MyDS App

Verbinden en starten

Met de MyDS app bent u altijd verbonden met uw DS en de services uit het Only You programma. Profiteer met één klik van deze services en geniet nog meer van uw auto, zowel voor, tijdens als na elke rit. Alle modellen van DS zijn compatibel met de MyDS App.

De wereld van DS op uw smartphone

MYDS APP

Services die dagelijks van pas komen

Boorddocumentatie

Instructievideo's

Blijf verbonden met uw autoMeer informatie
Services die dagelijks van pas komen
Alle informatie over uw autoMeer informatie
Boorddocumentatie
Geniet volop van wat uw DS u te bieden heeftMeer informatie
Instructievideo's


Stuur uw elektrische auto op afstand aan

Informatie over de actieradius

U kunt op elk gewenst moment de actuele laadtoestand van de tractiebatterij of de geschatte resterende actieradius checken. Ook kunt u in een oogopslag informatie over het opladen en de instellingen van de voorverwarming/-koeling bekijken.

Programmeren van het opladen

Als uw auto op een laadpunt is aangesloten, kunt u de laadsnelheid en de verwachte duur van het opladen bekijken. U kunt ook het tijdstip waarop het opladen start programmeren, om bijvoorbeeld te profiteren van het dalurentarief.

Voorverwarming/-koeling

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze functie, die uw comfort verder verbetert, kan worden gebruikt ongeacht of uw auto op een laadpunt is aangesloten. De comforttemperatuur is ingesteld op 21 graden celcius.

Mobiliteit

Via de MyDS App hebt u toegang tot de services van onze mobiliteitspartner Free2Move. Services die u het autorijden nog verder vergemakkelijken: Mobility Pass en Free2Move Services.

Only You, de luxe van speciale aandacht

Beleef een unieke DS-ervaring

HUUR EEN DS: Reserveer en huur de DS van uw keuze gemakkelijk via uw dealer.

 

DS VALET: Met DS Valet beschikt u over een persoonlijke chauffeur die op de gewenste locatie uw auto ophaalt en terugbrengt als u een afspraak hebt gemaakt voor onderhoud, of daar uw nieuwe DS aan u aflevert.

 

DS ASSISTANCE: 24/7 gratis beschikbaar bij pech of een ongeval.

DS rijden staat synoniem voor zorgeloos rijden. Daarom stelt DS alles in het werk om u het leven te vergemakkelijken en ervoor te zorgen dat u altijd mobiel blijft. In Nederland en in het buitenland beschikbaar via de toets van de DS Connect Box van uw auto, telefonisch via 0800 24 24 07 07 of via de MyDS-app

DS Only You