FORMULE E DS TECHEETAH : op weg naar meer titels in 2021

Kort na de start van DS Automobiles in 2014 hebben we elektrificatie tot een centraal onderdeel van onze strategie gemaakt, gedreven door het verlangen om te blijven innoveren. Als pionier in de energietransitie waren we een van de eerste autofabrikanten die betrokken waren bij de Formula E.

DS TECHEETAH : het raceteam van DS Automobiles

DS Automobiles is het enige Franse premium automerk die dit seizoen met het DS TECHEETAH-team op de Formula E-circuits actief is. Met de twee dubbeltitels die het team van DS TECHEETAH tijdens de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 hebben behaald, zijn we een referentie geworden in de elektrische autosport.

 

Het kampioenschap 2020-2021 brengt een nieuwe uitdaging voor het DS TECHEETAH-team met zich mee: aan de top blijven van de Formule E.

 

E-TENSE Innovatie door competitie

Trots op de know-how die we hebben opgedaan tijdens de Formula E-wedstrijden, is het onze ambitie om u te laten profiteren van de race-technologieeën. Ontdek deze technologieeën in onze modellen: de elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE en de plug-in hybridemotoren E-TENSE in de DS 9 E-TENSE en de DS 7 CROSSBACK E-TENSE.

E-TENSE modellen


DS 7 CROSSBACK is beschikbaar met twee hybride motoren: 225 pk E-TENSE en 300 pk E-TENSE 4x4.

 • DS 3 CROSSBACK E-TENSE DS 3 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs v.a. 37,490€

  of € 449/maand*

 • DS 7 CROSSBACK E-TENSE DS 7 CROSSBACK E-TENSE

  Prijs v.a. 48,390€

  of € 699/maand*

 • DS 9 E-TENSE DS 9 E-TENSE

  Prijs v.a. 59,890€

  of € 769/maand*

Partners in Formule E

Total

Als jarenlange partner van DS staat Total ook aan onze zijde bij onze Formula E-activiteiten. DS E-TENSE FE 20 profiteert van het werk van de ingenieurs van Total. De producten van Total optimaliseren het rendement van de accu en de versnellingsbak, waardoor het elektriciteitsverbruik van de auto wordt verminderd.