Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Introductie-uitvoering:
Nieuwe DS 7 E-TENSE
4x4 360 La Première

- Plug-in hybride-aandrijflijn met 360 pk en vierwielaandrijving

- Nappalederen stoelbekleding in horlogebandmotief

- Speciale zwarte afwerking

- Lichtmetalen 21 inch-velgen "Brooklyn"

- Panoramisch schuif-/kanteldak

Sportief en indrukwekkend Introductie-uitvoering:
Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Specifieke badges La Première

Om het onderscheidende karakter van deze introductie-uitvoering te benadrukken hebben we speciale La Première-badges ontworpen.

Zwart DS-logo

De zwarte grille met het zwarte DS-logo in combinatie met de glanzend zwarte afwerkingsdetails geven deze Limited Edition een elegante en dynamische uitstraling.

21 inch-velgen "Brooklyn"

De exclusief voor deze E-TENSE 4x4 360-uitvoering ontworpen Nieuwe lichtmetalen 21 inch-velgen "Brooklyn" in combinatie met de DS Performance-remklauwen geven extra allure aan de Nieuwe DS 7 E-TENSE.

Interieur met hoogwaardig nappaleder

Het interieur van de Nieuwe DS 7 E-TENSE Plug-in Hybrid kenmerkt zich tot in het kleinste detail door elegantie dankzij een verfijnde afwerking en hoogwaardige materialen als hoogwaardig nappaleder. Het horlogebandmotief, kenmerkend voor de befaamde Franse ambachtskunst, laat de stoelen van deze Limited Edition fraai tot hun recht komen.

Panoramisch schuif-/kanteldak

Geniet nog meer van het reizen dankzij het panoramische schuif-/kanteldak waarover deze Limited Edition standaard beschikt. Dit dak bestaat uit een vast glazen paneel en een beweegbare ruit. Het zorgt voor extra licht in het interieur en maakt het reizen nog aangenamer.

DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS Pixel LED Vision 3.0-koplampen passen voor extra veiligheid de verlichting aan de omgevingsomstandigheden (straatverlichting, rijsnelheid, weer) aan. Bovendien draaien de lichtbundels met de draairichting van het stuurwiel mee voor een beter zicht in bochten.

DS Iris System

Ontwikkeld door onze DS Performance-experts: de DS Energy Coach-app. Deze in het navigatiescherm geïntegreerde app helpt u bij het maximaliseren van de energieterugwinning voor uw accu. Volg het advies van tweevoudig Formule E-kampioen Jean-Éric Vergne en verbeter uw rijstijl voor een betere energie-efficiëntie.

 

In de Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première beleeft u een unieke luisterervaring dankzij het geweldige geluid van het Focal Electra®-hifisysteem. Dit systeem bestaat uit 14 luidsprekers waaronder een subwoofer en een versterker met een totaal vermogen van 515 W. Het systeem tovert de auto om in een rijdende concertzaal die de inzittenden volledig doet onderdompelen in de muziek.

Focal Electra®-hifisysteem

INTERIEUR Oog voor detail

Comfort en verfijning door vakmanschap dankzij het voor deze introductie-uitvoering exclusieve interieur met nappaleder in de kleur Noir Basalte of Gris Perle afgewerkt in het horlogebandmotief.

Interieur Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première
Interieur Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 La Première

Een High Performance hybridesysteem E-TENSE-aandrijflijn met 360 pk en vierwielaandrijving

Vermogen en intelligente systemen in overvloed

Met zijn E-TENSE-aandrijflijn van 360 pk, een van de krachtigste van het segment, en zijn vierwielaandrijving biedt de Nieuwe DS 7 E-TENSE een veilig rijgedrag en maximale grip op elke ondergrond.

 

Reserveer uw Nieuwe DS 7 E-TENSE

Reserveer nu de Nieuwe DS 7 E-TENSE en wij stellen één van de eerste productieplaatsen voor u veilig.

4x4 360-aandrijflijn van de Nieuwe DS 7 E-TENSE
Plug-in Hybrid-aandrijflijn van de Nieuwe DS 7 E-TENSE

De knowhow van een veelvoudig kampioen

DS Performance, de afdeling van DS Automobiles die in 2019 en 2020 alle titels in de Formule E in de wacht wist te slepen, is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en afstemming van de motor en het onderstel, met als resultaat een rijgedrag van een ongekend hoog niveau. Het dynamische en veilige rijgedrag bereikt met de DS 7 E-TENSE 4x4 360 nieuwe hoogten. De door DS Performance gerealiseerde fijnafstemming resulteert in een perfecte balans tussen een rotsvaste wegligging en een ultiem comfort.

Only You-services

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Disclaimer

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.