Elektrische auto's De verfijning van de 100% elektrische aandrijflijn

Onze elektrische auto's staan niet alleen symbool voor duurzame mobiliteit, maar ook voor rijplezier. Onze elektrische auto's staan garant voor unieke rijsensaties. Een onmiddellijk beschikbaar koppel, geen trillingen, totale stilte in het interieur: in onze elektrische auto's rijdt u pas echt ontspannen.

Elektrische auto DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE is met een actieradius van tot wel 341km (WLTP-cyclus) de eerste van een nieuwe generatie elektrische auto's. Onze compacte SUV is een toonbeeld van hoogwaardige technologie en Frans raffinement, waarmee u verzekerd bent van onovertroffen comfort.

FAQ MEER INFORMATIE OVER DE ELEKTRISCHE AUTO'S

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

De DS 3 CROSSBACK E-TENSE is de elektrische auto volgens de filosofie van DS. Deze topklasse-auto staat met zijn raffinement en technologieën symbool voor de perfectie van Frans vakmanschap. Het comfortabele interieur is tot in de details afgewerkt met uiterst hoogwaardige materialen. De hoogwaardige technologieën, zoals DS Drive Assist, geven u een voorproefje van autonoom autorijden. U kunt tijdens het rijden genieten van de totale stilte, in de prettige wetenschap dat u de auto overal gemakkelijk kunt opladen. U kunt onze compacte SUV ook eenvoudig opladen via een DS Wall Box.