De nieuwe topklasse sedan DS 9

Het summum van elegantie komt eraan

[cle1: PUISSANCE_ELEGANCE_DESKTOP Lang:NL]
 

Een juweel van raffinement en hoogwaardige technologie

DS 9 komt eraan: het nieuwe toonbeeld van Frans vakmanschap. Onze nieuwe sedan, die direct van de hybride-aandrijflijn E-TENSE wordt voorzien, is gecreëerd om u technologische perfectie, een fenomenaal comfort en een onovertroffen raffinement te bieden.

EEN MODERN EN GERAFFINEERD PROFIEL

DS 9 maakt indruk met zijn moderne design waarin elegantie en dynamiek op subtiele wijze samengaan.

DS 9 is modern en dynamisch

Perfectie tot in de kleinste details

Het interieur onderscheidt zich door unieke creaties, zoals het geguillocheerde "Clous de Paris"-motief, met kristal ingelegde knoppen, het B.R.M R180-klokje en de point perlé-sierstiksels.

DS Lounge

De essentie van stijl en comfort

DS Active Scan Suspension

Het intelligente veersysteem scant via de bovenaan de voorruit geplaatste camera en verschillende sensoren in realtime het wegdek om zo op oneffenheden te kunnen anticiperen. Zij sturen deze gegevens in enkele milliseconden door naar een elektronische eenheid die elk wiel afzonderlijk aanstuurt. Afhankelijk van deze signalen wordt de schokdemping in een continu proces verstevigd of versoepeld zodat u kunt genieten van een optimaal comfort.

DS 9 rijdt in de bergen

Akoestiek en Focal Electra® hifi-systeem

Focal Electra® hifi-systeem in DS 9

Onze geluidsexperts hebben voor DS 9 een nieuw concept voor akoestisch comfort bedacht. De deels gelaste en deels gelijmde carrosserieconstructie zorgt in combinatie met de gelaagde ruiten met een geluiddempende folie voor een effectieve demping van trillingen, voor een aangenaam stil interieur. Dankzij dit technologische vernuft komt het pure geluid dat door de 14 luidsprekers van het Focal Electra® hifisysteem in het interieur wordt verspreid, optimaal tot zijn recht.

Een comfortabele ruimte voor alle inzittenden

DS 9 is ontworpen om elke inzittende hetzelfde niveau van comfort te bieden. Daarom beschikken de inzittenden zowel voorin als achterin over stoelverwarming, stoelventilatie en een massagefunctie.

 

Dankzij de lange wielbasis van 2,89 meter biedt DS 9 bijzonder veel ruimte voor de achterpassagiers. De met nappaleder beklede middenarmsteun achter zorgt voor extra comfort. Hij is voorzien van opbergvakken met USB-aansluitingen en dient als centrale bedieningseenheid voor allerlei functies.

De achterbank van DS 9
De voorzijde van DS 9

DS 9 E-TENSE

Haute couture. Elektrisch.

DS 9 wordt leverbaar met twee E-TENSE plug-in hybride-aandrijflijnen. Hij komt beschikbaar in een uitvoering met 225 pk en een uitvoering met 360 pk en vierwielaandrijving, die later leverbaar wordt. Dankzij de elektromotor, die wordt gebruikt tijdens het accelereren en tot een snelheid van 135 km/h, beleeft u op geruisloze wijze nieuwe rijsensaties.

Laat u ondersteunen door de nieuwste technologieën

DS Pilot

DS Drive Assist

DS Park Pilot

Een eerste stap in de richting van autonoom rijdenMeer informatie
DS 9 in de stad
Uw DS 9 neemt het van u overMeer informatie
Een blauwe DS 9 in de stad
DS 9: DS ACCESS
DS 9: DS ACCESS
DS 9: DS ACCESS
  • DS Access

    Instappen en wegrijden wordt gemakkelijker dan ooit!

Ultieme veiligheid

DS Safety

DS Active LED Vision

DS Night Vision

DS Driver Attention Monitoring

Optimale verlichting op elk wegtypeMeer informatie
De koplamp van DS 9
Beter zicht in het donkerMeer informatie
DS 9 op de weg in de avond
Uw auto waakt over uMeer informatie
Display DS 9

Vind een dealer