DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% elektrisch raffinement

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% elektrisch raffinement

Puur en intens: het rijden in ons elektrische model onderscheidt zich door onmiddellijke acceleratie en een rustgevende stilte voor een onvergelijkbaar gebruikscomfort.

e-tense De elektrische auto zonder compromissen

Met dezelfde binnenruimte als elke andere uitvoering van de DS 3 CROSSBACK biedt de 100% elektrische uitvoering u volop rijplezier en comfort. In de E-TENSE-uitvoering, waarin de technologieën zijn verwerkt waaraan DS Automobiles zijn Formule E-zeges in 2019 en 2020 dankt, beschikt u over een actieradius tot wel 341 km (WLTP-cyclus). Voor wie indrukwekkende prestaties en stijl graag gecombineerd ziet.

 

Met de DS3 CROSSBACK E-TENSE kunt u geld besparen. Profiteer van lagere verbruikskosten per gereden kilometer en lagere onderhoudskosten. Ook profiteert u van vrijstelling, wegenbelasting en een lage bijtelling. Informeer hiernaar bij uw DS Store of DS Salon.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan en blijf op de hoogte

DS

ACTIERADIUS Meer informatie over de actieradius van uw elektrische auto

Er gaat een nieuwe wereld voor u open

De actieradius van uw elektrische auto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Hieronder leest u welke factoren van invloed kunnen zijn op de efficiency van de tractiebatterij van een elektrische auto.

Snelheid

Snelheid is de factor die de grootste invloed heeft op de actieradius van uw elektrische auto. Bij een constante snelheid van 130 km/u wordt het bereik van een 100% elektrisch voertuig gehalveerd ten opzichte van de door WLTP goedgekeurde actieradius.

Rijstijl en landschap

Rijgedrag en het landschap hebben een grote invloed op de actieradius van uw elektrische auto. Door met een constante snelheid te rijden blijft de actieradius behouden. Naast rijden in de Eco-modus, kan soepel accelereren en regeneratief remmen tot 20% van uw autonomie besparen.

Thermisch comfort en verwarming

Extreme hitte of vrieskou beïnvloedt de chemische reacties van de accu's, waardoor ze niet optimaal kunnen worden opgeladen. De verwarming die aan het begin van de reis wordt gebruikt, legt een grote druk op de batterijen. Het is daarom aan te raden om het passagierscompartiment reeds voor te verwarmen vanuit uw MyDS-app terwijl uw voertuig nog aan het laden is.

Bereken de actieradius van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Pas de volgende parameters aan om uw echte autonomie te ontdekken

Laad uw batterijen weer op

Onze technologieën die uw actieradius vergroten

Voorverwarming op afstand

Rijmodi

Regeneratief remmen

Waar comfort en actieradius hand in hand gaanOntdek meer
Voorverwarming op afstand
Selecteer de rijmodus die het beste bij uw rijstijl pastOntdek meer
Rijmodi
Uw auto wordt tijdens het rijden opgeladenOntdek meer
Regeneratief remmen

OPLADEN Altijd het juiste moment om op te laden

Er zijn verschillende mogelijkheden om de tractiebatterij van uw elektrische auto op te laden. De voor het opladen benodigde tijd is afhankelijk van de oplaadmethode die u kiest.

U kunt bijvoorbeeld 's nachts thuis en overdag bij uw werk de elektrische auto opladen. Bij langere ritten kunt u voor het opladen gebruikmaken van een snellaadstation en gelijk even de benen strekken. U kunt de tractiebatterij dan in 30 minuten voor 80% van zijn capaciteit opladen.

Oplaadmogelijkheden

Oplossingen en services waar ú van profiteert

Thuis laden

Laadkabels

Gemakkelijk en snel thuis opladenOntdek meer
DS: Thuis versneld opladen
Twee kabels waarmee u uw auto overal kunt opladenOntdek meer
Laadkabels

Profiteer van een installatie op maat

Wanneer u eigenaar wordt van een DS met een elektrische E-TENSE-aandrijflijn, kunt u profiteren van de expertise van onze partner ENGIE die u de optimale service biedt bij de installatie van uw laadoplossing. Vul de online vragenlijst in en profiteer van een begeleiding op maat.

CONTROLE Stuur uw auto aan met uw vingertoppen

Houd met uw smartphone contact met uw elektrische auto via de MyDS App

Informatie over de actieradius

Met de MyDS App voor uw smartphone kunt u in real time de laadtoestand van de tractiebatterij of de geschatte resterende actieradius controleren. Als uw auto aan de lader staat, kunt u ook de laadsnelheid en de verwachte duur van het laden bekijken.

Laden op afstand

Via de desbetreffende functie van de MyDS App kunt u ook op afstand het laden van de auto starten of programmeren. Dit biedt u de mogelijkheid om de auto tijdens de daluren op te laden.

Voorverwarming of voorkoeling op afstand

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze functie biedt niet alleen extra comfort, maar houdt als hij tijdens het laden van uw auto wordt gebruikt ook de actieradius optimaal.

GEMOEDSRUST Ontdek de talrijke voordelen van elektrisch rijden

Een schonere auto met nóg betere prestaties

De DS 3 CROSSBACK E-TENSE is van meet af aan ontwikkeld als een elektrische auto: hij combineert stijl en comfort met ongekend rijplezier en een toonaangevende efficiency. Bereid u voor op nieuwe rijsensaties.

Bouw een bijzondere band op met de stad

De afgelopen jaren zijn in veel steden verkeersbeperkende maatregelen genomen om de luchtvervuiling tegen te gaan. De cyaanblauwe led aan de bovenzijde van de voorruit van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE geeft aan dat het een elektrische auto is. Straten en zones waar dergelijke maatregelen van kracht zijn, zijn daarmee altijd voor u toegankelijk.

Profiteer van stimuleringsmaatregelen van de overheid

Bij aanschaf van een elektrische auto hebt u vanaf 1 januari 2022 weer recht op een milieubonus. In 2012 bedraagt deze 3.350 euro voor een 100% elektrische auto. U kunt met een elektrische auto soms zelfs worden vrijgesteld van de kosten voor het kentekenbewijs.

Voordelig in onderhoud

Dankzij de eenvoudige motorconstructie vragen elektrische auto's een minimum aan onderhoud. Bovendien gaan dankzij de efficiënte werking van de elektrische aandrijflijn bepaalde onderdelen langer mee. Zo slijten de remschijven door het regeneratief remmen minder snel.

Wat wij u met onze geëlektrificeerde auto's te bieden hebben

1 - 8 JAAR OF 160.000 KM GARANTIE OP HET ACCUPAKKET

2 - DS ASSISTANCE

Zorgeloos rijden, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

3 - E-EXPERT CENTER

Bij onze experts is uw auto in goede handen. Bovendien kunnen zij al uw vragen over de auto beantwoorden.

4 - E-SERVICECONTRACT(AANBEVOLEN)

Alle onderhoudswerkzaamheden, onderdelen en services zijn inbegrepen.

5 - GECERTIFICEERDE OPLAADSYSTEMEN (AANBEVOLEN)

Een compleet assortiment van door erkende bedrijven geïnstalleerde wallboxen.

6 - MOBILITEITSOPLOSSING

U krijgt altijd een mobiliteitsoplossing aangeboden.

7 - LEVENSLANG SOFTWARE-UPDATES

Zodat u altijd optimaal van het rijden kunt genieten.

8 - UW AUTO VOOR 80% OPGELADEN

Bij elk werkplaatsbezoek.

9 - ONLINE EEN OFFERTE AANVRAGEN EN EEN AFSPRAAK MAKEN

U kunt online een offerte voor de werkzaamheden aan uw auto aanvragen en een afspraak maken.

10 - UW AUTO GEWASSEN NA ELK WERKPLAATSBEZOEK

 

Neem voor meer informatie contact op met uw dealer.

Disclaimer ¹ Elektrisch: de aangegeven waarden van de actieradius en het elektrische verbruik zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. De waarden kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de rijsnelheid, de gewenste temperatuur in het interieur, de rijstijl en de buitentemperatuur. De laadtijd is met name afhankelijk van het vermogen van de in de auto gemonteerde lader, de laadkabel en het type en het vermogen van het gebruikte laadpunt. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie Hybride: de aangegeven waarden van het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de actieradius zijn conform de WLTP-testprocedure. Op basis van deze procedure worden sinds 1 september 2018 alle nieuwe auto's gehomologeerd. Deze WLTP-procedure vervangt de voorheen toegepaste NEDC-procedure (New European Driving Cycle - nieuwe Europese rijcyclus). Doordat de testomstandigheden realistischer zijn, zijn de op basis van de WLTP-procedure gemeten waarden voor het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot in veel gevallen hoger dan bij de NEDC-procedure. De waarden van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen in de praktijk afwijken, afhankelijk van de gebruiksomstandigheden en verschillende factoren zoals: de frequentie van opladen, de rijstijl, de rijsnelheid, de specifieke uitrusting, de opties, het type banden, de buitentemperatuur en de gewenste temperatuur in het interieur. Neem contact op met uw verkooppunt voor meer informatie. Meer informatie over brandstofverbruik en CO2-emissies.