijze van de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de Franse ambachtelijke luxe-industrie.

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Voor de decoratie van de bedieningselementen van DS 7 CROSSBACK hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door het in de luxe horloge-industrie toegepaste geguillocheerde "Clous de Paris"-motief. Dit afwerkingsmotief, dat even kunstzinnig als technisch is, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op elegante wijze kruisen.

Point Perle-sierstiksels

Een bijzonder geraffineerd detail: de naden van de lederen bekleding zijn met sierstiksels in een parelmotief gestikt. Point Perle is door onze bekleders zelf ontworpen. Deze elegante en geraffineerde knipoog naar de haute-couture is kenmerkend voor DS Automobiles. 

B.R.M R180-klokje

Het B.R.M R180-klokje, dat in samenwerking met B.R.M Chronographes is bedacht, komt bij het starten van de motor uit zijn cassette op het dashboard tevoorschijn. Met zijn wijzers die automatisch op de juiste tijd worden ingesteld, combineert dit klokje technologie met een elegant design.

Met kristal ingelegde rolknop

Het is de passie van onze ambachtslieden om onze auto's te voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Afhankelijk van de gekozen DS Inspiration is de rolknop van het scherm ingelegd met kristal, een in de autowereld zelden gebruikt materiaal dat de middenconsole een ongekend rijke uitstraling geeft. 

Cockpit

Voor een rijplezier van het hoogste niveau combineert de cockpit van onze auto's hightech, finesse en raffinement. Alle bedieningselementen voelen prettig aan. Zo is bijvoorbeeld het gehele stuurwiel met leder bekleed en is alle rijinformatie gemakkelijk weer te geven op het 12 inch digitale instrumentenpaneel. 

Comfort en perfectie

In het doordachte interieur van DS 7 CROSSBACK bevinden alle bedieningselementen zich binnen handbereik. U kunt dus onbelemmerd genieten van het rijden, desgewenst vergezeld van het fenomenale geluid van het Focal Electra®-hifisysteem met 14 speakers.

Beleef de DS Experience

Wanneer u eigenaar wordt van een DS krijgt u automatisch toegang tot het Only You-programma. Dit programma vormt de hoeksteen van de DS Experience en is tevens het bewijs van onze toewijding aan u als klant. U zult tot in de lengte van dagen kunnen blijven genieten van het pakket aan diensten dat is afgestemd op uw wensen.

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Services op maat

Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de know-how van de designers, ingenieurs en bekleders bij DS automobiles. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture. Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Laat u betoveren door de schoonheid van de materialen, en met name van onze ledersoorten in de DS 7 CROSSBACK, die in het interieur zijn verwerkt. Unieke creaties in het interieur van de DS 7 CROSSBACK creëren een geheel nieuwe beleving.