DS 7 CROSSBACK

Audacity drives to excellence

bekijk 4 beoordelingen

Prijs v.a. 49890.00 €

of Prijs v.a. € 769/maand*

 

VERMOGEN

Tot 130 - 300 pk

Leverbaar in 100% elektrische uitvoering

AFMETINGEN

Lengte : 4,57 meter

Breedte : 1,91 meter

Hoogte : 1,63 meter

BRANDSTOFGEBRUIK/CO2-UITSTOOT (WLTP GECOMBINEERD)

Vanaf 1,3 l/100 km

Vanaf 30 g/km

100% online aanbod: nu inclusief kosteloze upgrade naar Private Lease Flex!

DS biedt u in deze tijd graag extra zekerheid. Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een DS 7 CROSSBACK, krijgt u gratis Private Lease Flex!*

*Reguliere prijs: € 20,- per maand.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

CHARISMATISCH Exterieurdesign DS 7 CROSSBACK

Het verfijnde karakter van de DS 7 CROSSBACK wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen.

DS 7 CROSSBACK voorzijde

De gespierde en elegante lijnen van de DS 7 CROSSBACK

Charismatisch, gespierd en sensueel: DS 7 CROSSBACK valt direct op door het volmaakte contrast van zijn lijnen en zijn persoonlijkheid. Hiermee worden de verfijning en het vakmanschap van het merk op subtiele wijze tot uitdrukking gebracht.

 

Wilt u meer informatie over de DS 7 CROSSBACK? Schrijf u nu in en ontvang in enkele e-mails alle informatie.

Fascinerende lichtsignatuur

Met de fascinerende DS Active LED Vision-koplampen kunt u zien wat anderen niet zien. Bij het ontgrendelen van de auto gaan de koplampen branden waarna ze een bijzonder schouwspel laten zien. Een technologisch en stilistisch hoogstandje waar ook uw veiligheid bij gebaat is.

DS 7 CROSSBACK - DS Active LED Vision-koplampen

Oog voor detail

De DS7 CROSSBACK heeft een zeshoekige grille met diamantvormige mazen en dubbele verchroomde DS Wings.

zeshoekige grille met diamantvormige mazen

Gebeeldhouwde achterlichten

De op de concept car DS E-TENSE geïnspireerde achterlichten zijn voorzien van 3D Full LED-technologie en hebben een fascinerende driedimensionale geschubde structuur.

Gebeeldhouwde achterlichten met 3D Full LED-technologie
DS 7 CROSSBACK

MOTOREN Ontdek het motorengamma van de DS 7 CROSSBACK

E-TENSE: PLUG-IN HYBRIDE-AANDRIJFLIJN

E-TENSE 225

E-TENSE 4x4 300

PURETECH: BENZINEMOTOR

PureTech 130 Automatic*

PureTech 180 Automatic

PureTech 225 Automatic

*PureTech 130 automatic is enkel leverbaar uit voorraad, informeer bij uw dealer naar de beschikbaarheid

BLUEHDI: DIESELMOTOR

BlueHDi 130 Automatic

Carrosseriekleuren van DS 7 CROSSBACK

1
Terug naar CARROSSERIEKLEUREN
1
Blanc Banquise
1
Blanc Nacré
1
Bleu Encre
1
Gris Artense
1
Gris Platinium
1
Noir Perla Nera

Alle velgen van DS 7 CROSSBACK

1
[cle1: 3072X850_BEIJINGJPG Lang:NL]
Lichtmetalen velgen 19’’ BEIJING* Noir Onyx brillant
[cle1: 3072X850_ROMAJPG Lang:NL]
Lichtmetalen velgen 19’’ ROMA Gris Anthracite brillant
[cle1: 3072X850_BUENOS_AIRESJPG Lang:NL]
Lichtmetalen velgen 18’’ VIENNA Gris Haria mat

VAKMANSCHAP Interieurdesign: een bijzondere aandacht voor detail

Het moderne en chique interieur van DS 7 CROSSBACK weerspiegelt de knowhow van onze designers, ingenieurs en bekleders. Elk materiaal en elk detail getuigt van inspiratie door de haute couture.

Horlogebandmotief

Onze bekleders hebben voor nappaleder, een kostbaar nerfleder, gekozen om het interieur optimaal tot zijn recht te laten komen. Bij DS Inspiration Opéra getuigt het horlogebandmotief op elegante wijze van de diepgewortelde band tussen DS Automobiles en de Franse ambachtelijke luxe-industrie.

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Voor de decoratie van de bedieningselementen van DS 7 CROSSBACK hebben onze ambachtslieden zich laten inspireren door het in de luxe horloge-industrie toegepaste geguillocheerde "Clous de Paris"-motief. Dit afwerkingsmotief, dat even kunstzinnig als technisch is, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op elegante wijze kruisen.

Point Perle-sierstiksels

Een bijzonder geraffineerd detail: de naden van de lederen bekleding zijn met sierstiksels in een parelmotief gestikt. Point Perle is door onze bekleders zelf ontworpen. Deze elegante en geraffineerde knipoog naar de haute-couture is kenmerkend voor DS Automobiles.

B.R.M R180-klokje

Het B.R.M R180-klokje, dat in samenwerking met B.R.M Chronographes is bedacht, komt bij het starten van de motor uit zijn cassette op het dashboard tevoorschijn. Met zijn wijzers die automatisch op de juiste tijd worden ingesteld, combineert dit klokje technologie met een elegant design.

Met kristal ingelegde rolknop

Het is de passie van onze ambachtslieden om onze auto's te voorzien van de meest hoogwaardige materialen. Afhankelijk van de gekozen DS Inspiration is de rolknop van het scherm ingelegd met kristal, een in de autowereld zelden gebruikt materiaal dat de middenconsole een ongekend rijke uitstraling geeft.

Cockpit

Voor een rijplezier van het hoogste niveau combineert de cockpit van onze auto's hightech, finesse en raffinement. Alle bedieningselementen voelen prettig aan. Zo is bijvoorbeeld het gehele stuurwiel met leder bekleed en is alle rijinformatie gemakkelijk weer te geven op het 12 inch digitale instrumentenpaneel.

Uw mooiste inspiratie

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 7 CROSSBACK is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Selecteer hieronder een DS Inspiration en klik op "Weergave interieur" voor een 360°-weergave van het interieur.

Bekijk het interieur in 360°
Art Black Basalt OPERA interieur
Interieur Perruzi Bronze
Basalt Black leder interieur
Black Alcantara® interieur
Black Basalt / Alezan OPERA interieur
Pearl Grey leder interieur

HiFi systeem FOCAL Electra® : Een puur geluid

Voor de geluidsinstallatie hebben wij de hulp ingeroepen van Focal®, de toonaangevende Franse specialist die onder andere voor auto's high-end audiosystemen ontwikkelt. Dit hoogwaardige systeem, het Focal Electra®-hifi systeem, bestaat uit 14 luidsprekers die op doordachte wijze over het interieur zijn verdeeld. Hiermee kunt u zich volledig laten onderdompelen in de klanken van de muziek.

HiFi systeem FOCAL Electra® geluidsinstallatie

TECHNOLOGIEËN Laat u ondersteunen door de nieuwste technologieën

De volledig op uw comfort gerichte DS 7 CROSSBACK beschikt over alle moderne technologieën en voorzieningen.

DS PARK PILOT

Laat de DS 7 het werk voor u doen

Dankzij deze nieuwe parkeerhulptechnologie kan de auto volledig automatisch, dus zonder bediening van het stuurwiel of de pedalen, fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren. Als u met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's rijdt, scant DS Park Pilot de tussenruimtes tot het een geschikte parkeerplaats voor uw DS 7 CROSSBACK detecteert.

DS PARK PILOT parkeerhulptechnologie

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Oneffenheden in het wegdek in real time gescand

Dit intelligente veersysteem scant via de bovenaan de voorruit geplaatste camera en verschillende sensoren in real time het wegdek om zo op oneffenheden te kunnen anticiperen. Zij sturen deze gegevens in enkele milliseconden door naar een elektronische eenheid die elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Afhankelijk van deze signalen wordt de schokdemping in een continu proces verstevigd of versoepeld zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION intelligent veersysteem

DS ACTIVE LED VISION

Uw auto waakt over u

Door middel van een led-hoofdverlichtingsunit en drie draaiende modules past DS Active LED Vision de verlichting aan elke rijsituatie aan. De modules werken gelijktijdig om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundels in realtime aan te passen aan de rijomstandigheden (weersomstandigheden, hoeveelheid licht in de omgeving). Op die wijze zorgt de verlichting altijd voor een perfect zicht, of u nu in de stad, door het platteland of op de snelweg rijdt.

DS ACTIVE LED VISION lichtbundels

DS NIGHT VISION

Zien wat anderen niet zien

In het donker scant uw DS 7 CROSSBACK in real time de weg met een in de grille ingebouwde infraroodcamera. Het systeem detecteert voetgangers en dieren tot op een afstand van 100 m vóór uw auto zodat u mogelijke gevaren eerder kunt opmerken en er sneller op kunt reageren.

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Uw auto waakt over u

Zowel overdag als 's nachts detecteert een systeem van sensoren en een camera tekenen van vermoeidheid en afleiding van de bestuurder terwijl het gelijktijdig de koers van de auto in de gaten houdt. Zodra wordt gedetecteerd dat de bestuurder indommelt of is afgeleid, klinkt een geluidssignaal in het interieur en wordt een waarschuwingsmelding weergegeven op het digitale instrumentenpaneel.

waarschuwingsmelding op het digitale instrumentenpaneel

DS DRIVE ASSIST

Een eerste stap in de richting van autonoom rijden

Het systeem DS Drive Assist hebben wij ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Dit systeem regelt de snelheid en afstand van de DS 7 CROSSBACK ten opzichte van zijn voorligger en houdt hem door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de bestuurder gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

dashbaord met DS DRIVE ASSIST

VRIJHEID Technologie binnen handbereik

De technologieën zijn perfect geïntegreerd. Via het 12 inch digitale instrumentenpaneel wordt de bestuurder op de hoogte gehouden van de werking van de verschillende functies. Met de stuurwieltoetsen kan de weer te geven rijinformatie via een pulldownmenu worden geselecteerd. Alle functies van de auto kunnen via een rij aanraakgevoelige ""thematoetsen"" en een verchroomde centrale knop met kristallen* afwerking worden bediend.

 

12 inch digitale instrumentenpaneel
DS 7 CROSSBACK - touchscreen

Deze rij toetsen geeft rechtstreeks toegang tot onder andere de comfort-, media- en connectiviteitsfuncties. Via dit touchscreen hebt u ook toegang tot DS Connect dat een scala aan services biedt op het gebied van veiligheid (noodoproep en pechhulpoproep) en maintenance (via telemaintenance), maar ook de online navigatie en het entertainment via de Mirror Screen-functies** (Android Auto™ en Apple CarPlay™).

* * Afhankelijk van de uitvoering. ** Beschikbaarheid afhankelijk van de compatibiliteit van de smartphone.

E-TENSE Ervaar het rijplezier van een plug-in hybride

DS 7 CROSSBACK

Intelligent en krachtig

Bij onze E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen zorgt de combinatie van een of twee elektromotoren en een benzinemotor voor vermogen en souplesse. De DS 7 CROSSBACK rijdt geruisloos, accelereert dynamisch en stoot weinig en in de elektrische modus zelfs geen schadelijke stoffen uit.

DIRECT BESCHIKBARE MODELLEN Vind en bestel online de DS 7 CROSSBACK van uw dromen

DS ONLINE STORE

Ontdek de auto's die wij op voorraad hebben

 

BESTEL UW DS ONLINE

Configureer en bestel uw DS online

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Ontdek de DS 7 CROSSBACK in zijn volle glorie. De DS 7 CROSSBACK is de eerste exponent van de tweede generatie modellen van DS Automobiles. Het exclusieve verfijnde karakter van de DS 7 CROSSBACK SUV wordt benadrukt door de karakteristieke voorzijde met de DS Wings. Aan de zijkant de DS 7 CROSSBACK komt de dynamiek tot uiting in de vloeiende lijnen en het fraaie design van de DS 7 CROSSBACK velgen. Een bijzonder aspect van het exterieurdesign zijn de als juwelen bewerkte DS Active LED Vision-koplampen van de DS7 CROSSBACK. Charismatisch, gespierd en sensueel: De DS 7 CROSSBACK valt direct op door het volmaakte contrast van zijn lijnen en zijn persoonlijkheid. Hiermee worden de verfijning en het vakmanschap van de DS 7 CROSSBACK op subtiele wijze tot uitdrukking gebracht.