FORMULE E Boegbeeld van onze technologische knowhow

In 2014 werd het merk DS Automobiles opgericht, een merk dat als geen ander gedreven wordt door durf en innovatie. Kort daarna werd opnieuw geschiedenis geschreven met de oprichting van een autosportdivisie: DS Performance.

 

DS TECHEETAH : het raceteam van DS Automobiles

DS Automobiles is het enige Franse premium automerk die dit seizoen met het DS TECHEETAH-team op de Formula E-circuits actief is. Met de twee dubbeltitels die het team van DS TECHEETAH tijdens de seizoenen 2018-2019 en 2019-2020 hebben behaald, zijn we een referentie geworden in de elektrische autosport.

 

Het kampioenschap 2020-2021 brengt een nieuwe uitdaging voor het DS TECHEETAH-team met zich mee: aan de top blijven van de Formule E.

 

E-TENSE IN DE FORMULE E

Innovatie door competitie

DS Performance

Wij zijn trots op de knowhow die wij in de Formula E-races hebben opgedaan. Onze ambitie is om u te laten profiteren van de technologieën die wij in deze sport hebben ontwikkeld. Met de komst van onze geëlektrificeerde E-TENSE-aandrijflijnen voor DS 7 CROSSBACK 225, DS 7 CROSSBACK 300 4x4 E-TENSE en DS 3 CROSSBACK E-TENSE wordt deze ambitie realiteit.

E-TENSE modellen


DS 7 CROSSBACK is beschikbaar met twee hybride motoren: 225 pk E-TENSE en 300 pk E-TENSE 4x4.

Partners in Formule E

Total

Als jarenlange partner van DS staat Total ook aan onze zijde bij onze Formula E-activiteiten. DS E-TENSE FE 20 profiteert van het werk van de ingenieurs van Total. De producten van Total optimaliseren het rendement van de accu en de versnellingsbak, waardoor het elektriciteitsverbruik van de auto wordt verminderd.