DS 7 CROSSBACK
E-TENSE

Plug-in hybride 225 pk of 300 pk 4WD

Prijs v.a. 48.090 €

 

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

Tot wel 58 km

(WLTP-cyclus*)

OPLADEN

1 uur en 45 minuten om het accupakket voor 100% op te laden

(via een openbaar snellaadpunt)

MOTORVERMOGEN

165 kW / 225 pk

221 kW / 300 pk

100% online aanbod: nu inclusief kosteloze upgrade naar Private Lease Flex!

DS biedt u in deze tijd graag extra zekerheid. Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een DS 7 CROSSBACK E-TENSE, krijgt u gratis Private Lease Flex!*

Private Lease Flex biedt u extra bescherming bij ontslag of inkomensverlies. Hierbij kunt u uw Private Lease auto onder bepaalde voorwaarden kosteloos vervroegd inleveren en betaalt u geen beëindigingskosten.

 

*Reguliere prijs: € 20,- per maand.

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

RIJPLEZIER EN COMFORT

Onze E-TENSE plug-in hybride motoren zijn krachtig en efficiënt: u zult genieten van ongelooflijke rijflexibiliteit met de combinatie van elektrisch en benzine.

E-TENSE plug-in hybride technologie

Functioneel en comfortabel

Regeneratief remmen

E-Save-functie

Rijmodi

Laad uw tractiebatterij bij tijdens het remmenMeer informatie
Regeneratief remmen
Programmeer het gebruik van de elektrische modusMeer informatie
E-Save-functie
Selecteer uw rijmodusMeer informatie
Rijmodi

De voordelen van het plug-in hybridesysteem E-TENSE

Stilte en comfort

Geniet van de stilte in de plug-in hybride (PHEV) auto tijdens het rijden in de Zero Emission-modus. Een aangename rust en comfort waaraan ook de standaard gelaagde zijruiten van de E-TENSE-uitvoeringen bijdragen.

Toegang tot elk stadscentrum

Met een plug-in hybrideauto bent u ook welkom in steden waar verkeersbeperkende maatregelen van kracht zijn. Onze E-TENSE-uitvoeringen zijn voorzien van een cyaanblauwe led aan de bovenzijde van de voorruit die aangeeft dat de elektrische rijmodus is geactiveerd.

Uitstoot en brandstofverbruik

De CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen zijn toonaangevend op de markt: 30 g CO₂/km en 1,3 l/100 km bij de E-TENSE 4x4 300.

Alle ruimte voor inzittenden en bagage

Dankzij de ingenieuze en unieke lay-out van deze aandrijflijn gaat er niets van de interieur- en bagageruimte verloren. De bagageruimte van de E-TENSE-uitvoeringen behoort met een inhoud van 555 liter tot de grootste van het PHEV-segment.

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Lokaliseren van laadpunten vanuit uw auto, het opladen programmeren via uw smartphone of het bij u thuis laten installeren van een wallbox: een uitgebreid pakket van services die u extra gemak bieden.

Een uitvoering met vierwielaandrijving

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 is voorzien van een 110 pk elektromotor voor en een 113 pk achter, waarmee hij een gecombineerd vermogen van 300 pk levert, goed voor indrukwekkende prestaties.

E-TENSE Technologie en raffinement

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS 7 CROSSBACK bieden onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen optimaal gebruiksgemak.

VRIJHEID Actieradius en opladen

Schakel over op Zero Emission!

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van een plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Volledig opgeladen bieden onze E-TENSE-uitvoeringen een actieradius van tot wel 58 km (WLTP1-cyclus) bij de E-TENSE 4x4 300, wat meestal voldoende is voor woon-werkverkeer.

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op het bereik van uw plug-in hybride auto. Kies bij lage snelheden voor de elektrische modus. Het is belangrijk om de snelheid op snelwegen en autosnelwegen te matigen om de actieradius te behouden.

Rijgedrag

Rijgedrag en omstandigheden hebben een grote invloed op de actieradius in zero emission modus van uw plug-in hybride auto. Door een rustige en anticiperende rijstijl en door regeneratief remmen kunt u de actieradius tot wel 15% vergroten.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloeden de chemische reacties van de batterijen. Het verschil in actieradius door de verwarming kan tot 35 % variëren tussen de lente en de winter. Het voorverwarmen van uw auto is een van de meest efficiënte manieren om uw actieradius in de winter en de zomer te vergroten.

Bereken de actieradius van uw plug-in hybrideauto

Pas de parameters aan om de actieradius onder verschillende omstandigheden te berekenen.

Benieuwd naar DS Automobiles?

Schrijf u dan nu in en ontvang de komende weken enkele mails waarin wij u meenemen in onze wereld! Ontdek wie wij zijn en wat onze visie is op mobiliteit.

DS Online Store

Stap 1: kies uw beschikbare DS op voorraad. 

Stap 2: vul uw gegevens in. 

Stap 3: uw DS dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze DS Expert Adviseurs staan tot uw beschikking voor vragen.

 

Motoren Ontdek de andere beschikbare motoren van de DS 7 CROSSBACK

PURETECH: BENZINEMOTOR

PureTech 130 Automatic*

PureTech 180 Automatic

*PureTech 130 automatic is enkel leverbaar uit voorraad, informeer bij uw dealer naar de beschikbaarheid

BLUEHDI: DIESELMOTOR

BlueHDi 130 Automatic

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan, blijf op de hoogte en maak kans op een DS Goodiebag

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Mentions légales

¹ Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie indiquées sont conformes à la procédure d’essai WLTP sur la base de laquelle sont réceptionnés les véhicules neufs depuis le 1er septembre 2018. Cette procédure WLTP remplace le cycle européen de conduite (NEDC), qui était la procédure d'essai utilisée précédemment. Les conditions d'essai étant plus réalistes, la consommation de carburant et les émissions de CO₂ mesurées selon la procédure WLTP sont, dans de nombreux cas, plus élevées que celles mesurées selon la procédure NEDC. Les valeurs de consommation de carburant, d'émissions de CO₂ et d’autonomie peuvent varier en fonction des conditions réelles d’utilisation et de différents facteurs tels que : la fréquence de recharge, le style de conduite, la vitesse, les équipements spécifiques, les options, les types de pneumatiques, la température extérieure et le confort thermique à bord du véhicule. Veillez à vous rapprocher de votre point de vente pour plus de renseignements. Plus d’informations ici