DS 9 E-TENSE

The power of elegance

Prijs v.a. 68590.00 €

of Prijs v.a. € 979/maand*

[cle1: PUISSANCE_ELEGANCE_DESKTOP Lang:NL]
 

Vermogen

Van 225 tot 360 pk

Plug-in hybride-uitvoeringen beschikbaar

Afmetingen

Lengte: 4,93 meter

Breedte: 1,93 meter

Hoogte: 1,46 meter

Brandstofverbruik/uitstoot (WLTP¹):

1,5 l/100 km

33 g CO₂/km

DS 9 E-TENSE Private Lease

Kiest u voor een vast maandbedrag, heldere afspraken en geen aanbetalingen? Dan kiest u voor DS Private Lease. U kunt uw private lease contract voor de DS 9 E-TENSE volledig online afsluiten, zonder verrassingen achteraf.

Bent u zakelijk rijder?

DS Financial Lease biedt zzp’ers en freelancers, mkb’ers en zelfstandig ondernemers de mogelijkheid om een auto te leasen tegen een aantrekkelijk maandtarief. Lease een nieuwe DS en geniet van een voordelig rentepercentage en lage maandlasten.

Direct beschikbare modellen

Ontdek welke modellen we direct beschikbaar hebben bij uw DS Store in de buurt.

ICONISCH: DS 9 E-TENSE Exterieurdesign: een juweel van raffinement

DS 9 E-TENSE, het toonbeeld van Frans vakmanschap, is vanaf nu te bestellen bij uw dealer. Onze nieuwe sedan, die vanaf de introductie leverbaar is met de hybride-aandrijflijn E-TENSE, is gecreëerd om u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement te bieden.

Een modern en geraffineerd profiel

Een modern en geraffineerd profiel

DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details zoals de met het "Clous de Paris"-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap, de DS Cornets (positieverlichting) en de verzonken portierhandgrepen geven de auto een onderscheidend uiterlijk.

Een fascinerende lichtsignatuur

De DS Active LED Vision-koplampen die bij het ontgrendelen van de auto gaan branden en een bijzonder schouwspel laten zien, en de achterlichten met 3D Full LED-technologie zijn kenmerkend voor het merk DS Automobiles en geven deze sedan nog meer aantrekkingskracht.

Een fascinerende lichtsignatuur

Oog voor detail

Op de motorkap van onze sedan is een metalen sierstrip met "Clous de Paris"-motief aangebracht; een even kunstzinnige als hightech afwerking die zijn inspiratie vindt in de premium horloge-industrie.

Oog voor detail

Portierhandgrepen die zich voor u openen

Laat u verrassen door de magie van de portierhandgrepen die naar buiten komen als u de auto nadert en weer naar binnen schuiven als u van de auto vandaan loopt.

Portierhandgrepen die zich voor u openen
DS 9 E-TENSE

Bekijk een preview van uw favoriete DS 9 E-TENSE

1
Terug naar CARROSSERIEKLEUREN
1
Cristal Pearl
1
Midnight Blue
1
Gris Artense
1
Blance Nacré
1
Noir Perla Nera
1
19" VERSAILLES alloy wheels
19" MONACO alloy wheels

Beleef deze VR-ervaring bij uw dealer

Vakmanschap Interieurdesign: de essentie van elegantie

DS 9 E-TENSE is ontworpen om elke inzittende een overvloed aan ruimte en evenveel comfort te bieden. Daarom beschikken de inzittenden zowel voorin als achterin over stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie. De alcantara© hemelbekleding van DS 9 E-TENSE versterkt het gevoel van rust.

Interieur DS 9 E-TENSE

DS LOUNGE Perfectie tot in de kleinste details

nappaleder beklede lounge-middenarmsteun
DS 9 E-TENSE dashboard en stuurwiel

De met nappaleder beklede lounge-middenarmsteun achter zorgt voor extra comfort. Hij is voorzien van opbergvakken met USB-aansluitingen en beschikt over de bedieningsknoppen van de massagefunctie.

Laat u bij DS Inspiration Opéra betoveren door de schoonheid van de materialen, en met name van onze ledersoorten, die in het interieur van DS 9 E-TENSE zijn verwerkt en die het dashboard en stuurwiel verfraaien.

Een haute couture interieur

Een overvloed aan leder

In DS Inspiration Opéra vindt u de crème de la crème van ons vakmanschap met de fraaiste ledersoorten, waaronder het nappaleder in de kleur Rouge Rubis waarmee het gehele dashboard en de stoelen met het kenmerkende horlogebandmotief zijn bekleed. Ook het stuurwiel van deze exclusieve uitvoering is volledig met leder in de kleur Rouge Rubis bekleed.

Geguillocheerd "Clous de Paris"-motief

Onze ambachtslieden hebben aan elk detail aandacht geschonken, met de precisie van een juwelier. Het "Clous de Paris"-motief, dat zijn inspiratie vond in de wereld van de premium-horloges, heeft de vorm van kleine spijkers met een piramidevormige kop die elkaar op elegante wijze kruisen. Het wordt toegepast op een scala aan bedieningselementen.

Point Perle-sierstiksels

De door onze lederbewerkers ontworpen Point Perle-sierstiksels, geïnspireerd op broderie, zorgen met hun parelvormige steek voor een bijzonder elegante afwerking van de in onze interieurs gebruikte lederen bekledingen. Deze knipoog naar de haute couture is kenmerkend geworden voor DS Automobiles.

B.R.M R180-klokje

Het centraal op het dashboard geplaatste B.R.M R180-klokje, dat in samenwerking met B.R.M Chronographes is bedacht, komt bij het starten van de motor tevoorschijn. Met zijn wijzers die, waar u zich ook bevindt, automatisch op de juiste tijd worden ingesteld combineert dit klokje technologie met een elegant design.

Comfort en het genot van goede muziek

Onze geluidsexperts hebben voor DS 9 E-TENSE een nieuw concept voor akoestisch comfort bedacht. De deels gelaste en deels gelijmde carrosserieconstructie zorgt in combinatie met de gelaagde ruiten met een geluiddempende folie voor een effectieve demping van trillingen, voor een aangenaam stil interieur. Dankzij dit technologische huzarenstukje komt het pure geluid dat door de 14 luidsprekers van het Focal Electra®-hifisysteem in het interieur wordt verspreid, optimaal tot zijn recht.

  • Meer informatie
Comfort en het genot van goede muziek

Uw mooiste inspiratie

Het op de Franse hoofdstad Parijs geïnspireerde interieur van DS 9 E-TENSE is trouw aan de designfilosofie van DS: personalisatie. Selecteer hieronder een DS Inspiration en klik op "Weergave interieur" voor een 360°-weergave van het interieur.

Bekijk het interieur in 360°
Interieur OPÉRA Rouge Rubis
Interieur OPÉRA Noir Art Basalte
Interieur Cuir Noir Basalte
Interieur Alcantara® Noir

HIGHTECH Laat u ondersteunen door de nieuwste technologieën

De volledig op uw comfort gerichte DS 9 E-TENSE is voorzien van alle moderne technologieën.

DS Park Pilot

Laat uw DS 9 het werk voor u doen

Met DS Park Pilot wordt parkeren gemakkelijker dan ooit.

Als met een snelheid van maximaal 30 km/h langs de geparkeerde auto's wordt gereden, scant dit intelligente systeem de tussenruimtes tot het een geschikte parkeerplaats voor DS 9 E-TENSE detecteert. Dankzij deze parkeerhulptechnologie kan de auto volledig automatisch, dus zonder dat de bestuurder het stuurwiel of de pedalen hoeft te bedienen, fileparkeren of haaks op de rijbaan inparkeren.

DS Active Scan Suspension

Oneffenheden in het wegdek in real time gescand

Dit intelligente veersysteem scant via de bovenaan de voorruit geplaatste camera en verschillende sensoren in real time het wegdek om zo op oneffenheden te kunnen anticiperen. Ze sturen deze gegevens in enkele milliseconden door naar een elektronische eenheid die elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Afhankelijk van deze signalen wordt de schokdemping in een continu proces verstevigd of versoepeld zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.

DS Active Scan Suspension

DS Active LED Vision

Uw auto waakt over u

Door middel van een led-hoofdverlichtingsunit en drie draaiende modules past DS Active LED Vision de verlichting aan elke rijsituatie aan. De modules werken gelijktijdig om de hoek, de intensiteit en het bereik van de lichtbundels in real time aan te passen aan de rijomstandigheden (weersomstandigheden, hoeveelheid licht in de omgeving). Op die wijze zorgt de verlichting altijd voor een perfect zicht, of u nu in de stad, door het platteland of op de snelweg rijdt.

DS Night Vision

Zien wat anderen niet zien

In het donker scant uw DS 9 E-TENSE in real time de weg met een in de grille ingebouwde infraroodcamera. Het systeem detecteert voetgangers en dieren tot op een afstand van 100 m vóór uw auto zodat u mogelijke gevaren eerder kunt opmerken en er sneller op kunt reageren.

DS Driver Attention Monitoring

Uw auto waakt over u

Zowel overdag als 's nachts detecteert een systeem van sensoren en een camera tekenen van vermoeidheid en afleiding van de bestuurder terwijl het gelijktijdig de koers van de auto in de gaten houdt. Zodra wordt gedetecteerd dat de bestuurder indommelt of is afgeleid, klinkt een geluidssignaal in het interieur en wordt een waarschuwingsmelding weergegeven op het digitale instrumentenpaneel.

DS Drive Assist

Een eerste stap in de richting van autonoom rijden

Wij hebben DS Drive Assist ontworpen om het autorijden gedeeltelijk over te nemen van de bestuurder, waarbij hij echter altijd de mogelijkheid heeft om weer volledig zelf de controle over de auto te nemen. Dit systeem regelt de snelheid en afstand van DS 9 E-TENSE ten opzichte van zijn voorligger en houdt hem door in te grijpen op de besturing binnen de rijstrook, op de door de bestuurder gewenste positie. Het systeem regelt de snelheid en koers van de auto zodat u extra veilig en ontspannen kunt rijden. Het systeem kan de auto ook tot stilstand brengen en, als het verkeer dat binnen 3 seconden toelaat, weer automatisch laten wegrijden.

DS 9 E-TENSE Ervaar het rijplezier van een plug-in hybride

E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen

Intelligent en krachtig

Bij onze E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen zorgt de combinatie van een of twee elektromotoren en een benzinemotor voor vermogen en souplesse. Bovendien is de auto extra geruisloos, accelereert hij dynamisch en stoot hij weinig en in de elektrische modus zelfs geen schadelijke stoffen uit.

Reviews DS 9

Autovisie

“Het rijgedrag is heel comfortabel. Vooral glooiingen in het wegdek dempt hij heel mooi af. De besturing is heel licht en met 3 omwentelingen van links naar rechts kan de bestuurder zijn stuurinput heel nauwkeurig doseren.”

Autoreview

“Rijdend in de DS 9 E-Tense 4X4 360 besef je weer eens hoe fijn een goede sedan kan zijn”.

Autozine

“Dankzij ingrijpende aanpassingen aan het onderstel communiceert de “360” beter met de bestuurder, waardoor de ervaring intenser is”.

Autoblog

“Doorrijden kan zeker, maar eigenlijk wil je liever rustig cruisen op de snelweg. Dan is de DS 9 echt in zijn element. Alles op comfort, stoelmassage aan, cruise control ingeschakeld en gaan met die Franse banaan.”

Services op maat

Disclaimer

¹ De aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie.

 

 

DS 9 E-TENSE, het toonbeeld van Frans vakmanschap. Onze nieuwe DS 9 E-TENSE sedan is gecreëerd om u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement te bieden. DS 9 E-TENSE maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan. Geraffineerde details zoals de met het "Clous de Paris"-motief afgewerkte sierstrip op de motorkap van de DS 9 E-TENSE, de DS Cornets (positieverlichting) en de verzonken portierhandgrepen geven de DS 9 E-TENSE een onderscheidend uiterlijk. DS 9 E-TENSE is ontworpen om elke inzittende een overvloed aan ruimte en evenveel comfort te bieden. De mogelijkheden als bestuurder en passagier in de DS 9 E-TENSE zijn ongekend.