DOORGAAN

DS 7 E-TENSE 4x4 360

IMPOSANT EN ATLETISCH

DS 7 E-TENSE 4x4 360

DS PERFORMANCE-badge

Met de 'DS PERFORMANCE'-badge op de motorkap onderstreept dit speciale model zijn dynamische karakter en zijn surplus aan vermogen ten opzichte van de andere uitvoeringen van de DS 7.

DS IRIS SYSTEM

De hightech cockpit van de DS 7 garandeert een perfecte interactie tussen bestuurder en auto: het 12,3-inch digitale instrumentenpaneel geeft in één oogopslag een overzicht van alle essentiële rij-informatie, terwijl het brede 12-inch HD-scherm centraal op het dashboard alle infotainmentfuncties met een paar aanrakingen toegankelijk maakt.

21-inch velgen 'BROOKLYN'

De E-TENSE 4x4 360 staat standaard op modelspecifieke 21-inch lichtmetalen BROOKLYN-velgen die met hun open structuur een blik bieden op zijn imposante DS PERFORMANCE-remklauwen.

OPÉRA interieur bekleed met nappaleder (optioneel)

Verfijnde elegantie tot in de kleinste details. Het interieur van de DS 7 Plug-in Hybrid kenmerkt zich door een geraffineerde afwerking en luxe materialen zoals nappaleder. Het horlogebandmotief in de stoelen weerspiegelt de ambachtelijke traditie van Frans vakmanschap en geeft het interieur een bijzondere uitstraling.

Stil en comfortabel rijden

Dankzij zijn enorme souplesse staat de E-TENSE-aandrijflijn garant voor een zeer comfortabel rijgedrag. Het buitengewoon stille interieur draagt verder bij aan de rustgevende rijervaring.

DS Pixel Led Vision 3.0-koplampen

De DS Pixel Led Vision 3.0-koplampen onderscheiden zich door hun intelligente technologie: hoe donkerder het buiten is, hoe meer licht ze produceren. In bochten past het lichtbeeld zich automatisch aan om altijd een optimaal zicht in de rijrichting te garanderen.
Focal Electra® hifi-systeem

Met zijn veertien speakers verspreid over het interieur, subwoofer en 515W-versterker verzekert het Focal Electra® hifi-systeem u van een ongekend intense audiobeleving aan boord van de DS 7.

 

Aandacht voor de kleinste details
Ontdek verfijnd vakmanschap in interieurs die volledig in dienst staan van uw comfort. Het OPÉRA-interieur kenmerkt zich door nappaleder in Basalt Black of Pearl Grey en de afwerking met horlogebandmotief. Het RIVOLI-interieur is uitgevoerd in Basalt Black leder en tot slot is er nog het interieur in Black Alcantara(R).
OPÉRA PEARL GREY INTERIEUR
OPÉRA INTERIEUR IN BASALT BLACK
RIVOLI LEDEREN INTERIEUR IN BASALT BLACK
INTERIEUR UITGEVOERD IN ZWART ALCANTARA®

Highperformance hybrid

E-TENSE 4x4-aandrijving 360 pk

Sterk en veilig

Zijn 4x4-aandrijflijn met een systeemvermogen van 360 pk/268 kW maakt de DS 7 E-TENSE 4x4 360 tot een van de krachtigste plug-in hybrid SUV's van zijn klasse. Zijn vierwielaandrijving staat garant voor een veilig weggedrag en maximale tractie onder alle rijomstandigheden.

Formule E-techniek

De aandrijflijn en het onderstel van de DS 7 E-TENSE 4x4 360 zijn gebaseerd op de techniek waarmee DS Performance in 2019 en 2020 het Formule E-kampioenschap won. Doorontwikkeling daarvan en aanpassingen voor straatgebruik hebben geleid tot een rijgedrag dat zich onderscheidt door een perfecte balans tussen rijdynamiek en comfort.

SERVICES OP MAAT

ONLY YOU
Ontdek ons programma van services op maat
Servicecontracten
Rijd zorgeloos dankzij onze onderhouds- en pechhulpverleningsservices