Garantie en services

Commerciële garantie

Na aankoop van een nieuwe DS profiteert u van 2 jaar commerciële garantie. Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout is kosteloos. Bovendien profiteert u van de hulpverlening van DS Assistance.

Commerciële garantie
Lakgarantie & carrosseriegarantie

Lakgarantie & carrosseriegarantie

De lakgarantie dekt eventuele problemen met de lak of de vernis als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Eventueel aangetaste delen worden geheel gratis gerepareerd. Bij aanschaf van een nieuwe DS profiteert u 2 jaar van deze garantie.

 

De carrosseriegarantie dekt eventuele problemen die ontstaan als gevolg van doorroesten van binnenuit. Uw auto wordt gratis gerepareerd, of de door corrosie aangetaste delen worden gratis vervangen. De looptijd van deze garantie is maar liefst 12 jaar.

Garantie 100% elektrische voertuigen
en plug-in hybrid voertuigen

De duur en het maximaal kilometrage van de garantie op de aandrijflijn van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen zijn identiek aan die van de commerciële garantie van het voertuig.

 

De tractiebatterij van 100% elektrische en plug-in hybrid voertuigen is gegarandeerd voor een periode van 8 jaar of 160.000 km, wat het eerst bereikt is. Met een minimum behoud van de batterijcapaciteit van 70% tijdens de garantieperiode.

Garantie 100% elektrische voertuigen en plug-in hybrid voertuigen

DS Assistance

Snelle pechhulpverlening in bijna geheel Europa, 24 uur per dag en 7 dagen per week

Autopech overkomt iedereen wel eens. Daarom is het goed om te weten dat de medewerkers van de professionele pechhulp DS Assistance voor u klaar staan. 

 

DS Assistance stuurt zo snel mogelijk hulp naar u toe. Mocht uw auto onverhoopt niet direct gerepareerd kunnen worden, dan wordt er altijd gezorgd voor een oplossing zodat u uw reis kunt vervolgen.


Nederlandstalige helpdesk van DS Assistance

De Nederlandstalige helpdesk van DS Assistance is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u beschikbaar, zowel in Nederland als daarbuiten.