DS: Formule E

DE FORMULE E, EEN BRON VAN INNOVATIE

Gedreven door de wens om zijn klanten nog meer innovaties te bieden heeft het merk DS in 2014 zijn autosportdivisie opgericht: DS Performance. DS Automobiles heeft met zijn team in het ABB FIA Formule E-kampioenschap al vele successen op zijn naam geschreven.

DS E-TENSE FE19: EEN RACEAUTO DIE GEBOREN IS OM TE WINNEN

DS E-TENSE FE19

Als avant-gardisme grenzen verlegt

DS E-TENSE FE19 levert met zijn 100% elektrische aandrijflijn met een vermogen van 250 kW (338 pk) adembenemende prestaties. Hij accelereert in slechts 2,8 seconden van 0 naar 100 km/h en bereikt een topsnelheid van 230 km/h. Onze teams zijn maandenlang in de weer geweest met het testen van de nieuwe aandrijflijn. DS E-TENSE FE19 maakt gebruik van de meest efficiënte technologie om energie terug te winnen tijdens het remmen, een technologie die u nu ook terugvindt bij onze E-TENSE-modellen.

38 WEDSTRIJDEN IN HET ABB FIA FORMULE E-KAMPIOENSCHAP

Maak kennis met een kampioenschap vol emoties

In het ABB FIA Formule E-kampioenschap nemen de allersnelste elektrische auto's het tegen elkaar op in de mooiste steden ter wereld. In Frankrijk racen deze auto's door de straten van Parijs, rondom het Hôtel des Invalides. In het seizoen 2018-2019 is DS Automobiles de enige Franse constructeur in het kampioenschap.

DS: Kampioenschap