DS 7 CROSSBACK
E-TENSE

Plug-in hybride 225 pk of 300 pk 4WD

Prijs v.a. 48990.00 €

of Prijs v.a. € 789/maand*

 

ELEKTRISCHE ACTIERADIUS

Tot wel 58 km (WLTP*, gecombineerd)
en tot wel 75 km WLTP stad (EAER stad)
.

OPLADEN

1 uur en 45 minuten om het accupakket voor 100% op te laden

(via een openbaar snellaadpunt)

MOTORVERMOGEN

165 kW / 225 pk

221 kW / 300 pk

100% online aanbod: nu inclusief kosteloze upgrade naar Private Lease Flex!

DS biedt u in deze tijd graag extra zekerheid. Als u nu 100% online een Private Lease contract afsluit voor een DS 7 CROSSBACK E-TENSE, krijgt u gratis Private Lease Flex!*

*Reguliere prijs: € 20,- per maand.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

RIJPLEZIER EN COMFORT

Onze E-TENSE plug-in hybride motoren zijn krachtig en efficiënt: u zult genieten van ongelooflijke rijflexibiliteit met de combinatie van elektrisch en benzine.

E-TENSE plug-in hybride technologie

Functioneel en comfortabel

Regeneratief remmen

E-Save-functie

Rijmodi

Laad uw tractiebatterij bij tijdens het remmenMeer informatie
DS 7 CROSSBACK E-TENSE - Regeneratief remmen
Programmeer het gebruik van de elektrische modusMeer informatie
DS 7 CROSSBACK E-TENSE - E-Save-functie
Selecteer uw rijmodusMeer informatie
Rijmodi

De voordelen van het plug-in hybridesysteem E-TENSE

Stilte en comfort

Geniet van de stilte in de plug-in hybride (PHEV) auto tijdens het rijden in de Zero Emission-modus. Een aangename rust en comfort waaraan ook de standaard gelaagde zijruiten van de E-TENSE-uitvoeringen bijdragen.

Toegang tot elk stadscentrum

Met een plug-in hybrideauto bent u ook welkom in steden waar verkeersbeperkende maatregelen van kracht zijn. Onze E-TENSE-uitvoeringen zijn voorzien van een cyaanblauwe led aan de bovenzijde van de voorruit die aangeeft dat de elektrische rijmodus is geactiveerd.

Uitstoot en brandstofverbruik

De CO2-uitstoot en het brandstofverbruik van onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen zijn toonaangevend op de markt: 30 g CO₂/km en 1,3 l/100 km bij de E-TENSE 4x4 300.

Alle ruimte voor inzittenden en bagage

Dankzij de ingenieuze en unieke lay-out van deze aandrijflijn gaat er niets van de interieur- en bagageruimte verloren. De bagageruimte van de E-TENSE-uitvoeringen behoort met een inhoud van 555 liter tot de grootste van het PHEV-segment.

Speciale services voor de E-TENSE-uitvoeringen

Lokaliseren van laadpunten vanuit uw auto, het opladen programmeren via uw smartphone of het bij u thuis laten installeren van een wallbox: een uitgebreid pakket van services die u extra gemak bieden.

Een uitvoering met vierwielaandrijving

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 is voorzien van een 110 pk elektromotor voor en een 113 pk achter, waarmee hij een gecombineerd vermogen van 300 pk levert, goed voor indrukwekkende prestaties.

E-TENSE Technologie en raffinement

Met behoud van het karakter en de identiteit van DS7 CROSSBACK bieden onze plug-in hybride E-TENSE-uitvoeringen optimaal gebruiksgemak.

VRIJHEID Actieradius en opladen

Schakel over op Zero Emission!

Om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van een plug-in hybrideauto, is het noodzakelijk om hem op te laden. Volledig opgeladen bieden onze E-TENSE-uitvoeringen een actieradius van tot wel 58 km (WLTP1, gecombineerd) en tot wel 75 km WLTP stad (EAER stad). bij de E-TENSE 4x4 300, wat meestal voldoende is voor woon-werkverkeer.

Actieradius en opladen

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op het bereik van uw plug-in hybride auto. Kies bij lage snelheden voor de elektrische modus. Het is belangrijk om de snelheid op snelwegen en autosnelwegen te matigen om de actieradius te behouden.

Rijgedrag

Rijgedrag en omstandigheden hebben een grote invloed op de actieradius in zero emission modus van uw plug-in hybride auto. Door een rustige en anticiperende rijstijl en door regeneratief remmen kunt u de actieradius tot wel 15% vergroten.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloeden de chemische reacties van de batterijen. Het verschil in actieradius door de verwarming kan tot 35 % variëren tussen de lente en de winter. Het voorverwarmen van uw auto is een van de meest efficiënte manieren om uw actieradius in de winter en de zomer te vergroten.

Bereken de actieradius van uw plug-in hybrideauto

Pas de parameters aan om de actieradius onder verschillende omstandigheden te berekenen.

DS Online Store

Stap 1: kies uw beschikbare DS op voorraad. 

Stap 2: vul uw gegevens in. 

Stap 3: uw DS dealer neemt zo snel mogelijk contact met u op.

 

Onze DS Expert Adviseurs staan tot uw beschikking voor vragen.

 

Motoren Ontdek de andere beschikbare motoren van de DS 7 CROSSBACK

PURETECH: BENZINEMOTOR

PureTech 130 Automatic*

PureTech 180 Automatic

*PureTech 130 automatic is enkel leverbaar uit voorraad, informeer bij uw dealer naar de beschikbaarheid

BLUEHDI: DIESELMOTOR

BlueHDi 130 Automatic

Bereken de oplaadtijd

Klik hieronder om de oplaadtijd van de DS 7 CROSSBACK E-TENSE te berekenen.

Laad uw DS 7 CROSSBACK op waar u maar wilt

Klik hieronder om de laadstations te ontdekken die beschikbaar zijn voor uw model.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Vind de dichtstbijzijnde DS STORE of DS SALON

Disclaimer ¹ 
De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie.