INSTRUCTIEVIDEO'S GEBRUIKSAANWIJZINGEN DS 7 CROSSBACK

Bent u sinds kort eigenaar van een DS 7 CROSSBACK met benzine- of dieselmotor of een DS 7 CROSSBACK plug-in hybrideauto (E-TENSE) en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over zijn uitrusting?

U vindt hier een serie instructievideo's die u helpen optimaal te genieten van uw auto.

ALGEMENE INSTRUCTIEVIDEO'S

Bekijk onze instructievideo's voor DS 7 CROSSBACK

Hoe werkt DS ACTIVE SCAN SUSPENSION?

Dankzij de camera en sensoren op de grille analyseert dit systeem in real time alle oneffenheden in het wegdek en regelt het aan de hand daarvan de vering van uw auto om u een ultiem comfort te bieden. Dit systeem werkt tot 130 km/h.

Hoe werkt ADVANCED TRACTION CONTROL?

DS ADVANCED TRACTION CONTROL: De Advanced Traction Control maakt het rijden onder gladde omstandigheden veiliger door het doorslippen van de aangedreven wielen te voorkomen. Het systeem heeft 4 standen: Normaal, Zand, Sneeuw en Modder.

Hoe werkt de UITGEBREIDE VERKEERSBORDHERKENNING?

DS ADVANCED TRACTION CONTROL: De Advanced Traction Control maakt het rijden onder gladde omstandigheden veiliger door het doorslippen van de aangedreven wielen te voorkomen. Het systeem heeft 4 standen: Normaal, Zand, Sneeuw en Modder.

Hoe werkt DS NIGHT VISION?

DS NIGHT VISION: Dit systeem detecteert via de infraroodcamera in real time voetgangers en dieren op en vlak langs de weg. De bestuurder ziet op het centrale deel van het digitale instrumentenpaneel de weg vóór de auto waarop de gevaren afhankelijk van hun nabijheid met een geel of rood kader worden weergegeven. In het laatste geval klinkt ook een geluidssignaal.

Hoe werkt DS CONNECTED PILOT?

DS CONNECTED PILOT: Dit innovatieve systeem regelt en corrigeert uw snelheid in combinatie met de afstand ten opzichte van uw voorligger en houdt uw auto gelijktijdig op de gewenste positie op de rijstrook (afhankelijk van de gewoonten van de bestuurder in het midden, meer naar links of meer naar rechts). DS Connected Pilot werkt van 0 tot 180 km/h en kan de auto in het geval van filevorming ook tot stilstand brengen en weer laten wegrijden.

Hoe kunt u het Connect-navigatiesysteem activeren?

In deze instructievideo leggen we u stap voor stap uit hoe u de Connect-navigatieservices van het DS Connect Nav-pakket kunt activeren en configureren via het scherm van uw DS 7 CROSSBACK of uw DS 3 CROSSBACK met DS Connect Nav. Deze services zijn beschikbaar via de mobiele internetverbinding van de DS Connect Box van uw auto. De databundel van uw mobiele-telefoonabonnement wordt er niet voor gebruikt, ook niet in het buitenland.

Gebruikstips voor uw plug-in hybrideauto

Bekijk deze korte instructievideo met tips voor het gebruik van de Hybrid-modus voor optimale prestaties van uw plug-in hybride DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

 

Ontdek onze tips voor een perfect gebruik van uw auto met de juiste balans tussen brandstofverbruik en een langere actieradius.

SPECIFIEKE INSTRUCTIEVIDEO'S E-TENSE

Bekijk onze specifieke instructievideo's voor onze elektrische en plug-in hybridemodellen (E-TENSE).

Activering van Remote Control

In deze instructievideo leggen we u uit hoe u zich kunt aanmelden voor E-Tense Remote Control via de MyDS App en hoe u deze functie kunt activeren. Ontdek stap voor stap hoe u zich kunt aanmelden voor deze functie waarmee u permanent op de hoogte kunt blijven van de status van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

Activering van Remote Control

In deze instructievideo komt u te weten hoe u de functies van E-TENSE Remote Control kunt gebruiken via de MyDS App. Ontdek stap voor stap hoe u uw app kunt configureren om permanent op de hoogte te blijven van de status van uw DS 7 CROSSBACK E-Tense: u kunt de actieradius en de laadtoestand van het accupakket checken en het laden van uw auto of het inschakelen van de voorverwarming/-koeling van het interieur programmeren op het tijdstip en de dag(en) van uw keuze.

Thuis opladen

Ontdek in deze instructievideo hoe u uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE kunt opladen via een normaal stopcontact. Met deze laadmethode kunt u uw plug-in hybrideauto bij u thuis, bij vrienden of op uw werk opladen zonder dat er een speciale installatie voor nodig is. Bij deze overal beschikbare laadmethode beschikt u over een laadspanning van 220 V bij 8 A, waarmee u met de standaard geleverde Mode 2-kabel het accupakket van uw auto in 7 uur volledig kunt opladen.

Opladen via een normaal stopcontact

In deze video presenteren we u wat u moet weten over de opties voor het thuis opladen van uw DS 7 CROSSBACK E-TENSE. Ontdek hoe u uw plug-in hybrideauto kunt opladen via een normaal stopcontact (Mode 2), via een versterkt stopcontact (Mode 2) of via een DS Wall Box (Mode 3), hoe lang het laden duurt bij deze manieren van opladen en welke gebruiksvoorwaarden van toepassing zijn op de standaard geleverde Mode 2- en Mode 3-laadkabel.

Opladen via een DS Wall Box

Dit door een gespecialiseerd bedrijf geïnstalleerde privélaadpunt is de ideale en door het merk DS aanbevolen oplossing voor het snel opladen van uw plug-in hybrideauto bij u thuis of op het werk. Met deze optie laadt u uw plug-in hybrideauto op met een laadstroom van tot wel 32 A (bij 220 V) via een driefaseninstallatie, waarmee u met de standaard geleverde Mode 3-driefasenkabel het accupakket in slechts 1 uur en 3 kwartier volledig kunt opladen.

Ontdek MyDS services

MyDS INSTRUCTIEVIDEO'S Ontdek alle MyDS services

Bent u sinds kort eigenaar van een auto en is u iets onduidelijk of wilt u meer weten over de MyDS-services? U vindt hier een serie instructievideo's die u helpen optimaal te genieten van uw auto en de bijbehorende services.