Technologieën en kenmerken Nieuwe DS 7 E-TENSE

TECHNOLOGIEËN EN GEGEVENS

Ontdek de technologieën van de Nieuwe DS 7 E-TENSE en bekijk de technische gegevens, de afmetingen en de beschikbare motoren.

HIGHTECH Comfortabel en dynamisch rijden

Ervaar het comfortabele en dynamische rijkarakter van de Nieuwe DS 7 E-TENSE en profiteer van de innovatieve rijhulpsystemen die door ons zijn ontwikkeld. Efficiency en innovatie ten dienste van uw veiligheid en die van uw passagiers.

DS PIXEL LED VISION 3.0

De intelligente DS Pixel LED Vision 3.0-koplampen passen voor extra veiligheid de verlichting aan de omgevingsomstandigheden (straatverlichting, rijsnelheid, weer) aan. Bovendien draaien de lichtbundels met de draairichting van het stuurwiel mee voor een beter zicht in bochten.

De Pixel-functie zorgt ervoor dat u het grootlicht ingeschakeld kunt laten zonder dat uw Nieuwe DS 7 E-TENSE tegenliggers of voorliggers verblindt.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Dit intelligente veersysteem scant via de bovenaan de voorruit geplaatste camera en verschillende sensoren in real time het wegdek om zo op oneffenheden te kunnen anticiperen. Zij sturen deze gegevens in enkele milliseconden door naar een elektronische eenheid die elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Afhankelijk van deze signalen wordt de schokdemping in een continu proces verstevigd of versoepeld zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.

DS NIGHT VISION

Een in de grille van de Nieuwe DS 7 E-TENSE ingebouwde infraroodcamera detecteert voetgangers en dieren op een afstand van tussen de 50 cm en 100 m vóór de auto. Deze worden vervolgens weergegeven op het digitale instrumentenpaneel, zodat u mogelijke gevaren eerder opmerkt en er sneller op kunt reageren. Dat maakt het rijden aanzienlijk veiliger en ontspannender, zelfs 's nachts op een onverlichte weg.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Zowel overdag als 's nachts detecteert een systeem van sensoren en een camera tekenen van vermoeidheid en afleiding van de bestuurder terwijl het gelijktijdig de koers van de auto in de gaten houdt. Zodra wordt gedetecteerd dat de bestuurder vermoeid raakt of is afgeleid, klinkt een geluidssignaal in het interieur en wordt een waarschuwingsmelding weergegeven op het digitale instrumentenpaneel.

DS DRIVE ASSIST

DS Drive Assist is een systeem dat is ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij de bestuurder altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Een volgende stap in de richting van autonoom rijden. Dit innovatieve systeem regelt de snelheid en afstand van de auto ten opzichte van zijn voorligger en houdt de Nieuwe DS 7 E-TENSE door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de bestuurder gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden.

360 Vision

De Nieuwe DS 7 E-TENSE is voorzien van digitale camera's voor en achter van de nieuwste generatie. De door deze camera's gemaakte beelden zijn van topkwaliteit en worden weergegeven op het grote 12 inch touchscreen.

360 Vision is een videosysteem dat bij lage snelheden werkt. Op het touchscreen ziet u een beeld "van bovenaf" van de auto in zijn omgeving: het beeld wordt tijdens het manoeuvreren constant geactualiseerd.

360 Vision Nieuwe DS 7 E-TENSE

De Nieuwe DS 7 E-TENSE

Met zijn plug-in hybride aandrijflijnen tot 360 pk met vierwielaandrijving combineert de Nieuwe DS 7 E-TENSE comfort en efficiëntie, en garandeert hij een soepele en aangename reis. Ontdek de verschillende oplaadmodi met de bijbehorende oplaadtijden en wat de verschillende kleuren van de ledverlichting in het oplaadluikje betekenen.

Exclusief Bekijk een preview van uw favoriete Nieuwe DS 7 E-TENSE

1
Terug naar CARROSSERIEKLEUREN
1
PEARL CRYSTAL
1
LACQUERED GREY
1
SAPHIRE BLUE
1
PLATINIUM GREY
1
PERLA NERA BLACK
1
WHITE PEARL
1
19" lichtmetalen velgen EDINBURGH
19" lichtmetalen velgen" SILVERSTONE
20" lichtmetalen velgen TOKYO
21" lichtmetalen velgen BROOKLYN

AFMETINGEN Bekijk de afmetingen van de Nieuwe DS 7 E-TENSE

EXTERIEUR

Totale lengte: 4593 mm
Totale breedte (zonder buitenspiegels/buitenspiegels ingeklapt/buitenspiegels uitgeklapt): 1891/2098 mm
Totale breedte (voorportieren geopend/achterportieren geopend) nog niet bekend
Totale hoogte (zonder antenne/met antenne/achterklep geopend): 1637/1649 mm
Overbouw voor/achter: 925/910 mm

INTERIEUR

Breedte op ellebooghoogte vóór: 1476 mm
Breedte op ellebooghoogte achter: 1493 mm
Aantal zitplaatsen: 5

INHOUD BAGAGERUIMTE

Lengte bagageruimte: 942/2015 mm
Breedte bagageruimte: 1201 mm
Nuttige hoogte bagageruimte (onder hoedenplank/onder dak): 588 mm
Inhoud: 555 l
Afmetingen Nieuwe DS 7 E-TENSE
Afmetingen Nieuwe DS 7 E-TENSE
Afmetingen Nieuwe DS 7 E-TENSE

Motorengamma van de Nieuwe DS 7 E-TENSE

Met de E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen geniet u van buitengewone prestaties in perfecte harmonie met uw omgeving.

PLUG-IN HYBRIDE

E-TENSE 360 pk met vierwielaandrijving

E-TENSE 300 pk met vierwielaandrijving

E-TENSE 225 pk

Ruim en connected Subliem comfort

TECHNOLOGIE VOOR ONTSPANNEN RIJDEN

 

Het dankzij de grote wielbasis bijzonder ruime interieur van de Nieuwe DS 7 E-TENSE biedt alle inzittenden volop comfort en ontspanning. Dit gevoel van welzijn wordt versterkt door de voorstoelen met massage-, verwarmings en ventilatiefunctie, de verstelbare rugleuning van de achterbank en de DS Active Scan Suspension. Dit veersysteem absorbeert moeiteloos alle oneffenheden in het wegdek.

 

Reserveer uw Nieuwe DS 7 E-TENSE

Reserveer nu de Nieuwe DS 7 E-TENSE en wij stellen één van de eerste productieplaatsen voor u veilig.

Interieur Nieuwe DS 7 E-TENSE

Groot panoramisch schuif-/kanteldak

Geniet nog meer van elke rit in uw Nieuwe DS 7 E-TENSE dankzij het optionele panoramische schuif-/kanteldak. Dit dak bestaat uit een vast glazen paneel en een beweegbare ruit. Het zorgt voor extra licht in het interieur en maakt het reizen nog aangenamer.

Reizen zonder beperkingen

De bagageruimte van de Nieuwe DS 7 E-TENSE biedt met zijn royale inhoud van 555 liter voldoende ruimte voor alles wat u wilt meenemen als u op reis gaat. Deze flexibel in te delen en praktische bagageruimte is fraai afgewerkt met twee verchroomde dorpellijsten. Daarnaast beschikt u over 4 sjorogen en opbergvakken in de zijwanden. Door de achterbank neer te klappen kunt u de bagageruimte naar wens indelen. De E-TENSE-uitvoeringen zijn voorzien van een opbergruimte voor de laadkabel.

Een in alle opzichten ultiem comfort

De optionele gelaagde zijruiten van de Nieuwe DS 7 E-TENSE zorgen voor een optimale geluidsisolatie zodat u ongestoord kunt genieten van elke rit.

Only You-services

Beleef uw DS-ervaring nog intenser

Met ONLY YOU bieden wij u een speciaal voor u gecreëerd pakket van services op maat. Services die uw mobiliteit garanderen en bijdragen tot een zorgeloze en exclusieve ervaring met uw DS.

SERVICES OP MAAT

Disclaimer

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.