DS 9 E-TENSE RIVOLI +

 

Design exterieur

DS ACTIVE LED VISION

Ervaar de voordelen van ons hoogwaardige verlichtingssysteem dat bestaat uit modules die afhankelijk van de snelheid, de stuurwielhoek en de weersomstandigheden in horizontale en verticale richting draaien.

Lichtmetalen 19 inch-velgen Versailles

De standaard geleverde lichtmetalen 19 inch-velgen Versailles harmoniëren fraai met het gestrekte en imposante silhouet van de DS 9.

Verzonken portierhandgrepen en Proximity Keyless Entry and Start

Laat u verrassen door de portierhandgrepen die dankzij het Proximity Keyless Entry and Start-systeem automatisch tevoorschijn komen zodra u met de sleutel naar de auto toe loopt.

Grille met parametrisch 3D rasterwerk

De voorzijde van de DS 9 kenmerkt zich door de DS Wings-grille, waarvan het rasterwerk een parametrisch design met driedimensionale facetten heeft.

Standaard technologiën

360 Vision

In- en uitparkeren wordt kinderspel dankzij de vier in de auto en de buitenspiegels geïntegreerde camera's.

U kunt de koers van de auto bekijken en anticiperen op obstakels dankzij de actieve rijlijnen die op het 12 inch touchscreen met kristallen touchscreenbediening worden weergegeven.

DS Active Scan Suspension

Dankzij de camera en sensoren analyseert dit systeem in real time alle oneffenheden in het wegdek en regelt het aan de hand daarvan de vering van uw auto om u op elk type wegdek een ultiem comfort te bieden.

DS Drive Assist

Deze functie, waarbij de Lane Positioning Assist en de Adaptive Cruise Control met Stop & Go-functie samenwerken, neemt het autorijden deels van u over. U kunt echter altijd de controle over uw auto weer overnemen.

DS Driver Attention Monitoring

DS Driver Attention Monitoring bewaakt met de boven het stuurwiel geplaatste infraroodcamera permanent de mate van vermoeidheid van de bestuurder en geeft een waarschuwing als zijn aandacht lijkt te verslappen.

DS 9 Rivoli

Voor een nog mooier interieur

Personaliseer uw DS 9 Rivoli + met het interieur van uw keuze: Interieur Opéra Rouge Rubis, Interieur Opéra Noir Art Basalte of Interieur Cuir Noir Basalte.

Beschikbare motoren

 

E-TENSE 225* (zolang de voorraad strekt):

E-TENSE 250 

E-TENSE 4x4 360

DS 9 Rivoli

DS 9 RIVOLI E-TENSE-250

€ 811,-/maand incl. btw (1)

- Garantie en onderhoud inbegrepen

Let op! Geld lenen kost geld.
Ga na of u in staat bent de lening

af te betalen voordat u

een financiering afsluit.

Vind een DS Store

Disclaimer Wettelijke vermeldingen (1) Aanbiedingen onder voorbehoud van aanvaarding door CREDIPAR. INTERPARC CONNECT MANAGEMENT is een dienst die wordt aangeboden door CREDIPAR, huurdersmanager van CLV. NV met een kapitaal van € 138.517.008 - n ° 317 425 981 RCS Nanterre, 9 rue Henri Barbusse CS20061 - 92623 Gennevilliers cedex. Verzekeringsagent ingeschreven in het register van verzekeringstussenpersonen onder nummer 07 004 921 bij ORIAS (www.orias.fr) (6) Interparc Connect Management pack1 omvat monitoring van afgelegde kilometers, gebruikstijden (zonder geolocatie-informatie) en onderhoudswerkzaamheden, werkelijke brandstofverbruik en mechanische en veiligheidswaarschuwingen. Algemene voorwaarden van het onderhouds- en servicecontract beschikbaar in het netwerk van de fabrikant. Het merk DS Automobiles wordt op de markt gebracht door de Société Automobiles Citroën RCS Paris NANTERRE 642 050 199, hierboven aangeduid als de « Fabrikant».