DS: Formule E

De Formule E, een bron van innovatie

Gedreven door de wens om zijn klanten nog meer innovaties te bieden heeft het merk DS in 2014 zijn autosportdivisie opgericht: DS Performance. DS Automobiles heeft met zijn team in het ABB FIA Formule E-kampioenschap al vele successen op zijn naam geschreven.

Elektrisch rijden met DS

Meld u aan, blijf op de hoogte en maak kans op een DS Goodiebag

 

DS E-TENSE FE20: een raceauto die is geboren om te winnen

DS E-TENSE FE19

Als avant-gardisme grenzen verlegt

DS E-TENSE FE20 levert met zijn 100% elektrische aandrijflijn met een vermogen van 250 kW (338 pk) adembenemende prestaties. Hij accelereert in slechts 2,8 seconden van 0 naar 100 km/h en bereikt een topsnelheid van 230 km/h. Onze teams zijn maandenlang in de weer geweest met het testen van de nieuwe aandrijflijn. DS E-TENSE FE20 maakt gebruik van de meest efficiënte technologie om energie terug te winnen tijdens het remmen, een technologie die u nu ook terugvindt bij onze E-TENSE-modellen.

Het ABB FIA Formule E-kampioenschap

Maak kennis met een kampioenschap vol emoties

In het ABB FIA Formule E-kampioenschap nemen de allersnelste elektrische auto's het tegen elkaar op in de mooiste steden ter wereld. De laatste races van dit seizoen 2019 - 2020 zijn gereden op vliegveld Tempelhof in Berlijn. Hier werd DS Automobiles met DS TECHEETAH en zijn coureurs dubbel kampioen: zowel het team als de coureurs eindigden op de eerste plaats.

DS: Kampioenschap