DE COUREURS 2018/2019

DE COUREURS

DE COUREURS 2018/2019

Jean-Éric Vergne

Jean-Éric Vergne

Jean-Éric legde zijn eerste meters in een kart af op het niet ver van Parijs gelegen circuit van Cormeilles-en-Vexin, waarvan zijn vader eigenaar is. In 2012 werd Jean-Éric de jongste Franse Formule 1-coureur toen hij zijn debuut maakte bij het Toro Rosso-team. Tijdens het seizoen 2015-2016 imponeerde Jean-Éric al bij het DS Virgin Racing-team. Dit jaar keert hij terug bij de avant-gardistische Franse autofabrikant door toe te treden tot het DS Techeetah-team.

André Lotterer

André Lotterer, die met name bekendheid verwierf in de Endurance-racerij bij de teams van Audi Sport en Porsche, is met zijn ervaring een belangrijke aanwinst voor het DS Techeetah-team. André heeft de 24 Uur van Le Mans drie keer op zijn naam geschreven en de rijderstitel behaald in het FIA Endurance-wereldkampioenschap. Meer dan tien jaar nam hij deel aan het Japanse Super Formula-kampioenschap dat hij in 2011 op zijn naam wist te schrijven. In die tijd was hij ook actief als testrijder van het Jaguar Racing Formule 1-team.

André Lotterer
James Rossiter

James Rossiter

James Rossiter heeft al veel autosportervaring opgedaan. Hij heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van meerdere Formule 1-teams, waaronder Force India, Super Aguri en Honda. Bij Honda speelde hij een sleutelrol in de ontwikkeling van de auto die in 2009 Jenson Button in staat stelde de wereldtitel in de Formule 1 te bemachtigen. James trad in 2018 als testrijder toe tot het DS Techeetah-team.