ONZE MODELLEN

Ontdek de modellen van DS Automobiles

Sportieve compacte auto's, gedurfde SUV's en crossovers en betrouwbare Business uitvoeringen: in de te personaliseren topklasse-auto's van DS Automobiles krijgt autorijden een volledig nieuwe dimensie. Al onze modellen worden gekenmerkt door een avant-gardistisch design, een uitzonderlijk comfort, technologische innovaties en dynamische motoren. Waar gaat uw voorkeur naar uit? De wendbaarheid van een compacte auto of de durf en robuustheid van een SUV? Ontdek het complete gamma van DS Automobiles en vind het model die bij u en uw mobiliteitswensen past.

Op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over onze DS modellen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

SUV's en crossovers

Onze SUV's zijn met hun krachtige en elegante design wars van conventies. De DS 3 CROSSBACK en de Nieuwe DS 7 E-TENSE combineren comfort van het hoogste niveau met de beste technologieën en staan daarmee garant voor een unieke zintuiglijke beleving.

Berlines

Onze verschillende berlines overtuigen met hun elegante lijnen en onberispelijke wegligging. Achter het stuur van de DS 4 en DS 9 E-TENSE profiteert u van een ongeëvenaard comfort, wat niet alleen bij lange ritten maar ook in het stadsverkeer bijzonder prettig is. DS Automobiles biedt u de keuze uit modellen met een benzine- of dieselmotor of met een geëlektrificeerde aandrijflijn. En natuurlijk kunt u ook kiezen uit verschillende uitrustingsniveaus.

Elektrische auto's

Elektrisch rijden heeft de toekomst en zit met onze deelname aan het Formule E-kampioenschap verankerd in ons DNA. Met onze elektrische auto's ervaart u een nieuwe manier van rijden met een onmiddellijk beschikbaar koppel, efficiency en totale stilte aan boord: ontdek de elektrische auto's van DS.

Plug-in hybrideauto's

Geen CO2-uitstoot in de 100% elektrische rijstand en een laag gecombineerd brandstofverbruik: ontdek de voordelen van het plug-in hybridesysteem. Met onze efficiënte en veelzijdige plug-in hybrideauto's geniet u van elke kilometer.

Zakelijke klanten

DS Automobiles biedt u een ruime keuze aan te personaliseren klasseauto's die aan al uw zakelijke eisen voldoen.


Van de keuze van de modellen tot het wagenparkbeheer, onze DS-experts kunnen gericht inspelen op de specifieke wensen van uw bedrijf.