DOORGAAN
DOORGAAN

Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360

IMPOSANT EN ATLETISCH

Nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360

DS PERFORMANCE-badge

Met de 'DS PERFORMANCE'-badge op de motorkap onderstreept dit speciale model zijn dynamische karakter en zijn surplus aan vermogen ten opzichte van de andere uitvoeringen van de nieuwe DS 7.

DS IRIS SYSTEM

De hightech cockpit van de nieuwe DS 7 garandeert een perfecte interactie tussen bestuurder en auto: het 12,3-inch digitale instrumentenpaneel geeft in één oogopslag een overzicht van alle essentiële rij-informatie, terwijl het brede 12-inch HD-scherm centraal op het dashboard alle infotainmentfuncties met een paar aanrakingen toegankelijk maakt.

21-inch velgen 'BROOKLYN'

De E-TENSE 4x4 360 staat standaard op modelspecifieke 21-inch lichtmetalen BROOKLYN-velgen die met hun open structuur een blik bieden op zijn imposante DS PERFORMANCE-remklauwen.

Horlogeband'-stoelbekleding van volnerf nappaleder

Het interieur van de nieuwe DS 7 plug-in hybrid onderscheidt zich door een verfijnde afwerking met hoogwaardige materialen. Zo is het nappaleder van de stoelbekleding geplooid volgens het 'horlogebandmotief', dat een ongekende sfeer van Franse luxe creëert.

 

Stil en comfortabel rijden

Dankzij zijn enorme souplesse staat de E-TENSE-aandrijflijn garant voor een zeer comfortabel rijgedrag. Het buitengewoon stille interieur draagt verder bij aan de rustgevende rijervaring.

DS Pixel Led Vision 3.0-koplampen

De DS Pixel Led Vision 3.0-koplampen onderscheiden zich door hun intelligente technologie: hoe donkerder het buiten is, hoe meer licht ze produceren. In bochten past het lichtbeeld zich automatisch aan om altijd een optimaal zicht in de rijrichting te garanderen.
Focal Electra® hifi-systeem

Met zijn veertien speakers verspreid over het interieur, subwoofer en 515W-versterker verzekert het Focal Electra® hifi-systeem u van een ongekend intense audiobeleving aan boord van de nieuwe DS 7.

 

Highperformance hybrid

E-TENSE 4x4-aandrijving 360 pk

Sterk en veilig

Zijn 4x4-aandrijflijn met een systeemvermogen van 360 pk/268 kW maakt de nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 tot een van de krachtigste plug-in hybrid SUV's van zijn klasse. Zijn vierwielaandrijving staat garant voor een veilig weggedrag en maximale tractie onder alle rijomstandigheden.

Formule E-techniek

De aandrijflijn en het onderstel van de nieuwe DS 7 E-TENSE 4x4 360 zijn gebaseerd op de techniek waarmee DS Performance in 2019 en 2020 het Formule E-kampioenschap won. Doorontwikkeling daarvan en aanpassingen voor straatgebruik hebben geleid tot een rijgedrag dat zich onderscheidt door een perfecte balans tussen rijdynamiek en comfort.

SERVICES OP MAAT

ONLY YOU

Ontdek ons programma van services op maat.

 

Serrvicecontracten

Rijd zorgeloos dankzij onze onderhouds- en pechhulpverleningsservices.