DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% elektrisch raffinement

DS 3 CROSSBACK E-TENSE: 100% elektrisch raffinement

Met DS 3 CROSSBACK E-TENSE begint een nieuw tijdperk voor de elektrische auto. Een actieradius van 320 km (WLTP-cyclus) en een uniek design: ervaar zelf wat de innovaties van DS voor u kunnen betekenen.

 

Meer informatie over elektrisch rijden bij DS? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

Onze elektrische auto met een toonaangevende actieradius

De tractiebatterij van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE maakt een grote actieradius mogelijk. Dankzij de regeneratie van energie tijdens het remmen beschikt u over een actieradius van tot wel 380 km in stadsverkeer. De krachtige en betrouwbare elektrische aandrijflijn maakt van elke rit een bijzondere belevenis.

Meer informatie over de actieradius van uw elektrische auto

Er gaat een nieuwe wereld voor u open

De actieradius van uw elektrische auto is afhankelijk van allerlei factoren, waaronder de weersomstandigheden en uw rijstijl. Hieronder leest u welke factoren van invloed kunnen zijn op de efficiency van de tractiebatterij van een elektrische auto.

Temperatuur in het interieur
Buitentemperatuur
Rijstijl
DS: Temperatuur in het interieur
DS: Buitentemperatuur
DS: Rijstijl

Bij een elektrische auto kost de energie die nodig is om aan het begin van een rit het interieur te verwarmen of af te koelen veel capaciteit van de tractiebatterij waardoor de actieradius afneemt. Bij uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE kunt u dit voorkomen door de verwarming of airconditioning al tijdens het opladen in te schakelen via de MyDS App.

Extreme hitte of kou kan invloed hebben op de chemische reacties in batterijen, waardoor ze sneller ontladen kunnen raken. Bij DS 3 CROSSBACK

E-TENSE regelt de warmtepomp de temperatuur van de batterijen zodat de buitentemperatuur er minder invloed op heeft.

Bij een elektrische auto is de actieradius optimaal wanneer u de snelheid zo constant mogelijk houdt. Kies met de keuzeschakelaar één van de drie rijstanden om zo zuinig mogelijk te rijden.

Informatie over gebruikskosten

So Chic - 130 PK Automaat

So Chic – E-TENSE

Elektrische motor

Private Lease : € 522.00 / maand

 

Private Lease : € 569.00 / maand

 

Verbruik : € 92.00 / maand Verbruik : € 32.00 / maand
Totaal : € 614 / maand Totaal : € 601 / maand

 

 * Prijs op basis van 48 maanden en 10000 kilometer per jaar

 

 

 

 

VOORDELEN ELEKTRISCH RIJDEN:

 

- Lagere verbruikskosten per gereden kilometer

- Lagere onderhoudskosten

- Lokale subsidies van provincies en gemeenten

- Vrijstelling van motorrijtuigenbelasting en bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen. (inbegrepen bij Private Lease)

- 8%* bijtelling bij een zakelijke aanschaf of lease tot een bedrag van € 45.000.

- Milieu investeringsaftrek, met de MIA profiteert u van een investeringsaftrek 27% van het geïnvesteerde bedrag bij aanmelding in 2019.

 

 

 

De geschatte verbruikskosten voor DS 3 CROSSBACK PURETECH 130 Automatic SO CHIC zijn gebaseerd op een brandstofverbruik van 6,2 L/100km (WLTP(1)) en berekend op basis van de gemiddelde landelijke adviesprijs op 02/10/2019 ter waarde van € 1,839 per liter. 

De geschatte verbruikskosten van DS 3 CROSSBACK E-TENSE SO CHIC zijn gebaseerd op een elektriciteitsverbruik van 17,6 kWh per 100km (WLTP(1)) en berekend op basis van de gemiddelde landelijke adviesprijs io 02/10/2019 ter waarde van € 0,22 per kWh voor een privé huishouden.

De geschatte verbruikskosten zijn ter indicatie gebruikt en afhankelijk van de definitieve WLTP-homologatie.

De vermelde waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot voldoen aan de WLTP-homologatie (verordening EU 2017/948). Vanaf 1 september 2018 hebben nieuwe voertuigen typegoedkeuring met behulp van de World Harmonized Light Vehicle Test Procedure (WLTP), een nieuwe, meer realistische testprocedure voor het meten van brandstofverbruik en CO2-uitstoot. De WLTP vervangt volledig de New European Drive Cycle (NEDC), de eerder gebruikte testprocedure. Vanwege realistischere testomstandigheden zijn het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot gemeten onder de WLTP in veel gevallen hoger dan die gemeten onder de NEDC. Het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot kunnen variëren afhankelijk van de specifieke uitrusting, opties en het bandenformaat. Neem contact op met uw dealer voor meer informatie. Voor meer informatie: https://www.dsautomobiles.nl/over-ds/technologie/wltp.html#

 

Laad uw batterijen weer op

Onze technologieën die uw actieradius vergroten

Voorverwarming op afstand

Rijmodi

Regeneratief remmen

Waar comfort en actieradius hand in hand gaanOntdek meer
Selecteer de rijmodus die het beste bij uw rijstijl pastOntdek meer
Uw auto wordt tijdens het rijden opgeladenOntdek meer

Altijd het juiste moment om op te laden

Er zijn verschillende mogelijkheden om de tractiebatterij van uw elektrische auto op te laden. De voor het opladen benodigde tijd is afhankelijk van de oplaadmethode die u kiest.

U kunt de auto bijvoorbeeld 's nachts thuis en overdag bij uw werk opladen. Bij langere ritten kunt u voor het opladen gebruikmaken van een snellaadstation en gelijk even de benen strekken. U kunt de tractiebatterij dan in 30 minuten voor 80% van zijn capaciteit opladen.

Oplaadmogelijkheden

Oplossingen en services waar ú van profiteert

Thuis laden

Laadkabels

Gemakkelijk en snel thuis opladenOntdek meer
DS: Thuis versneld opladen
Twee kabels waarmee u uw auto overal kunt opladenOntdek meer
Laadkabels

Net zo gemakkelijk onderweg opladen als thuis

U kunt voor vertrek eenvoudig uw route plannen. Wij laten vervolgens zien waar u onderweg uw auto kunt opladen. Via een snellaadpunt met een vermogen van 100 kW kunt u 9 km actieradius per minuut bijladen.

Stuur uw auto aan met uw vingertoppen

Houd met uw smartphone contact met uw elektrische auto via de MyDS App

Informatie over de actieradius
Laden op afstand
Voorverwarming of voorkoeling op afstand

Met de MyDS App voor uw smartphone kunt u in real time de laadtoestand van de tractiebatterij of de geschatte resterende actieradius controleren. Als uw auto aan de lader staat, kunt u ook de laadsnelheid en de verwachte duur van het laden bekijken.

Via de desbetreffende functie van de MyDS App kunt u ook op afstand het laden van de auto starten of programmeren. Dit biedt u de mogelijkheid om de auto tijdens de daluren op te laden.

Via de instelling van de voortemperatuurregeling van het interieur kunt u de voorverwarming of voorkoeling van uw auto programmeren. Deze functie biedt niet alleen extra comfort, maar houdt als hij tijdens het laden van uw auto wordt gebruikt ook de actieradius optimaal.

Geniet met volle teugen van het rijden met een elektrische auto

Ontdek de talrijke voordelen van elektrisch rijden

Een schonere auto met nóg betere prestaties

DS: Een schonere auto met nóg betere prestaties

Bouw een bijzondere band op met de stad

Bouw een bijzondere band op met de stad

DS 3 CROSSBACK E-TENSE is van meet af aan ontwikkeld als een elektrische auto: hij combineert stijl en comfort met ongekend rijplezier. Een onmiddellijk beschikbaar koppel en een toonaangevende efficiency: bereid u voor op nieuwe rijsensaties. 

De afgelopen jaren zijn in veel Europese steden verkeersbeperkende maatregelen genomen om de luchtvervuiling tegen te gaan. De cyaanblauwe led aan de bovenzijde van de voorruit van uw DS 3 CROSSBACK E-TENSE geeft aan dat het een elektrische auto is. Straten en zones waar dergelijke maatregelen van kracht zijn, zijn daarmee altijd voor u toegankelijk.

Profiteer van stimuleringsmaatregelen van de overheid

DS: Profiteer van stimuleringsmaatregelen van de overheid

Voordelig in onderhoud

DS: Voordelig in onderhoud

Profiteer van de 8%* bijtelling bij een zakelijke aanschaf of lease tot een bedrag van € 45.000. In 2019 en 2020 is een 100% elektrische auto vrijgesteld van motorrijtuigenbelasting en betaalt u geen bpm (belasting van personenauto's en motorrijwielen).

Dankzij de eenvoudige motorconstructie vragen elektrische auto's een minimum aan onderhoud. Bovendien gaan dankzij de efficiënte werking van de elektrische aandrijflijn bepaalde onderdelen langer mee. Zo slijten de remschijven door het regeneratief remmen minder snel.

* Het genoemde bijtellingspercentage is gebaseerd op de huidige wetgeving van 2020 en geldt voor elektrische voertuigen met een fiscale waarde tot EUR 45.000,-. DS Automobiles Nederland en de DS dealers kunnen niet aansprakelijk worden gesteld indien het werkelijke bijtellingspercentage afwijkt van hetgeen hierover in het concept-Klimaatakkoord staat vermeld, of op een ander moment wordt gewijzigd dan thans is aangekondigd.
       
¹ Geschatte gegevens, alleen ter informatie en onder voorbehoud van goedkeuring.   Het vermelde brandstofverbruik en de CO2-emissie worden bepaald volgens de nieuwe Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure (‘WLTP’) (EU Verordening 2017/948)). De relevante cijfers worden vooralsnog teruggerekend naar NEDC om als basis te dienen voor de BPM-heffing en om vergelijkingen met verschillende automodellen mogelijk te maken. Neem contact op met uw dealer voor de meest recente informatie. Bij het vaststellen van de cijfers is geen rekening gehouden met specifiek gebruik en rijomstandigheden, de uitrusting of de opties. Ook zijn deze cijfers afhankelijk van de bandenmaat.   Voor meer informatie over brandstofverbruik en CO2-emissies, kunt u terecht op https://www.dsautomobiles.nl/over-ds/technologie/wltp.html